Profesionistii vin din toate colturile lumii la Berceni Summit

Cabral si Marta Usurelu, redactorul sef al Revistei BIZ, vor fi gazdele BERCENI SUMMIT, un concept inovator de conferinta care aduce impreuna oamenii Berceniului care au reusit sa construiasca proiecte si cariere de succes, pentru a vorbi despre experienta lor de viata si a ne spune de ce acest cartier ramane un loc special pentru ei.Pe 10 ianuarie 2019, la Club Oxygen din Sun Plaza, echipa Biz aduce impreuna oamenii frumosi ai Berceniului, oamenii de la care avem de invatat si care vor vorbi liber despre experienta lor de viata.

BERCENI SUMMIT este o experienta, este locul de intalnire si de inspiratie al celor care, indiferent unde au trait, nu uita de unde au plecat: Cartierul BERCENI. Conferinta aduna profesionistii, care au inteles ca doar de ei depinde sa evolueze si sa schimbe lumea,  din toate colturile lumii.

Edward Aninaru, fotograful lui Celine Dion, vine tocmai din Los Angeles, in ciuda programului foarte incarcat. Pe vremea cand locuia in Romania, Edward Aninaru era supranumit „fotograful vedetelor”. Si-a castigat notorietatea mai ales prin prisma sedintelor foto cu INNA, iar pictorialele publicate in revistele de lifestyle din tara l-au adus in prim-plan ca unul dintre cei mai talentati fotografi romani. De sase ani a ales o ”batalie” mult mai grea, mai exact sa concureze cu sutele de fotografi profesionisti din America. Despre drumul spre succes si cum a reusit sa lucreze cu cele mai importante vedete, va vorbi la Oxygen Club, Sun Plaza pe 10 Ianuarie.

Tema editiei BERCENI SUMMIT este “BIG IN BERCENI”. Vom schimba perceptii, vom demonta prejudecati si incurajam schimbarea. De aceea, Biz aduce pe scena povesti reale, ale unor oameni care s-au remarcat prin reusite, dar si prin greutati, cu scopul de a stimula audienta in a-si urma visurile si a-si dezvolta cariera.

Alaturi de Edward Aninaru, vor urca pe scena pentru a impartasi parte din povestea lor Cabral; Marta Usurelu, Owner Biz; Adrian Vasile, Antrenor secund, CSM Bucuresti; Tiberiu Soare, Dirijor; Valentin Suciu, Creative Director, Jazz; Claudiu Komartin, Scriitor; Hortensia Nastase, Vicepresedinte Creative Services, Lowe Group; Bogdan Enoiu, CEO McCann Worldgroup Romania; Doru Trascau, Artist; Razvan Fodor, Actor; raku, Muzician; Andrei Zbirnea, Copywriter.

Vezi programul evenimentului aici: https://revistabiz.ro/bercenisummit/program/

Evenimentul are scop caritabil, iar participarea se face pe baza de DONATIE. Banii stransi vor ajunge la Asociatia Daruieste Viata, care construieste, din sponsorizari si donatii, PRIMUL SPITAL de Oncologie si Radioterapie Pediatrica din Romania, in curtea Spitalului ”MarieCurie”. Orice firma, orice persoana fizica se poate implica in sustinerea acestei cauze. Inscrie-te si doneaza aici: https://revistabiz.ro/bercenisummit/inscriere/

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la: lelia.petrescu@revistabiz.ro

 

 

 

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali