PwC Romania lanseaza PayWell 2022 - platforma care te sprijina in deciziile de Reward!

Cu cat cresc salariile companiile din Romania? Ce beneficii sunt la moda? Care sunt cele mai noi trenduri in piata de HR? Sunt intrebarile la care cauti raspuns atunci cand trebuie sa sustii cu analize si cifre propunerea de buget salarial sau alte decizii ce au legatura cu recompensarea angajatilor.
 
De peste 20 de ani Paywell ajuta sute de angajatori sa se diferentieze in piata si sa aleaga mixul potrivit de stimulente pentru a avea angajati motivati.
 
In fiecare an, specialistii in HR ai PwC Romania culeg date de la peste 200 de companii din peste zece sectoare de activitate, printre care industrie, financiar-bancar, farmaceutic, retail, Tehnologie, BPO/SSC, FMCG si analizeaza nivelurile salariale si politicile de remunerare.
 
Platforma Paywell poate genera analize personalizate, in functie de specificul rolului analizat, distributia geografica, numarul de angajati si veniturile companiilor participante. Partea calitativa a raportului PayWell contine informatii privitoare la politicile de remunerare, de exemplu cresterile salariale, bonusurile fixe si variabile, precum si analiza mai multor beneficii extrasalariale oferite de catre angajatori.
 
Cum adaugi valoare companiei tale cand utilizezi datele din platforma PayWell?
  • Iti bazezi deciziile din Recrutare analizand statistici salariale din piata
  • Afli cum te pozitionezi fata de piata in ceea ce priveste plata angajatilor
  • Ai planuri de extindere? Poti afla care sunt diferentele salariale in functie de judet / regiune
  • Analizezi tendinte si diferiti indicatori atunci cand iti planifici bugetul de salarizare pentru anul viitor (work smart)
  • Analizezi daca angajatii pleaca pentru ca intr-adevar in alta parte acelasi job este platit mai bine
  • Iti dezvolti competentele proprii in zona de Compensatii & Beneficii
 
Actualizam recurent rapoartele ca sa descoperi ultimele tendinte in materie de reward, fie ca e vorba de clasicele statistici salariale sau de noile rapoarte interactive care urmaresc diferite variabile (e.g. performanta, generatie, gen, vechime in companie) sau te ajuta in analiza datelor proprii. Poti contribui si tu sa livram cele mai bune date si analize, suntem doar la un click distanta. Contacteaza-ne la ro_paywell@pwc.com.
 
 
 
 

 

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali