RISE with SAP for Human Experience Management – tot ce ai nevoie pentru accelerarea transformarii digitale in HR

Companiile se confrunta astazi cu una dintre cele mai mari provocari din istoria recenta. Trecerea catre un program flexibil, o criza a talentelor si nevoia de a accelera transfomararea digitala au loc toate odata si in toate industriile.

Mai mult ca oricand, organizatiile au nevoie de tehnologie moderna in cloud, care sa sustina si sa se adapteze facil la nevoile in schimbare rapida ale angajatilor si ale businessului. Indiferent de transfomarile suferite, oamenii raman cel mai important factor dintr-o companie, iar atunci cand angajatii sunt in centrul unui efort de transformare, exista o rata de succes cu 70% mai mare decat atunci cand nu sunt, potrivit Boston Consulting Group. Oamenii nu trebuie doar sa cunoasca si sa accepte viziunea companiei, ci trebuie sa inteleaga cum vor ajunge acolo. O cultura a invatarii, comunicarea frecventa si transparenta, precum si luarea deciziilor bazate pe date sunt esentiale pentru succesul transformarii.

Anuntata in cadrul evenimentului SAPPHIRE NOW, RISE with SAP for Human Experience Management (HXM) reprezinta o noua oferta ce ajuta companiile sa implementeze schimbarile culturale necesare pentru transformarea digitala continua. Aceasta combina oferta RISE with SAP cu solutiile HXM pentru a oferi alegerea si flexibilitatea de care au nevoie organizatiile pentru a-si muta operatiunile de resurse umane in cloud. Intrucat nu exista o abordare unica, SAP se angajeaza, totodata, sa ofere clientilor o tranzitie usoara si flexibila catre cloud, in functie de nevoile si calendarul acestora.

Mutarea HR-ului in cloud, in tandem cu solutii precum SAP S/4HANA, ajuta companiile sa stabileasca fundamentele tehnologice necesare pentru crearea unei forte de munca flexibila si implicata, de care au nevoie pentru a reusi in viitorul peisaj al muncii. HXM confera angajatilor experiente relevante, care sporesc productivitatea si asigura imbunatatirea calificarilor si recalificarilor necesare alinierii obiectivelor de business.

Fie ca abia incepeti calatoria de transformare, fie ca va aflati intr-o etapa mai avansata, SAP va pune la dispozitie un instrument gratuit pentru evaluarea strategiei de transformare digitala si va ofera informatii si recomandari care pot face diferenta in succesul companiei dvs.

In lumea de astazi, companiile care prospera sunt cele care se adapteaza rapid si isi mentin oamenii in centrul fiecarei decizii luate. Acestea dispun de cultura si tehnologia necesare alinierii, angajarii si calificarii  corespunzatoare a fortei de munca. Prin intermediul RISE with SAP for HXM, dedicat accelerarii procesului de transformare  a fortei de munca, acestea pot stabili fundamentul de care au nevoie pentru a tine pasul cu nevoile in schimbare rapida ale fortei de munca si pentru a-si demonstra valoarea de business.

Poti afla mai multe despre solutiile HXM de la SAP in sesiunea video "Cresteti agilitatea organizationala cu solutii inteligente de ERP si resurse umane" de la SAPHIRE NOW sau urmarind inregistrarile de la SAP Human Experience Summit.

 

 

 

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali