Romanian Software lanseaza campania Rabla HRestart si ofera vouchere de 2500€ pentru digitalizarea proceselor HR

Romanian Software, lider al pietei de software in domeniul resurselor umane prin platforma colorful.hr, anunta lansarea campaniei Rabla - HRestart prin care ofera tuturor companiilor un voucher de 2500€ pentru a-si schimba vechiul soft de HR cu unul nou.

Incepand cu luna iunie 2023, Romanian Software lanseaza campania Rabla - HRestart, oferind vouchere companiilor care isi doresc un nou soft de resurse umane, care sa raspunda nevoilor actuale ale specialistilor HR. Astfel, singura conditie care trebuie indeplinita pentru a intra in campanie este sa folosesti un program de gestionare a proceselor HR (fie el Excel sau un alt soft HR).

Campania aceasta reprezinta o initiativa ambitioasa pentru a permite companiilor sa experimenteze numeroasele avantaje ale tehnologiei moderne de HR. Prin utilizarea voucherului in valoare de 2500€, organizatiile pot trece fara probleme de la sistemele lor HR neperformante la colorful.hr, un software de HR complet care optimizeaza procesele, imbunatateste productivitatea si promoveaza un mediu de lucru pozitiv.

Cum poate fi folosit voucherul?

Voucherul Rabla - HRestart poate fi folosit pentru achizitionarea modulelor de baza din suita colorful.hr: salarizare, pontaj, administrare de personal, self service pentru angajati. Aceste solutii digitale sunt cele mai populare in randul clientilor actuali colorful.hr, oferind multiple functionalitati si integrari. Vezi mai multe detalii aici, pe pagina dedicata campaniei.

Care este valabilitatea voucherului?

Voucherul Rabla - HRestart este valabil pana pe 31 august. Voucherul are o perioada de valabilitate extinsa pentru a oferi timp suficient companiilor pentru a-si evalua solutiile software existente de HR si pentru a lua o decizie informata de a trece la o platforma mai avansata si mai usor de utilizat. Click aici pentru a obtine voucherul acum!

Cum te poti inscrie in campanie?

Inscrierea in campanie se face pe pagina dedicata, prin completarea unui formular. Voucherul va fi trimis automat, prin email. Pentru a eficientiza procesul de comunicare dintre compania care a aplicat si reprezentantii Romanian Software/colorful.hr, recomandam ca formularul sa fie completat de persoane din departamentul de resurse umane (coordonatori, manageri etc) sau CEO. Completeaza formularul si inscrie-te in campanie!

"Noi credem ca fiecare organizatie merita un software de HR avansat, care sa ofere cu adevarat instrumentele de care au nevoie specialistii HR pentru a fi extraordinari in ceea ce fac. In ultima perioada, am avut multi clienti care ne-au ales pentru ca aveau nevoie de mai mult: mai multe functionalitati, actualizari legislative implementate rapid in aplicatie, integrari si o experienta simplificata de utilizare. Prin campania Rabla - HRestart, ne propunem sa oferim o tranzitie usoara catre colorful.hr nu doar prin atentie la detalii si comunicare eficienta in procesul de implementare, ci si printr-un stimulent financiar care sa sustina aceasta initiativa. Suntem promotori ai digitalizarii, deci e normal sa ajutam orice companie sa-si atinga obiectivele de transformare digitala in 2023.", a declarat Victor Dragomirescu, CEO Romanian Software.

***

Despre colorful.hr/Romanian Software

Prin platforma colorful.hr, Romanian Software inoveaza procesele de HR din orice companie, oferind instrumentele necesare pentru a atinge performanta, dar si obiectivele de crestere: salarizare, pontaj electronic, recrutare, administrare de personal, training, evaluarea competentelor, spatiul personal al angajatului, comunicarea interna, managementul documentelor, bugetare, aplicatie pentru mobil, HR Analytics, IRIS – asistentul virtual pentru HR, travel. Complementar, se ofera servicii de externalizare a salarizarii si administrarii de personal, recrutare si leasing de personal, consultanta legislativa in dreptul muncii si asistenta fiscala.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali