Romanian Workplace Management Forum are loc pe 16 aprilie la Bucuresti

Romanian Workplace Management Forum iti ofera oportunitatea unica de a identifica tendintele ce vor modela in viitorul apropiat mediul de lucru, aducand pentru prima data fata in fata manageri si specialisti in facility management si resurse umane, arhitecti si alti profesionisti din domeniu.

Daca te intereseaza reducerea costurilor prin optimizarea spatiului alocat angajatilor, adaptarea mediului de lucru pentru generatiile Z si Millennials, cresterea spatiului dedicat muncii in echipa si raspandirea modelelor de lucru flexibile

... si vrei sa intelegi cum mediul de lucru atrage si retine talentele in contextul crizei actuale de personal, mentine forta de munca agila, sprijina comunicarea, interactiunea si colaborarea, determina cresterea creativitatii in organizatie si genereaza valoare adaugata, activeaza managementul schimbarii si, nu in ultimul rand, sustine strategiile de afaceri

... atunci participa la Romanian Workplace Management Forum, unde vei afla cum poate fi folosit mediul de lucru pentru a servi scopului si imaginii organizatiei sau pentru a initia procese de schimbare benefice.

KEY SPEAKERI INTERNATIONALI

  • ALEXANDER ATHANASSOULAS, presedinte si CEO STIRIXIS Group
  • JAMES ANDREW PINDER, cofondator si director 3edges
  • PROF. ALEXANDER REDLEIN, Universitatea Tehnologica Viena
  • VIRGIL TORNOREANU, Managing Partner Vox Property Group

Trei dintre cele mai importante firme din Romania (OMV Petrom, Banca Comerciala Romana si Groupe Renault Romania) vor prezenta proiecte, studii de caz si bune practici legate de mediul de lucru.

Pe cine vei intalni la Romanian Workplace Management Forum: directori generali, antreprenori, facility manageri si corporate real estate manageri, HR manageri, HR Business Partners, proprietari de cladiri, dezvoltatori si property manageri, furnizori de spatii de co-working, furnizori de mobilier si echipamente pentru mediul de lucru, furnizori de solutii IT, arhitecti si designeri de interior, consultanti in domeniul workplace.

Organizator: ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management

Parteneri: VOX TECHNOLOGY PARK | DECOR FLOOR | GREEN FOREST | SUCIU – THE EMPLOYMENT LAW FIRM | HR CLUB | A 57 | ADAPTIVE WORK ENVIRONMENT

Pentru mai multe detalii si inscrieri te rugam sa accesezi pagina Romanian Workplace Management Forum

 

 

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Lactalis Romania
Lactalis Romania
Lactalis Romania

Parteneri Anuali