S-a lansat BizRomania.ro, ghidul comunitatii de business

Echipa Biz a lansat astazi BizRomania, un proiect special care include site-ul BizRomania.ro si editia speciala a revistei, Biz Romania.

Realizat in timp record, proiectul este dedicat comunitatii de business si ofera recomandari si solutii de la cei mai puternici experti si analisti pentru traversarea cu bine a crizei coronavirusului.

"Acum este nevoie mai mult ca oricand de un proiect dedicat comunitatii de afaceri. Pentru ca businessul trebuie sa continue. BizRomania.ro isi propune sa fie ghidul oamenilor de afaceri in aceasta perioada de criza, urmand ca in aprilie sa apara in print si editia speciala a revistei.", spune Marta Usurelu, Owner Biz.

Site-ul BizRomania.ro va prezenta solutii pentru marile companii, pentru IMM-uri, dar si pentru angajatii care au nevoie sa inteleaga cum sa traverseze cu bine urmatoarele luni.

"BizRomania este continuarea fireasca a proiectului BizWorld, pe care echipa l-a inceput cu 10 ani in urma. Dupa ce ne-am mutat redactia in 11 tari, am fost nevoiti sa lucram acum de acasa si pot sa spun ca editia Biz Romania s-a cerut de la sine.

Este momentul sa scriem acum despre cum putem trece peste aceasta perioada dificila. Fara lectii teoretice sau citate din bestseller ori de la mari guru, ci cu recomandari de la oamenii de afaceri si analistii care traiesc acum criza globala a coronavirusului", adauga Marta Usurelu.

Biz Romania este un pilot al Biz World, proiectul special al echipei Biz realizat pana in acest an exclusiv peste granitele tarii.

 

***

Despre Biz World

BizWorld este o editie speciala a revistei Biz realizata integral peste granitele tarii. Dupa Bruxelles – 2011, Londra – 2012, New York & Silicon Valley – 2013, Berlin – 2014, Singapore – 2015, Viena – 2016 si Paris – 2017, Tokyo - 2018, Coreea – 2019, Olanda – 2020, echipa editoriala Biz realizeaza in aprilie editia speciala Biz Romania.

Traim intr-o lume mai interconectata ca niciodata. Biz cauta sa afle direct de la sursa cum se vor misca lucrurile in anii care vin. Biz World si-a propus sa redescopere in fiecare an lumea internationala de business la ea acasa. Iar anul acesta a venit momentul sa scrie si sa descoperim lumea de la noi, de acasa!

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Genpact
Bucuresti
Accace
Timisoara
Accace
Bucuresti

Parteneri Anuali