SLOVENIA HR SUMMIT – AL 29-LEA CONGRES EAPM

Pe 4 si 5 aprilie 2019, European Association for People Management (EAPM) si Slovenian HR Association organizeaza a 29-a editie a Congresului European de HR, “The Future is now – choose your recipe from around the Europe”, care va avea loc la Bled, in Slovenia.

Congresul EAPM este un eveniment bienal cu o lunga traditie, organizandu-se inca din 1963. In editia din 2019 sunt asteptati sa participe 500 de lideri de HR din sectorul public si privat, in special din centrul si estul Europei, si peste 20 de speakeri recunoscuti la nivel mondial, care vor oferi insight-uri despre tendintele viitorului si cele mai bune practici internationale. Sloganul Congresului, #LoveHR, exprima convingerea ca profesionistii de HR joaca un rol important si reprezinta o functiune strategica in orice organizatie si, prin urmare, pasiunea pentru profesia lor este esentiala.

In acest an, subiectul principal al discutiilor va fi continua evolutie a rolului HR-ului, influentata de tehnologiile digitale emergente, munca de tip “agile” si transformarile culturale si organizationale.

De ce ar trebui sa participe la editia a 29-a a Congresului EAPM orice pasionat de HR?

  • Pentru a intalni formatori de opinie si practicieni de top din domeniul resurselor umane;
  • Pentru a primi informatii valoroase prin intermediul unor prezentari interactive;
  • Pentru a afla cu prioritate despre cele mai “fierbinti” subiecte de HR;
  • Pentru ocazia de a face schimb de idei cu colegii de HR;
  • Pentru distractie, relaxare si vizitarea Sloveniei, in special a Lacului Bled din apropiere.

Pentru mai multe informatii si inregistrarea participarii, vizitati www.love-hr.com.

Utilizati codul promotional EAPMMEMBERS2019 si puteti beneficia de un discount special:

  • Early Bird#1 – pana pe 30.01.2019 – 377 €+TVA
  • Early Bird #2 – pana pe 28.02.2019 – 435 € +TVA

Detalii despre procesul de inregistrare se gasesc aici.

 

 

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali