Societatea civila din Romania a fost in Civic Break

Peste 200 de organizatii neguvernamentale din Romania, Elvetia si Republica Moldova au participat in ultima luna la cel mai mare eveniment in aer liber al societatii civile din Romania, ONGFest Civic Break 2017, organizat cu sustinerea Kaufland Romania. Caravana ONG-urilor a ajuns in lunile iunie si iulie in Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi, unde peste 30.000 de romani au avut ocazia sa intalneasca reprezentanti ai sectorului neguvernamental in cadrul a peste 250 de dezbateri, activitati, momente artistice sau intalniri informale.
 
Aflat la cea de-a 8-a editie, ONGFest si-a propus sa aduca cauzele societatii civile mai aproape de public. Civic Break-ul din 2017 a fost conceput ca o intalnire intr-o atmosfera relaxata, de vacanta, in care publicul larg de toate varstele sa cunoasca si sa inteleaga mai bine importanta implicarii in cauzele societatii civile din Romania.
 
„Am invitat cetatenii in Civic Break anul acesta, intr-un efort comun de a aduce in prim-plan activitatile sectorului neguvernamental din Romania. Excursia printre initiativele responsabile, printre cauzele sustinute de ONG-uri vine ca raspuns la procesul de constientizare a importantei implicarii civice prin care trece societatea romaneasca, devenind astfel tot mai activa. Ne dorim ca traditia ONGFest sa continue in a aduce impreuna cetatenii si organizatiile neguvernamentale, pentru Romanie mai buna pentru fiecare”, a declarat Olga Popescu, din partea organizatorilor.
 
ONGFest Civic Break 2017 a pus in evidenta rolul esential al Programului de Cooperare Elvetiano-Roman, prin care 64 de proiecte in domeniul social, 35 de proiecte in domeniul protectiei mediului si 42 de proiecte de parteneriat au fost finantate in ultimii ani. 15 dintre aceste Povesti romanesti spuse cu precizie elvetiana s-au aflat la ONGFest, puse in valoare printr-un proiect multimedia.
 
In toate cele trei orase gazda ale ONGFest, vizitatorii s-au bucurat de peste 2000 de suveniruri de vacanta civica oferite de Kaufland Romania, un important sustinator al proiectelor organizatiilor neguvernamentale. Ei au cunoscut si au interactionat cu ONG-uri sustinute de Kaufland Romania, dar nu numai, si au aflat cum prin implicare si perseverenta fiecare poate deveni Noul Tu, un Tu mai responsabil, mai bun si care traieste fresh.
 
ONGFest Civic Break 2017 a fost organizat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, alaturi de partenerii locali Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale (Iasi) si Fundatia Civitas pentru Societatea Civila (Cluj) si a fost finantat prin Programul de Cooperare Elvetiano-Roman. Sponsorul principal al evenimentului a fost Kaufland Romania.
 
Partener media principal: Radio ZU
Parteneri: Reprezentanta Comisiei Europene, Primaria Municipiului Bucuresti, Primaria Municipiului Iasi, Primaria Municipiului Cluj-Napoca, Tarom, Brigada de Voluntari, Casa Municipala de Cultura Cluj-Napoca, Daisler Print House, Ema, H33
Parteneri Media: Agerpres, Discovery Channel Romania, Revista Biz, 9 AM, Garbo, IQads, Stiri ONG, Zile si Nopti, Gala Societatii Civile, CSR media, Bucharest City App, Think Outside the Box, Smark, Romania Pozitiva, HR Club, Blogunteer.ro, Nine o'Clock, Curierul de Iasi, VoceaONG, TVR Iasi, TeleM, Radio Romania Iasi, Ziarul de Iasi, Iasi Fun, Monitorul de Cluj, Transindex, Actual de Cluj, Clujul Cultural, Cluj.com, ClujLife, Cluj24

Evenimente

Bucuresti
  • Leadership
  • Management
  • Performanta
  • Gala Premiilor de Excelenta HR Club
Bucuresti
  • Afaceri
  • Leadership
  • Management
  • Performanta
  • Conferinta

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

A&D Pharma
Bucuresti
UNIQA Asigurari
Bucuresti

Parteneri Anuali