Specialistii social media vin din toata tara la Bucuresti

Succesul brandurilor este asigurat de cei care sunt la curent cu cele mai noi strategii de promovare in retelele sociale.

Social Media Summit a construit in cele peste 20 de editii o comunitate de peste 2000 de profesionisti in comunicare, din companii si agentii de PR, oameni de marketing sau influenceri, care se reunesc anual pentru a afla raspunsul la o intrebare simpla: cum poate ajuta Social Media brandurile?

Vino sa intalnesti specialistii momentului la a noua editie Social Media Summit Bucuresti, pe 27 februarie la noua Sala Dalles.

Vorbim despre retelele sociale ale momentului, cele mai noi formate de social ads si cum ajungi sa interactionezi cu generatia Z si dezbatem tendintele anului.

Printre speakerii conferintei se numara: Alin Stoica, Social Media Manager, Global Records; Irina Rimes, Cantaret si compozitor; Marian Ionescu, Videoblogger, Mariciu; Cristian Manafu, manafu.ro; Teodora Patrauceanu, Agency Account Manager, Google; Adrian Pasarica, Head of Marketing, Orkla Foods Romania; Alexandra Caciur, Digital Experience Director, Publicis; Lavinia Chican, Senior Partner, McCann PR; Ioana Sigarteu, Corporate Communication Manager, Samsung Electronics Romania; Monica Jitariuc, Managing Director, MSLGROUP The Practice.

Evenimentul se adreseaza specialistilor in comunicare, PR & marketing din companii si agentii, dar si influencerilor.

Pentru detalii despre program si speakeri va invitam pe site-ul evenimentului https://socialmediasummitbucuresti.ro

Pentru alte informatii despre eveniment, va rugam sa ne contactati la lelia.petrescu@revistabiz.ro
 

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Lactalis Romania
Lactalis Romania
Lactalis Romania

Parteneri Anuali