Adaptare accelerata la situatia de criza: Trend Consult si Ascendia isi unesc fortele si lanseaza cursurile online eJourneys

Criza pe care o traversam in acest moment nu a redus nevoia de training a companiilor, ci mai degraba a generat o cerere de continut care sa ajute oamenii in procesul lor de adaptare la aceasta noua situatie. 

Ca raspuns la aceste nevoi, Trend Consult si Ascendia lanseaza un portofoliu de cursuri noi, online, sub brandul “eJourneys”, menit sa asiste adaptabilitatea organizatiilor, in conditii de maxima siguranta, la distanta.

Parteneriatul presupune construirea si distribuirea de cursuri online care vizeaza schimbari concrete, specifice, in comportamentul oamenilor. Atentia noastra nu se indreapta in principal catre teorii si transfer de cunostinte, ci mai ales catre a pune la dispozitia cursantilor exemple de comportamente si instrumente care sa fie usor transferabile in practica de zi cu zi. Respectam timpul consumatorilor de astfel de programe, de aceea una dintre prioritatile noastre in dezvoltare a fost aceea de a creea module practice, scurte, intensive si la obiect.

 “Exista de ceva vreme ideea acestui parteneriat si aveam de gand sa lansam cursurile in acest an, insa criza prin care trecem ne-a fortat sa ne regandim strategia si sa acceleram procesul lansarii, ca sa putem veni cat mai rapid si eficient in ajutorul organizatiilor mici si mari si a oamenilor, care doresc o adaptare cat mai rapida la noua situatie. Modulele actuale sunt menite sa ofere un ajutor imediat tuturor organizatiilor si proiectul isi propune sa implementeze online trainingul si in Romania, la scara larga”, declara Andrei Ristea, Managing Partner Trend.

Toate modulele pe care le-am construit si continuam sa le construim urmeaza succesiunea descoperire - conceptualizare - aplicare in practica printr-un continut on-line interactiv, prietenos si accesibil, in limba romana.

“Ascendia participa la dezvoltarea proiectului in special cu capabilitatea de a sustine, prin tehnologia specifica, realizarea rapida a unor module cu un grad ridicat de interactivitate si aliniate cu tendintele actuale in zona de online training, oferind totodata, companiilor care nu au platforme de tip Learning Management Systems, platforma proprietara CoffeeLMS. Putem asadar oferi o solutie eLearning completa”, declara Cosmin Malureanu, CEO Ascendia.

Impreuna dorim sa contribuim la eforturile industriilor autohtone de a trece cu succes peste perioada de criza. Acesta este si motivul pentru care am accelerat lansarea parteneriatului si a cursurilor online pe care le aveam in pregatire.

TREND CONSULT este o companie antreprenoriala romaneasca, leader in piata de consultanta si training, dedicata oamenilor cu mentalitate de crestere care doresc sa traiasca diferit, sa exploreze noi optiuni si sa aiba impact in societate. In cei 20 ani de calatorie, Trend ajuta oamenii sa se schimbe in bine, oferindu-le programe de invatare relevante pentru ei insisi. Noi credem ca oamenii invata din experienta, a lor si a altora si ne construim programele in asa fel incat sa facilitam acest transfer. Credem ca oamenii echilibrati creeaza cai noi de a aduce rezultate in business si pentru asta crestem echipe performante de vanzari si construim echipe eficace de management.  

ASCENDIA este prima companie de eLearning din Romania listata la Bursa de Valori Bucuresti (simbol de tranzactionare ASC), cu o experienta de peste 13 ani in crearea de continut educational interactiv, de tip eLearning. Este cunoscuta pentru platforma de invatare pentru companii CoffeeLMS si pentru editorul de cursuri eLearning LIVRESQ.

 

 

Evenimente

  • Leadership
  • Management
  • Performanta
  • Gala Premiilor de Excelenta HR Club
  • Afaceri
  • Leadership
  • Management
  • Performanta
  • Master Class

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Telekom
Bucuresti
A&D Pharma
Bucuresti

Parteneri Anuali