Vino si tu la Romanian Business Leaders Summit!

Peste 200 de antreprenori si executivi de top, lideri din societatea civila si speakeri nationali si internationali au confirmat deja participarea la Romanian Business Leaders Summit. Evenimentul va avea loc anul acesta pe 15-16 martie si daca nu ti-ai rezervat locul, inca mai ai timp sa te alături! Poti consulta aici agenda evenimentului: http://summit.rbls.ro/agenda-2/

Evenimentul central al comunitatii RBL combina cunoasterea, interactivitatea, inspiratia, socializarea, munca si distractia pentru a genera proiecte concrete prin care facem Romania o tara mai buna pentru business si astfel o tara mai buna pentru romani.

 

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Vola.ro
Bucuresti
Vola.ro
Bucuresti
AHK Romania
Bucuresti
ENGIE Romania
Bucuresti

Parteneri Anuali