Vrei sa schimbi in bine viata angajatilor si conditiile de munca?

Stiai ca 70% dintre angajatii romani raman fara bani de la un salariu la altul? Acum poti sa-ti ajuti angajatii sa se elibereze de grija banilor, cu impact direct in cresterea motivatiei, a ratei de retentie si a randamentului companiei.

Salarium este aplicatia usor de instalat si de utilizat, prin care angajatii tai au posibilitatea de a solicita si retrage oricand avansul salarial dorit, fara formalitati si fara impact asupra fluxului financiar al companiei.

Alege Salarium si bucura-te de toate avantajele:

  • Salarium acopera costul avansurilor pana la ziua de salariu, astfel incat sa nu afecteze rulajul financiar al companiei.
  • Simplifici procesul de acordare a avansurilor salariale si reduci birocratia.
  • Contribui la cresterea capitalului de imagine a companiei tale.
  • Cresti gradul de satisfactie si implicare a angajatilor, ceea ce va duce la cresterea productivitatii.
  • Reduci fluctuatia de personal.
  • Nu exista niciun cost pentru angajati.

Inainte de sarbatori, iti punem la dispozitie solutia perfecta prin care poti fi alaturi de echipa ta. Profita chiar acum de oferta si intra in randul angajatorilor care ofera Salarium.

Solicita DEMO

 

 

 

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali