SAP si Jobful ofera solutii inovatoare pentru o recrutare eficienta in "noul normal"

SAP, producator de solutii software de business, si Jobful, prima platforma de recrutare prin gamification, sustin webinarul Reinvent Recruiting Post-Covid19 & Save Costs - Take charge of change in the new work, dedicat specialistilor in HR, care se confrunta cu noi provocari in atragerea de talente, reducerea timpului necesar pentru ocuparea unei pozitii cat si diminuarea costurilor cu angajarea. Webinarul, care propune o reinventare a practicilor de recrutare post-criza, va avea loc joi, 3 septembrie, incepand cu orele 11.00.

Lipsa claritatii rolurilor echipei, a calitatii candidatilor, precum si lipsa timpului se numara printre cele mai mari provocari intampinate in procesul de recrutare. Astfel, recrutorii pot alinia necorespunzator cerintele unei pozitii deschide la necesitatea postului, ceea ce determina descrieri lungi si ambigue, respectiv un interes mai scazut al candidatilor, pot fi coplesiti de candidati necalificati, ori pot lua decizii grabite din nevoia urgenta de resurse umane si imposibilitatea de a revizui fiecare CV dintr-un volum mare de aplicatii.

Toate industriile sunt afectate, de la retail, ospitalitate, servicii, industrie, pana la servicii financiare, sectorare guvernamentale si nonprofit. Combaterea deficitului de talente - un risc emergent pentru companiile din intreaga lume, reprezintă o preocupare constanta pentru recrtuiteri, mai ales in perioada post- criza, cand companiile sunt nevoite sa-si reinventeze modelele de business. Gestionarea experientei angajatilor, precum si identificarea unor practici noi si mai eficiente in atragerea de noi talente, au devenit obiective imediate pentru specialistii in resurse umane.

Solutiile SAP & Jobful vin in completarea acestor nevoi, oferind companiilor posibilitatea de a-si eficientiza recrutarea si angajarea in medii virtuale. Solutiile SAP SuccessFactors sunt utilizate de peste 7000 de companii la nivel global, de toate dimensiunile, inclusiv din Romania, oferind clientilor rezultate extraordinare la nivel de eficientizare timp si costuri. Pe de alta parte, Jobful reprezinta unul dintre cele mai de succes startup-uri din Romania si prima platforma de recrutare prin gamification. Concret, cei care isi cauta un job nu aplica prin CV, ci trebuie doar sa isi testeze competentele, avand o experienta bazata pe motivatori intrinseci. Jobful si SAP colaboreaza, asadar, pentru a inova recrutarea, iar clientii platformei au reusit deja sa: atinga o rata de conversie match-to-hire de 25%, sa optimizeze procesul de recrutare, sa reduca time-to-productivity si construirea pipeline-urilor de candidati testati si proactivi.

Webinarul Reinvent Recruiting Post-Covid19 & Save Costs -Take charge of change in the new work isi propune, asadar, sa dezbata cu specialistii din domeniu modalitatile de reinventare a proceselor de recrutare, un element esential in dezvoltarea companiilor post-criza, dar si sa prezinte rezultatele solutiilor de eficientizare implementate pana acum. 

Inregistreaza-te aici!

 

 

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Premier Restaurants Romania
Asociatia HR Management Club

Parteneri Anuali