Zilele Biz 2017 au reunit peste 1000 de profesionisti din mediul de business

27 noiembrie 2017, Bucuresti - Saptamana trecuta a avut loc a 16-a editie a conferintei Zilele Biz. Timp de cinci zile, evenimentul a reunit peste 1000 de profesionisti din cinci domenii cheie in business, precum Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR si Media & Marketing.

Echipa Biz a reunit liderii din businessul romanesc, dar si speakeri internationali, care au reusit in ciuda tuturor piedicilor, datorita viziunii si inovatiei, care si-au spus in premiera povestile de succes si lectii de viata care schimba destine de business si te ajuta sa intelegi in ce directie trebuie sa mergi.

Pornind de la sloganul It’s Business Show Time!, editia 2017 i-a celebrat pe oamenii care reprezinta modele de reusita in lumea afacerilor, care au urmat cu ambitie drumul catre performanta.

Participantii au avut ocazia sa interactioneze si sa discute oportunitati de business cu profesionisti din peste 300 de companii de top, cunoscute la nivel global.

Zilele de conferinta au purtat invitatii intr-o calatorie inspirationala si au oferit o serie de lectii pretioase prin povestile de succes ale antreprenorilor si managerilor de top din Romania.

Cei mai puternici oameni de afaceri din Romania au urcat pe scena Zilelor Biz, unde si-au exprimat viziunea despre tendintele 2018 si cele mai noi strategii din fiecare domeniu de activitate. Nu au lipsit nici workshopuri, lansari de proiecte si studii cu impact in toate domeniile de business.

Ultima zi a maratonului de business, a prezentat rochia viitorului in cadrul “Foraeva Cocktail Party”. Celebra creatie Foraeva semnata de designerul Lana Dumitru si arhitectul Vlad Tenu a venit in premiera, in Romania, la Zilele Biz 2017. Artizanii Foraeva au vorbit despre munca din spatele proiectului inedit, in care arta atinge noi repere ale perfectiunii cu ajutorul tehnogiilor digitale.

 

Parteneriat pentru succes

Aceasta editie nu se putea bucura de succesul inregistrat fara sprijinul partenerilor care au sustinut evenimentul pentru a genera o experienta cat mai placuta participantilor si care au fost alaturi de echipa Biz, ducand fiecare idee si concept mai departe in prezentari.

Multumirile noastre pentru o editie aniversara se indreapta catre Vodafone, Banca Transilvania, Gerovital, Siviero Maria, Medlife, Chivas, TPG, Satartarium,Telekom, BCR, Philip Morris, Samsung, Bosch, Sameday, Alpha Bank, Dr. Leahu, Knight Frank, Smartree, COS, Orange, Unilever, Garanti Bank, UniCredit Bank, Recolamp, Discovery Media, Air France KLM, Urban Beauty Corner, Dulce Boutique, dar si partenerilor media care au sustinut evenimentul: Advanced Ideas, HR Club, IQ Ads, Wall-Street, e-Jobs, Smark, Ziare.com, zelist monitor, Business24, Avaelgo, Femei in Afaceri, Retail-FMCG, CARIERE, Comunicatedepresa.ro, IAA, MSM, comunicate de afaceri, PRwave, Exec-Edu, Learning Network, 1asig.ro, (AD)HUGGER, COCOR, Trends HRB, zeppelin, Finzoom, Media Trust, eva.ro, ELEVATE, efin, RISCO, ANIS, lumea SEO PPC, webDIGITAL, Portal HR, PWN Romania, Curtea Veche, Softlead, Catavencii, ABC Human Capital, Centrul de Presa, Ricap, Vision Media, Orasul vechi, Progresiv, Upgrader si Business Review.

Mai multe stiri de la Zilele Biz puteti citi pe site-ul www.revistabiz.ro.

 

Evenimente

Bucuresti
  • Conferinta Nationala HR Club

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

AHK Romania
Bucuresti
ENGIE Romania
Bucuresti
AgroConcept
Bucuresti
Hill International
Ploiesti

Parteneri Anuali