7+1 motive sa obtii Certificarea in Resurse Umane HR Club

De HR CLUB pe 15 Octombrie 2017

Invatarea continua este o investitie in propria cariera care iti poate plati dividende semnificative. Indiferent daca iti planifici sau nu o schimbare a locului de munca, o certificare iti poate aduce o crestere salariala, o promovare sau alte beneficii. De exemplu, 90% dintre angajatorii intervievati in cadrul studiului global CompTIA (2015) au raportat ca sunt mai inclinati sa promoveze un angajat daca acesta are o certificare profesionala. De asemenea, conform aceluiasi studiu, 67% dintre recruiteri folosesc certificarile pentru a evalua dorinta unui candidat de a munci din greu si a indeplini un obiectiv, iar 60% considera certificarile o confirmare a cunostintelor.

Daca ai deja la activ cel putin 2 ani ca practician HR si iti doresti sa treci la nivelul urmator, un bun punct de pornire este Sistemul de Certificare in Resurse Umane HR Club, construit pe baza Modelului de Competente in Resurse Umane, elaborat de noi in 2016.

De ce sa obtii o Certificare in Resurse Umane de la HR Club? Daca nu te-au convins statisticile de la inceput, iti mai dam 7 motive, plus unul special:

     1. Este bazata 100% pe realitatile romanesti si pe situatii concrete din activitatea practicienilor si consultantilor care au lucrat la acest sistem. Fara teorii sterile sau exemple neadaptate la legislatia romaneasca!

     2. Iti ofera credibilitate, fiind acordata de profesionisti de prestigiu, membri seniori ai comunitatii profesionale de HR din Romania.

     3. Atesta faptul ca experienta ta este aplicabila in orice industrie, intrucat cele 14 scenarii de business din cadrul examinarii te vor purta prin tot atatea domenii.

     4. Reflecta abilitatile tale de lider si strateg, apreciate in orice companie care pune pret pe managementul talentelor.

     5. Iti asigura un atu in plus si un argument de diferentiere in CV, dovedindu-ti pasiunea si angajamentul pe termen lung fata de domeniul resurselor umane.

     6. Reprezinta un ghid de dezvoltare ulterioara in ascensiunea ta profesionala, pe masura ce parcurgi cele 3 nivele: Generalist, Integrator si Strateg.

     7. Numai in acest an, beneficiezi de preturi promotionale: 200 Euro+tva pentru membrii HR Club si 300 Euro+tva pentru non-membri, indiferent de nivelul de certificare ales.

Inca te mai gandesti? Foarte bine, este o decizie importanta in cariera ta, care merita cantarita cu atentie – insa tine cont si de faptul ca:

     8. Daca te numeri printre primii 5 inscrisi la sesiunea de certificari din 13-17 noiembrie 2017, vei primi o sesiune de coaching gratuita, 1 la 1, cu durata de 2 ore, pe rezultatele obtinute.

Ai intrebari sau doresti mai multe informatii despre Sistemul de Certificari in Resurse Umane HR Club? Intra pe pagina noastra dedicata, unde poti consulta Ghidul candidatului, sau vino vineri, pe 20 octombrie, incepand cu ora 9:00, la sediul HR Club, unde organizam o sesiune speciala in care raspundem tuturor curiozitatilor si discutam pe marginea unui studiu de caz construit pe modelul celor din cadrul examinarii.

Inscrie-te la adresa florina.dinca@hr-club.ro si pregateste-te sa faci un salt in cariera cu o Certificare in Resurse Umane HR Club!

Citeste si despre

Daca ai gasit macar o data informatie si inspiratie in evenimentele si resursele HR Club, atunci ajuta-ne sa le oferim in continuare! Redirectionand Citeste mai mult »
Toti cei care am avut ocazia sa-l cunoastem pe Dave Ulrich, "parintele HR-ului modern", am ramas impresionati atat de know-how-ul valoros pe care il Citeste mai mult »
​Pe 31 martie 2022, aproape 300 de membri ai comunitatii HR Club s-au reintalnit la Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane, editia a 14-a, unul Citeste mai mult »

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali