Anul acesta, donam petrecerea de Craciun

De HR CLUB pe 25 Noiembrie 2015

Comunicare
Cu pasi grabiti, va bate la usa noul an. Probabil acum sta nehotarat in fata cufarului cu straie si podoabe, intrebandu-se cu ce sa se gateasca. Ne dorim ca anul fiecaruia dintre voi sa isi impodobeasca zilele cu cele mai colorate ganduri, pe care sa le asorteze cu liniste, cu impliniri si parfum de bucurie.
 
In fiecare iarna, in intampinarea lui si in celebrarea celui ce se apropie de final, obisnuiam sa ne adunam in casa HR-ului ca sub clinchetul paharelor de "la multi ani" si a mirosului de brad sa impartim urari si zambete.
 
Anul acesta, ne dorim sa daruim bucuria intalnirii de Craciun copiilor de la centrul oncologic Fundeni. Vom dona petrecerea de final de an, in speranta ca impreuna cu ea sa putem da mai departe si o parte din caldura noastra si, cat de putin, sa contribuim la mai mult bine. Pentru ca visele se viseaza, povestile se asculta, Mos Craciun se asteapta... in patul de acasa.
 
Stim ca nevoile copiilor bolnavi de cancer sunt mari; cu ajutorul celor de la "Daruieste viata", am aflat de la medici care sunt produsele care ar trebui achizitionate cu prioritate - este nevoie de camere implantabile de tipul: catetere cu camera implantabila Celsite - B. Braun, sistem de tip Port-a-Cath (PAC). Bugetul petrecerii de Craciun se va concretiza in achizitia acestor materiale.
 
Ne dorim sa va multumim ca sunteti parte din comunitatea de HR si va suntem recunoscatori ca prin sprijinul fiecaruia dintre voi reusim sa daruim un strop sau un fulg... nu de nea, ci de ajutor.
 
Sarbatori cu liniste!
Echipa HR Club

Citeste si despre

Simplitatea inteligenta si digitalul functioneaza bine impreuna. Tehnologiile digitale faciliteaza autonomia si cooperarea, iar simplitatea Citeste mai mult »
Viitorul muncii este in continua schimbare, in continua evolutie, iar asta afecteaza (si) functiunea de resurse umane. Din aceasta cauza, Citeste mai mult »
Cum pot companiile sa creeze valoare si sa obtina un avantaj competitiv in aceste vremuri caracterizate printr-o mare complexitate? In medie, Citeste mai mult »

Evenimente

Bucuresti
  • Leadership
  • Management
  • Performanta
  • Gala Premiilor de Excelenta HR Club
Bucuresti
  • Afaceri
  • Leadership
  • Management
  • Performanta
  • Conferinta

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Telekom
Bucuresti
A&D Pharma
Bucuresti

Parteneri Anuali