Banca Mondiala cauta consultanti specializati in HR si audit

Banca Mondiala desfasoara un proiect pe dezvoltarea strategiei de HR pentru Curtea de Conturi si cauta consultanti specializati in HR si audit, preferabil cu cunostinte si internationale si referitoare la audit in sectorul public. Invitatia de participare se poate vizualiza aici, fiind nevoie de inregistrare pe site pentru accesarea intregului text.

Consultantul va lucra, ca parte a echipei Bancii Mondiale, cu stakeholderii relevanti pentru a dezvolta o noua strategie de resurse umane pentru Curtea de Conturi din Romania. Strategia de resurse umane va viza practicile de audit tehnic ale Curtii de Conturi, incluzand recrutarea, orientarea si instruirea, managementul performantei si al carierei. Obiectivul sarcinii este imbunatatirea si optimizarea performantelor personalului tehnic si, implicit, imbunatatirea relevantei, eficacitatii si percepției Curtii de Conturi in sistemul de guvernare din Romania.

Aici se regasesc si termenii de referinta pentru o descriere mai detaliata a cerintelor.

Important: Termenul de depunere a aplicatiilor este 20 octombrie.

 

 

 

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali