Cea de-a 17-a editie a Scolii de Vara HR Club Next Gen a initiat in domeniul resurselor umane o noua generatie de studenti si masteranzi

De HR Club pe 25 Septembrie 2023

In perioada 11 - 22 septembrie 2023, a avut loc o noua editie a Scolii de Vara HR Club Next Gen. Programul a avut ca scop dezvoltarea profesionala si personala a celor 12 participanti, printr-o abordare practica si interactiva. Rezultatul? Formarea unei noi generatii de profesionisti HR de elita, care sa inteleaga si sa poata raspunde eficient provocarilor din acest domeniu.

Scoala s-a desfasurat in format hibrid si a inclus, in prima saptamana, prezentari online de concepte si bune practici implementate in companiile in care activeaza tutorii – prezentari care au acoperit toate ariile HR-ului: recrutare & selectie, formare & dezvoltare, compensatii & beneficii, legislatia muncii, DE&I, strategie de HR, dezvoltare organizationala si managementul performantei. De asemenea, au avut loc traininguri si workshopuri de dezvoltare personala.

In a doua saptamana, participantii au putut vedea cum se desfasoara concret diverse procese de HR, vizitand sedii ale unor companii precum BCR, Renault, OMV Petrom si Genpact.

Ultimele doua zile au fost dedicate unui Hackathon de HR in cadrul caruia participantii au lucrat in echipa pentru rezolvarea unui studiu de caz, urmat de prezentarea solutiilor in fata unui juriu de experti, format din membri HR Club, care a desemnat echipa castigatoare.

Toti participantii au primit, ca de fiecare data, un membership anual in comunitatea profesionistilor de HR din Romania, care le va permite sa participe la seminariile, workshopurile si conferintele organizate de HR Club. De asemenea, au putut intra in legatura cu companiile implicate in program si cu oportunitatile de angajare si internship oferite de acestea.

Iata cateva dintre feedbackurile absolventilor:

“Am plecat cu o idee mai buna despre ceea ce vreau sa fac si cu oportunitati de job.”

“O experienta frumoasa din care am invatat multe. Cel mai mult am apreciat vizitele la companii pentru ca mi-au oferit o viziune despre cum e sa lucrezi intr-un departament de HR.”

“Un proiect bine organizat, o buna oportunitate sa intelegi mai bine domeniul HR.”

“O oportunitate de a cunoaste noi persoane pasionate de HR, sanatate organizationala, de a invata de la practicieni, de a iesi din zona de confort.”

 

***

Multumim partenerilor care ne-au sprijinit in realizarea celei de-a 17-a editii a Scolii de Vara HR Club Next Gen!

Parteneri anuali: Romanian Software, Trend

Partner on legal matters: Filip & Company

Partener proiect: Eucom; Tenneco

Suporteri proiect: Corso (Macromex)

Parteneri media: AngajatorulMeu.ro, Cariere, HR Manager, Portal HR

 

Citeste si despre

Noutatea absoluta a anului 2024 este Board 20 sau Board 2.0 HR Club. 
Pe 4 aprilie 2024, peste 350 de membri ai comunitatii HR Club s-au reunit in decorul spectaculos al Gradinii Alhambra pentru a sarbatori castigatorii Citeste mai mult »
Aproape 400 de membri ai comunitatii profesionistilor in Resurse Umane au participat la Share|Care|Dare Conference, a 19-a editie a Conferintei Citeste mai mult »

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Accace Outsourcing
Timisoara
Accace Outsourcing
Bucuresti

Parteneri Anuali