Descriere Candidati

1. Managerul de Linie al Anului
 1. Adrian Tanase
  Senior Engineering Manager, Adobe Systems Romania

  Adrian Tanase este un tanar manager, format in Adobe. De formatie programator si pasionat de tehnologiile web, Adrian a trecut pe management din dorinta de face mai mult impact – conducand o echipa care dezvolta produse software.

  Inainte de Adobe, Adrian a condus departamentul de dezvoltare dintr-o mica firma romaneasca specializata in aplicatii web, unde a invatat ca un produs de succes trebuie sa fie usor de utilizat si sa rezolve probleme reale ale clientilor.

 2. Alin Nicolae Voicu
  Director Achizitii, Ambient

  Profilul candidatului nu este disponibil.

 3. Calin Somcutean
  Director Retail, Ambient

  Profilul candidatului nu este disponibil.

 4. Ciprian Mazilu
  Retail Commercial Group Director East, UniCredit Tiriac Bank

  S-a alaturat UniCredit Tiriac Bank in decembrie 2008, cand a preluat functia de Director Regional al Regiunii Moldova. Experienta vasta pe piata bancara din regiune a contribuit la realizarile comerciale obtinute, iar stilul profesional valoros i-a permis sa ajunga la rezultate excelente si in dezvoltarea echipei.

  In 2009, Ciprian a fost numit Director Grup Comercial Est. In aceasta calitate, coordoneaza regiunile si sucursalele din subordine, participa la procesul de bugetare din cadrul Grupului Comercial, ia decizii si propune strategii proprii catre linia de subordonare ierarhica, in acord cu particularitatile locale, monitorizeaza rezultatele intermediare si finale si sustine rezultatele declarate, promoveaza si sustine imaginea si valorile Grupului prin dezvoltarea relatiilor cu entitatile locale, administreaza si dezvolta resursele umane in concordanta cu masurile diviziei de resurse umane, ofera suport in proiectele intreprinse de banca, asigura desfasurarea activitatii in conformitate cu normele BNR, normele si instructiunile interne ale bancii si legislatia in vigoare. 

 5. Daniel Ghiulea
  Operations Director, UniCredit Tiriac Bank

  Experienta lui Daniel in UniCredit cumuleaza peste 10 ani de activitate si diverse pozitii manageriale, de la cea de manager IT si coordonator al unei echipe de 28 de persoane, la cea de Director Operations Channels si de Operations Director, pe care o detine in prezent. In aceasta calitate, el este responsabil de buna desfasurare a activitatilor centralizate, precum si de a asigura suport operational atat sucursalelor, cat si celorlalte divizii/directii, cu ajutorul unei echipe formate din 190 de oameni din 6 unit-uri cu activitati diferite. Stilul sau de management imbina orientarea spre indeplinirae cu succes a obiectivelor de business cu interesul fata de oamenii pe care ii coordoneaza.

 6. Daniela Mitru
  Debt Collection Manager, Unicredit Consumer Financing

  Tanara si foarte ambitioasa, apreciata de colegi si in special de echipa pe care a construit-o, Dana este genul  de persoana care reuseste in tot ceea ce isi propune.

  "Cred cu tarie ca  alaturi de cunostinte, analize, strategii, echipa este ingredientul care face posibile reusitele. Am invatat ca este vital sa mentin un echilibru intre focusul pe obtinerea rezultatelor si imbunatatirea procesului de colectare si motivarea, dezvoltarea personala si profesionala a oamenilor din departament".

 7. Dumitru Virtu
  Director Executiv Grup Iasi, BRD - Groupe Societe Generale

  M-am alaturat echipei BRD Iasi de mai bine de 20 de ani, perioada in care am acumulat o bogata experienta in zona manageriala si comerciala. Rolul meu a presupus printre altele identificarea mijloacelor de motivare a echipelor coordonate (aproximativ 600 de persoane), de asigurare a unui climat de stabilitate si, in special, pastrarea nivelului ridicat al serviciilor oferite clientilor bancii.

 8. Gabriel Boada
  Director Vanzari Profesional, Ambient

  Profilul candidatului nu este disponibil.

 9. Laura Crintea
  Head of Commercial Management and Development, UniCredit Tiriac Bank

  Laura s-a alaturat echipei UniCredit in anul 2000, ocupand de-a lungul timpului pozitii diferite care i-au asigurat o experienta variata si solida in mediul bancar: administrator credite, manager de produs, coordonator politici si procese de creditare, manager relatii cu clientii bancii, sef departament dezvoltare produse bancare si suport vanzari.

  Incepand cu luna Ianuarie 2011, Laura detine functia de Director Strategie Comerciala – Clienti Corporatii, sustinand activ dezvoltarea si implementarea strategiei de business la nivelul diviziei CIB&PB, precum si la nivel de banca.

  Laura are pregatire in economie, urmand studiile Academiei de Studii Economice, Facultatea de Facultatea Management, studii completate ulterior de un Master in Management Financiar si Bursier (DAFI).

 10. Laurentiu Vasilief
  Director Executiv de Grup, BRD - Groupe Societe Generale

  Profilul candidatului nu este disponibil.

 11. Marius Nastase
  Sales manager, Carmeuse Holding

  A absolvit in 1997 facultatea de stiinte economice Brasov – specializarea marketing. Are experienta in mai multe domenii. In domeniul financiar a fost director economic la Semrom Translivania. In ceea ce priveste activitatea de productie a coordonat investitiile si activitatile fabricilor Carmeuse din Campulung si Fieni. De asemenea, imediat dupa achizitionare a reorganizat fabrica din Deva. In Vanzari Marketing a inceput in 1996 cu vanzari auto Kia si Fiat. A reluat activitatea comerciala in 2006 tot la Carmeuse, prin a organiza si conduce departamentul commercial care sa aduca o noua viziune asupra activitatii grupului Romania.

 12. Melania Mirea
  Sef Departament, Departamentul Dezvoltare Afaceri si Produse Micro si PFA, Banca Comerciala Romana

  Melania Mirea s-a alaturat echipei BCR in Iunie 2009, ca Sef Departament Dezvoltare Afaceri si Produse Micro. In aceasta calitate coordoneaza activitatile de dezvoltare de business, de reorganizare a modelului de business la nivel de BCR si de concepere a strategiei pentru segmentul de business al microintreprinderilor si PFA.

  Cu o vasta experienta in domeniul bancar, Melania a lucrat alaturi de UNICREDIT Romania, Demirbank Romania, BRD - Groupe Societe Generale si timp de 6 ani a facut parte din echipa Raiffeisen Bank Romania, unde a gestionat portofoliul de clienti intreprinderi mici si mijlocii.

  Absolventa a Facutatii de Management din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, Melania Mirea detine o diploma de Executive MBA la Vienna University of Economics and Business Administration.  

 13. Petrica Marsel Vant
  Director Executiv de Grup, BRD - Groupe Societe Generale

  In cei 15 ani de cand fac parte din echipa BRD, am acumulat experienta atat in zona comerciala, cat si manageriala. Realizari importante : participarea la procesul de reorganizare si modernizare a retelei BRD si din ultima pozitie manageriala detinuta am avut rolul de a pune bazele si a dezvolta activitatea unui grup BRD, de a mentine echilibrul intre cresterea veniturilor bancii, satisfactia clientilor prin asigurarea unor servicii de calitate si motivarea & dezvoltarea personalului.

 14. Vasile Emil Stefan
  Director Directie, Apa Nova Bucuresti

  Din 2009, Stefan Vasile este directorul Directiei Dispecerat si Monitorizare, din cadrul Apa Nova Bucuresti. In cei aproape trei ani de cand conduce aceasta structura s-a evidentiat prin interesul si preocuparea majore si continue pentru dezvoltarea profesionala atat a personalului pe care il are in subordine, cat si a personalului din intreaga companie.

  In perioada 2010-2011, Stefan Vasile a initiat si implementat mai multe proiecte in domeniul RU, cum ar fi: programul “5 zile de operational”, “Manualului Dispecerului”, “Ghidului de realizare si inregistrare a Nivelelor de Servicii”, suport de curs “Utilizare LERNE” si “Nivele de Servicii”, procedura “Piramida informationala”.