Descriere Candidati

2. Antreprenorul Anului
 1. Catalin Copaescu
  Director General, Delta Hospital

  Dr. Catalin Copaescu, chirurg general de peste 20 de ani, si-a indeplinit un vis ambitios – de a crea si dezvolta un business medical axat pe fundamente etice, morale si profesionale in favoarea pacientului roman, in virtutea exercitarii unui act medical la cele mai inalte standarde. Delta Hospital s-a nascut ca urmare a unei actiuni corect directionate de management si viziune antreprenoriala a doctorului Catalin Copaescu dar si in urma vastei sale experiente in domeniul medical.

 2. Cornelius Brody
  Fondator si CEO, iQuest

  “Unul dintre cele mai grozave lucruri in ceea ce priveste slujba mea este faptul ca noi cream lucruri de valoare intr-un mediu extrem de dinamic. Te simti implinit atunci cand vezi cum ideile tale prind radacini, creand o cultura puternica si sanatoasa a companiei, mentinandu-ne flexibilitatea si agilitatea."

 3. Ioan Ciolan
  Director General, Ambient

  Profilul candidatului nu este disponibil.

 4. Isabelle Iacob
  Director General, Help Net Farma

  A absolvit Facultatea de Comert din cadrul ASE si a urmat un master la Scoala Postuniversitara de Afaceri Romano - Americana  (ASEBUSS), finalizata cu un proiect numit "Integrarea verticala a unui distribuitor de produse farmaceutice". De fapt asa a luat nastere compania Help Net. 

  Astfel, de la o prima farmacie deschisa la Timisoara, astazi dupa aproape 14 ani, Farmaciile Help Net reprezinta o retea nationala cu peste 135 de farmacii si peste 1200 de profesionisti in echipa; o companie care serveste unei cauze nobile, aceea de a ajuta oamenii sa fie mai sanatosi si  mai responsabili fata de ei insisi si fata de cei dragi.

 5. Marcel Borodi
  CEO Grup Brinel

  Marcel Borodi a absolvit Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, Sectia Electronica si Telecomunicatii. Intre 1987 si 1991 a lucrat pentru IIRUC Bucuresti, iar in 1991 a inceput sa fondeze grupul Brinel, odata cu infiintarea companiei Net Brinel. "Am avut incredere ca pot face ceva bun, cu pasiune pentru IT si multa determinare. Naivitatea incepatorului si interdictia sefului de atunci de a face orice fel de activitate extra jobului de la stat, au avut si ele rolul lor in decizia de a urma calea antreprenoriatului".

  "Au trecut mai bine de 20 de ani de la infiintarea BRINEL, o companie pornita cu viziunea de a aduce tehnologia informatiei in folosul oamenilor si al companiilor, de a le face viata mai usoara si mai profitabila. Treptat, am avut ocazia sa demonstram excelenta si dedicarea, prin dezvoltarea si implementarea unor solutii puternice, personalizate, cu care am satisfacut, uneori chiar depasit, nevoile si asteptarile partenerilor nostri. Toate aceste experiente, venite din reusite dar si din momentele mai grele, se reflecta acum in fiecare server livrat, in fiecare aplicatie implementata, in fiecare solutie pe care o ducem la bun sfarsit".