Descriere Candidati

1. Categoria Recrutare si Selectie
Categorie sponsorizata de
 1. BRD – Groupe Societe Generale & Academia de Studii Economice din Bucuresti
  HR Challenge/ Mindcraft Academy by BRD

  Proiect cu aplicabilitate practica, cu si pentru pasionati de recrutare, HR Challenge este implementat de catre BRD in parteneriat cu Master MRU din cadrul ASE. De-a lungul a doi ani universitari (2016-2017 si 2017-2018) 40 de studenti au beneficiat de ateliere de formare in tehnici de recrutare, instrumente de evaluare, dar si mentorat si experienta practica in aplicarea de interviuri, elaborare rapoarte de evaluare, aducand valoare adaugata in procesul de invatare atat al lor, cat si al expertilor in recrutare din BRD – interese si dinamica a noii generatii.

 2. DB Global Technology
  Recruitment in an Agile environment

  Dupa 4 ani in Romania, BEX a ajuns la aproximativ 800 de angajati. In contextul unei cresteri accelerate, in ultimii 2 ani am reusit sa consolidam procesul de recrutare astfel incat sa asiguram constant angajarea unui numar de 300 IT professionals pe an, inclusiv sa repatriem specialistii romani din IT plecati in strainatate. Am livrat si datorita multitudinii de actiuni inovatoare si proiectelor speciale la care echipa noastra a lucrat : proiecte dedicate pe zona de diversity (40% female population) si pentru studenti, 15% din pozitii inchise anual prin internal mobility, coordonare assessment centre pentru toate rolurile manageriale, un excelent program de referral care asigura pana la 50% din nevoia de recrutare anuala, toate acestea respectand princiipile Agile, ceea ce a facilitat o colaborare mai buna cu business-ul.

 3. DHL International Romania
  Program Onboarding

  O experienta de Onboarding excelenta va lasa o prima impresie de durata si il va ajuta pe noul venit sareuseasca, oferindu-i o mai buna perceptie asupra companiei.

  Programul DHL de Onboarding este modalitatea noastra de a ne diferentia de competitie atragand si retinand angajatii loiali companiei. Este modalitatea prin care ne facem cunoscute : istoria de peste 40 de ani in fruntea industriei de curierat express, valorile si cultura companiei. Este o modalitate de a construi impreuna cea mai buna companie in care sa lucreze oamenii nostri, transformand DHL intr-un Angajator de Prim Rang.

 4. EuroGSM
  KickStart Sales

  Calitatea oricarui start influenteaza parcurgerea intregului traseu, de aceea procesul de inductie in compania EuroGsm este unul esential. KickStart  este un program care ii indruma pe noii colegi catre o performanta atinsa rapid, eliminand din stresul si temerile asociate oricarui inceput.

  Programul este structurat pe etape, debutand cu un training de trei zile la sediul companiei ce sa-i ajute pe noii colegi sa se familiarizeze cu procedurile, instrumentele si cultura companiei, continuandu-se cu o perioada de mentoring pe partea de vanzare si un training de soft-skills si culminand cu un examen de absolvire care urmareste aplicabilitatea cunostintelor asimilate.

 5. HP Inc.
  Start2Grow

  Start2Grow este o initiativa regionala dezvoltata in cadrul companiei HP Inc., avand ca participante 17 tari din regiunea CEMA (Europa Centrala, Orientul Mijlociu si Africa), incluzand Romania. Principala necesitate a programului este de a consolida o resursa puternica de absolventi talentati in departamentele de vanzari din regiune, oferindu-le acestora un plan de learning personalizat si actualizat pe baza rezultatelor evaluarilor frecvente.

  Programul are o perioada de implementare de 2 ani, fiind structurat dupa 4 etape bine consolidate: Attract, Start, Engage, Grow.

  Acest program ofera posibilitatea creari liderilor de maine, absolventii programului avand posibilitatea de a ajunge pe roluri executive in aproximativ 10 ani.  

 6. Provident Financial Romania IFN
  Proud to be in Provident

  "Proud to be at Provident" este modul nostru de a intampina noi veniti in companie. Nu este un program, este o experienta creata pentru noul venit, prin care ne dorim ca fiecare angajat nou sa simta valorile noastre si lucrurile de care suntem mandrii. Este un program in care responsabilitatea pregatirii noului angajat este a managerului, cu noi echipa de HR asigurand suportul pe parcurs.

  Programul combina o serie de metode de invatare, atat traditionale cat si experientiale, cu scopul de a accelera integrarea noilor veniti in Provident.

   

 7. Solina Romania
  Debut in cariera

  "Debut in cariera" este o initiativa Solina Romania menita sa identifice si sa dezvolte tineri talentati si motivati, pe care sa-i expuna culturii Solina Romania pentru ca in final sa putem mentine in echipa aceste talente. Proiectul nostru este destinat tinerilor studenti si absolventilor interesati de o cariera de succes in industria alimentara. Anual, studenti de la Universitati de prestigiu din tara lucreaza pe teme specifice alaturi de profesorii din facultate si de mentorii Solina.  Ne mandrim cu angajati de succes care provin din acest proiect, cu produse inovatoare create de ei si cu un brand de angajator consolidat.