Descriere Candidati

2. Categoria Managementul Performantei si al Recompensarii
Categorie sponsorizata de
 1. HP Inc.
  ARC - Sistemul de management al performantei angajatilor

  ARC – Annual Review Cycle este procesul de management al performantei angajatilor implementat si utilizat de HP Inc. Procesul face trecerea de la sistemele vechi si utilizarea calificativelor la evaluarea angajatilor in functie de cat de mult s-au dezvoltat pe parcursul unui an. Se renunta asadar la compararea angajatilor intre ei, iar accentul cade pe compararea angajatului cu sine insusi, la inceputul si finalul unui an. Progresul si dezvoltarea personalului propriu, devin pentru HP Inc. principala cheie de evaluare a succesului.

   

 2. Provident Financial Romania IFN
  Construim pentru viitor

  Trecuse mai bine de un an de la angajarea reprezentantilor de vanzari, si pe parcursul anului ne asteptam sa ne desfasuram activitatea in conditii diferite fata de 2016. Tocmai de aceea, dar si pentru ca ne-am diversificat portofoliul de produse, regandirea schemei  de bonusare a reprezentantilor este un pas firesc, care va imbunatati semnificativ eficienta business-ului in ansamblu.

  Revenirea la rutina de vizitare saptamanala a clientilor cu rate saptamanale si incasarea a cat mai mult din ratele scadente la termenele stabilite prin contract sunt doar cateva dintre comportamentele pe care vrem sa le incurajam prin aceste noi scheme.

 3. Provident Financial Romania IFN
  Destinatie 625

  Despre ce este vorba?

  Este simplu: invitam toti colegii din Provident sa se inscrie pentru a parcurge, cumulat, 625 de kilometri, pana in data de 4 septembrie.

  Sigur, cand ne gandim ca 625 de km reprezinta cam de 254 de ori mai mult decat varful Moldoveanu, pare o misiune imposibila. Insa, daca schimbam putin perspectiva si ne gandim ca impreuna, cu totii, suntem o echipa puternica care a reusit sa faca fata unor provocari si mai mari de atat, atunci, deodata, misiunea pare usor de indeplinit. Si ca sa vedeti ca nu vorbim doar asa din carti si ca ideile noastre sunt bine documentate, am masurat saptamana de lucru a BRM-ului. Rezultatul? Un BRM parcurge zilnic cam 10.000 de pasi sau 7,5 kilometri. Daca ne inscriem toti in concurs, asta inseama cam 1500 de km in fiecare zi, la nivel de department.

 4. Unicredit Bank
  WeConnect

  WeConnect  a reusit sa rezolve paradoxul generat de promovarea, in egala masura, a competitiei interne, care mizeaza pe o dimensiune individualista si a colaborarii, indispensabila succesului, bazata, prin excelenta, pe apartenenta si interactiune sociala.
  UniCredit Bank a demonstrat ca cele doua pot coexista si se pot ajuta reciproc, implementand o platforma online integratoare, interactiva, personalizata pe nevoile bancii, dedicata performantei si implicarii angajatilor. Scopul final al platformei a fost sa motiveze performanta, contribuind, in acelasi timp, la edificarea unei culturi deopotriva competitiva si colaborativa.