Descriere Candidati

3. Categoria Formare si Dezvoltare
Categorie sponsorizata de
 1. Academia de Studii Economice Bucuresti
  Maratonistii MASTER_MRU – Invatare prin GAMIFICARE

  Proiectul Maratonistii MASTER_MRU – Invatare prin GAMIFICARE este rezultatul parteneriatului educational incheiat intre MASTER_MRU si EQUATORIAL, incepand cu anul universitar 2015-2016, care are la baza introducerea si utilizarea gamificarii la cursurile MASTER_MRU. Maratonul MASTER_MRU este implementat, ca metoda de invatare activa la cursul de Cultura si Dezvoltare Organizationala, fiind o modalitate inovativa de invatare pentru studenti si in acelasi timp, un instrument ajutator pentru cadrele didactice, intrucat pot face “invatatul” mai placut, prin introducerea in platforma atat a provocarilor teoretice, cat si a celor practice.

 2. Avangate
  Customer Service Journey

  Prin implementarea acestui proiect ne-am propus sa oferim o experienta de invatare si dezvoltare solida, coerenta, strans legata de nevoile celor doua echipe aflate si in directia de dezvoltare a companiei.

  Programul a fost gandit ca o calatorie de cunoastere si dezvoltare, pornind de la elemente stiintifice de auto-cunoastere, continuate de sesiuni ce au imbinat intr-un mod reusit cunostinte, dezvoltare de abilitati si atitudine. Am observat de-a lungul programului felul in care fiecare participant a trecut prin toate aceste etape, ajungand la final ca ei sa identifice transformari din registrul atitudinilor fata de client, fata de clientul intern, noul coleg din echipa, fata de schimbare si dinamica companiei.

  Acestea au fost de fapt ingredientele care au determinat un program relevant, reusit, inchegat si care seteaza cadrul eficace de transfer de la training la activitatea zilnica.

 3. Caroli Foods
  Academia de Logistica

  Academia de Logistica este programul de transformare a intregii echipei de logistica din Caroli, o echipa formata din angajati blue collars, prin crearea unui noi structuri de management in depozit, identificarea si cresterea competentelor pentru noii Team Leaders si ajustarea stilului de management de la unul de tip centralizat, traditional, la unul participativ, axat pe initativa si autonomie mai mare. Academia de logistica este un program ce a inseamnat interventii congruente pe majoritatea proceselor de HR din depozit: performanta, recunoastere, salarizare, comunicare, flux de lucru, toate avand ca stalp central training & development: o experienta de invatare gameficata, imbracata in povestea metaforica a unei Olimpiade la care te calificai dupa zeci de probe ce insumau 10.000 de puncte, ore bune de practica.

  Academia de Logistica a reprezentat pentru noi un pariu castigat, prin care am demonstrat ca interventiile focusate dezvolta leadershipul in orice context, la orice nivel, dar mai ales la temperaturi constante de 2- 4 grade, asa cum sunt la noi, in depozit.  

 4. Deichmann Comercializare Incaltaminte
  ”Dezvoltarea Deichmann incepe din interior”, proiect de formare si dezvoltare pentru sustinerea strategiei de dezvoltare Deichmann

  Proiectul "Dezvoltarea Deichmann incepe din interior" a avut drept obiectiv strategic dezvoltarea proceselor si competentelor necesare pentru sustinerea strategiei de dezvoltare accelerata a retelei Deichmann. Reteta succesului pentru noi a fost un mix de « ratiune si emotie », prin care am combinat:

  • analiza cantitativa pentru identificarea cauzelor fluctuatiei de personal cu care ne-am confruntat in anii precedenti
  • integrarea abilitatilor si proceselor cheie in ADN-ul organizatiei, prin elaborarea unor instrumente de people management 100% customizate pentru organizatia noastra (onboarding, organizarea activitatii, vanzari active, managementul performantei) la care au contributi activ toti directorii de magazin,  prin sesiuni de lucru intense
  • crearea unor procese de comunicare noi (« Impuls meetings ») prin care Directorii de zona au devenit co-facilitatori alaturi de echipa de traineri externi
  • incurajarea constanta a sentimentului de mandrie si apartenenta prin comunitati de sharing si gamification, dar si prin crearea participativa a tuturor instrumentelor de lucru

  Noi credem ca succesul in afaceri se sustine din interior, cu actiuni constante, curajul de a pilota inainte de a cascada si sarbatorirea lucrurilor mici si mari deopotriva.

  Si va lasam cu cateva imagini cu oameni frumosi...care vorbesc mai mult decat o mie de cuvinte (iar noi dispunem aici de numai o suta).

 5. DHL International Romania
  CIM Supervisory Academy

  Academia CIM Supervisory este un program unic, creat de supervisori pentru supervisori: un program de studiu ce se intinde pe durata a 2 ani de zile, format din mai multe modalitati de invatare precum: cursuri online, invatare la locul de munca, sesiuni de coaching cu managerul direct si cursuri asistate de traineri care sunt la randul lor angajati DHL. Progresul prin cele18 luni ale Academiei este posibil doar prin finalizarea cu succes a sarcinilor la locul de munca. Sustinerea principala a participantilor vine din partea managerilor lor, care si-au asumat angajamentul de a face coaching si mentorat pe parcursul programului cu supervisorii.