Devino Membru

Sustinem excelenta profesionala in resurse umane de peste 14 ani!

Valorile noastre 

  

HR Club este asociatia profesionistilor de resurse umane din Romania. Ne intalnim informal de 22 ani, functionam oficial de 14 ani, iar scopul nostru este de a incuraja dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea si promovarea celor mai bune practici in domeniu. Incepand cu 2007, HR Club este membru in Asociatia Europeana pentru Managementul Oamenilor (EAPM) si in Federatia Internationala a Asociatiilor din Domeniul Managementului Oamenilor (WFPMA). 
 
In prezent, Asociatia HR Management Club numara peste 450 de membri, care reprezinta peste 300 de companii avand aproximativ 300.000 angajati.

          

Ce spun membrii despre experienta lor in HR Club?

Simt ca apartin unui grup puternic, format din oameni minunati, complementari, implicati si pasionati. Intalnirile sunt mereu o oportunitate de dezvoltare personala si profesionala. Resursele sunt impresionante. Mai important pentru mine este ca simt ca sunt intre prieteni.
Lorelai Marchidan, 
HR Manager, Servier Pharma
 
Am avut sansa sa profesez intr-un domeniu in care job-ul nu este doar un simplu job ci este pasiune, creativitate, emotie, stiinta si nu in ultimul rand - arta. Am auzit atat de des sintagma ca “cel mai greu este sa lucrezi cu oamenii”, dar ce poate fi mai frumos decat a lucra zi de zi cu micro-universuri in continua evolutie? Din afara pare usor, dinauntru este complex si vital, ca o operatie pe cord deschis – inima fiecarei companii despre care am auzit sau poate ca vom auzi…. Si cand ne adunam, ne impartasim cu mandrie realizarile sau ne povestim cu onestitate provocarile pe care le intampinam fiecare dintre noi, invatam unii de la ceilalti, ne aplaudam cu sportivitate, ne incurajam reciproc, sarbatorim si ne bucuram deopotriva. HR Club reprezinta o puternica si respectata asociatie profesionala care si-a propus sa schimbe in bine piata muncii din Romania si a reusit sa o faca an de an, un loc in care practicienii si consultantii construiesc impreuna standarde etice si de performanta pentru cele mai importante resurse din Romania.   
Mirela Stere
 HR Manager, Macromex
Am luat contact cu HR Club acum multi ani si ce m-a atras a fost faptul ca am intalnit aici profesionisti adevarati de HR: echipa de coordonare si membrii sai, oameni dedicati domeniului resurselor umane, care activeaza zi de zi in aceast domeniu si care pun pasiune si suflet in aceasta profesie. De aici incep toate, intreaga activitate a Clubului dar totul pleaca de la oamenii sai.
HR Club este singura asociatie a profesionistilor de resurse umane din Romania care a reusit sa se impuna in mod definitoriu in ultimii ani, in principal prin ceea ce a realizat: este o asociatie activa, vie unde poti intalni specialisti de HR de top din Romania sau de afara, unde poti participa la seminarii pe subiecte de interes, unde se publica studii importante pentru HR ori unde pur si simplu afli ce mai este nou in HR. Sunt foarte multe proiecte pentru care HRC merita laudat.
Realizarile HR Club vorbesc de la sine in privinta avantajelor inscrierii in Club: de la resurse profesionale pana la networking si proiecte europene. Merita insa subliniat un si un alt aspect fundamental: cred ca avem nevoie sa ne facem auziti ca si profesionisti printr-o voce comuna si puternica, reprezentativa pentru intreaga comunitate de resurse umane. Prin profesionalismul de care a dat dovada si prin vizibilitatea Clubului fiecare membru are o sansa sa isi comunice viziunea si sa contribuie la definirea acestui domeniu la noi. 
Sorin Faur
Director Consultanta Resurse Umane si Coordonator Regional, BDO Balcani
 
Alte testimoniale gasesti aici >>>
 
Noi reprezentam interesele comunitatii de resurse umane in modificarea proiectelor legislative relevante, facem eforturi pentru apropierea de business prin implicarea in Coalitia de Dezvoltare a Romaniei si prin organizarea evenimentelor marca HR Club (Conferinta Nationala de Resurse Umane, Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane, CEO Power Meetings). In acelasi timp ne preocupam de cresterea reprezentivitatii  asociatiei profesionale, de dezvoltarea profesionala si personala a membrilor si sustinem procesul de educatie in vederea dezvoltarii de competente in concordanta cu nevoile pietei muncii (scoala de vara gratuita dedicata studentilor: HR Club Next Generation).
 
Afla mai multe despre directiile noastre strategice aici. 

De ce sa te alaturi comunitatii HR Club?

  • Pentru a te dezvolta profesional, prin schimb de idei, de experienta si de bune practici cu colegi de breasla si prin accesul la cele mai noi studii, tendinte, teorii si instrumente de lucru la nivel national si international;   
  • Pentru a-ti dezvolta reteaua de relatii profesionale, intrucat HR Club este un hub al HR-ilor si profesionistilor din domenii conexe (avocati, contabili, etc), o retea de comunicare si de colaborare extrem de valoroasa pentru ca le ofera membrilor sai sustinere in initiative, informatii punctuale si sprijin in diferitele provocari intampinate in activitatea de zi cu zi;  
  • Pentru a contribui la dezvoltarea domeniului managementului oamenilor in Romania. Intrucat fiecare membru are sansa sa isi comunice viziunea si sa contribuie la definirea acestui domeniu, poti fi unul dintre profesionistii care influenteaza intr-un mod pozitiv cresterea functiunii de HR in Romania.
Noi iti propunem trei pachete de membership, gandite in functie de nevoile si posibilitatea ta de implicare. Bineinteles, poti face upgrade oricand! Vezi ce avantaje iti aduce fiecare dintre cele trei abonamente: 
 
Pachetul GOLD - include accesul gratuit la majoritatea evenimentelor organizate de HR Club, inclusiv Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane si Conferinta Anuala HR Club. Cotizatia anuala pentru membership-ul GOLD este de 500 euro + 50 euro taxa unica de inregistrare.
Pachetul SILVER - include in plus fata de pachetul BRONZE participarea gratuita la seminariile HR Club. Cotizatia anuala pentru membership-ul SILVER este de 250 euro + 50 euro taxa unica de inregistrare.
Pachetul BRONZE - presupune acordarea calitatii de membru al comunitatii profesionistilor de HR din Romania, accesul la comunicarile si resursele acesteia. Pentru practicieni include de asemenea posibilitatea de a se implica in comunitatea de practica a industriei in care activeaza. Cotizatia anuala pentru membership-ul BRONZE este de 150 euro + 50 euro taxa unica de inregistrare.

 

* Membrii HR Club BRONZE si SILVER beneficiaza de tarife preferentiale la inscrierea la evenimentele HR Club neincluse in pachet.
Activezi in alta zona geografica decat Bucuresti-Ilfov? Intreaba echipa HR Club daca exista centru regional in zona ta. Alege oricare dintre pachetele Bronze, Silver sau Gold si iti adaugam automat si gratuit. 
 
Compania pe care o reprezinti/ in care activezi ofera servicii de resurse umane? Opteaza pentru una din cele trei extraoptiuni FURNIZOR si fa-ti compania cunoscuta in comunitatea profesionistilor de resurse umane!
 
 
TE-AM CONVINS SA NI TE ALATURI?
 

Completeaza formularul de aplicare si trimite-ni-l printr-una din metodele de mai jos:
 
 prin email la adresa alina.musat@hr-club.ro
 prin fax la numarul 021-315 15 28
 prin curier la adresa str. Culmea Veche, nr. 2, et. 1, sector 3, Bucuresti.
 
Vom reveni cat de repede cu detalii privind procesarea aplicatiei tale.
 
Ne poţi urmări în continuare pe Facebook şi pe LinkedIn!
 
    
 
 
 
 

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali