Draga profesionist in resurse umane,

De HR Club pe 11 Iulie 2019

De 15 ani oficial, impreuna cu specialistii dedicati domeniului, HR Club ajuta la dezvoltarea unui repertoriu comun de resurse, bogat in experiente, povestiri, instrumente si solutii de abordare a situatiilor recurente din HR. Este oficial un loc al invatarii, dar si al relatiilor de prietenie, un loc cu identitatea definita de pasiunea comuna pentru HR.
 
HR Club este comunitatea ta, asa ca alatura-te misiunii noastre pentru a continua impreuna traditia celor 15 ani. Si, pentru ca suntem nerabdatori sa te cunoastem, ti-am pregatit o surprizasmiley
 
 
Pentru inscrierea in comunitate, singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa completezi formularul ONLINE de inscriere sau sa ne scrii pe adresa office@hr-club.ro
 
 
 
 

Citeste si despre

De HR Club pe 14 August 2019
Cum pot companiile sa creeze valoare si sa obtina un avantaj competitiv in aceste vremuri caracterizate printr-o mare complexitate? In medie, (citeste mai mult...)
De Florina Dinca pe 25 Iulie 2019
Te invitam sa contribui la realizarea primei radiografii a functiunii de resurse umane in organizatiile care activeaza in Romania, un demers pe (citeste mai mult...)
De HR Club pe 15 Iulie 2019
In perioada 1-12 iulie 2019, sediul HR Club a fost un loc al tineretii, curiozitatii si dorintei de a afla cat mai multe despre ce inseamna (citeste mai mult...)

Evenimente

Bucuresti
  • Leadership
  • Management
  • Performanta
  • Conferinta Nationala HR Club

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Geiger
Mures/Sibiu
Romanian Software
Bucuresti
UNIQA Asigurari
Bucuresti

Parteneri Anuali