Conferinta de diseminare a proiectului POSDRU/17900

Descrierea evenimentului

Conferinta de diseminare a proiectului "Parteneriat in sprijinul dezvoltarii domeniului resurselor umane", proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 a fost construita in jurul tematicii managementului schimbarii si am invitat pentru dumneavoastra vorbitori de talie internationala si profesionisti de resurse umane din organizatii prestigioase care activeaza in Romania. Am discutat cu Maury Peiperl, profesor de Leadership si Schimbare Strategica la Institutul IMD Lausanne despre modul cum organizatiile trebuie sa se adapteze noilor contexte de afaceri pentru a fi mai suple, mai eficiente si mai orientate catre clienti.

In a doua parte a conferintei ne-am orientat catre schimbul de experienta si discutiile informale despre managementul performantei, dezvoltare organizationala, strategie de resurse umane sau compensatii si beneficii.

In cadrul evenimentului am sarbatorit impreuna rezultatele obtinute de HR Club cu ajutorul membrilor, echipei si partenerilor sai in dezvoltarea comunitatii de profesionisti in resurse umane din Romania:

1. Peste 7.000 de resurse online disponibile pe portalul HR Club

2. Primul manual de bune practici in managementul resurselor umane realizat de Asociatie [disponibil in cadrul sectiunii Resurse HR Club]  Erata: In editia tiparita diseminata in cadrul conferintei, citatul de la pagina 72 nu ii apartine Domnului Ioan Boscu, General Manager Honeywell Life Safety Romania. Pentru varianta corecta, va rugam sa consultati editia online a manualului. Ne cerem scuze Domnului Boscu si cititorilor pentru eroare.

3. Prima editie a sondajului trimestrial HR Outlook Q1/2010 [disponibil in cadrul sectiunii Resurse HR Club]

4. Propuneri de modificare a legislatiei muncii, intalniri cu autoritatile, seminarii de informare si consiliere in probleme de legislatia muncii [rapoartele sunt disponibile in cadrul sectiunii Resurse HR Club]

 

Participanti

Din cele peste 300 de persoane care au participat la evenimentul din data de 10 Iunie 2010, cea mai mare parte a fost formata din practicieni in resurse umane - membri HR Club si ai partenerilor (70%), manageri generali ai organizatiilor din Romania (10%), reprezentanti ai institutiilor publice, ai sindicatelor, patronatelor si ONG-urilor reprezentative pentru domeniul RU din Romania (10%) si reprezentanti ai presei (10%). 106 participanti au raspuns la chestionarul de feedback. Pe o scara de la 1 (dezamagitor) la 5 (excelent), 92% dintre respondenti au fost multumiti si foarte multumiti de continutul conferintei (4/5 si 5/5) si 98% au oferit un feedback similar pentru organizarea logistica.

Agenda

9.00 - 10.30
Deschiderea oficiala
Csaba Gergely, Presedinte HR Club
Anca Amariei, Account Manager, Daedalus Millward Brown
Harry Meintassis, General Manager, Hay Group Romania
Horatiu Cocheci, Manager HR Services, PricewaterhouseCoopers
11.00 - 12.30
Keynote
Maury Peiperl, Profesor de Leadership si Schimbare Strategica la Institutul IMD Lausanne
14.00 - 15.30
Grupuri de discutii in format open space
1. Compensatii si beneficii. Moderatori : Alina Popescu, Reward Info Serv Manager, Hay Group Romania si Andreea Voinea, Executive Director, Human Resources, BCR Erste Bank;
2. Managementul performantei. Moderatori : Harry Meintassis, General Manager, Hay Group Romania si Csaba Gergely, Director Resurse Umane, Provident Financial;
3. Dezvoltare organizationala. Moderatori : Florin Petean, Executive Director, CDM Cluj-Napoca si Simona Simion-Popescu, Human Resources Director, Xerox Central EasternEurope, Israel& Turkey (CIT);
4. Strategie de resurse umane. Moderatori : Gabriel Matauan, Director Resurse Umane, Lafarge Ciment si Horatiu Cocheci, Manager HR Services, PricewaterhouseCoopers.
16.00 - 17.30
Sesiune plenara I : Prezentarea rezultatelor din atelierele de lucru

Prezentari

Deschidere conferinta de diseminare POSDRU

cu Csaba Gergely

Survey HR Outlook Q1/2010

cu Anca Amariei

Raport conferinta 10 iunie 2010

Locatie

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali