Conferinta HR Change Champion

Cea mai importanta conferinta a anului din domeniul resurselor umane: a noua editie a Conferintei Anuale HR Club: HR Change Champion.

Tema Conferintei 2013 este SCHIMBAREA. Schimbarea in bine, schimbarea pe care o dorim, o generam si o modelam, schimbarea care aduce cu sine rezultate sustenabile. In aceasta toamna, in cadrul Conferintei HR Change Champion vom afla de la speakeri de top care este urmatorul pas pentru domeniul resurselor umane, cum sa pregatim si gestionam evolutia catre “viitorul HR-ului” si cum sa devenim “campioni ai schimbarii”.

2 keynote speech-uri

CHANGING HR AGENDA: HR FROM THE OUTSIDE IN
Dave Ulrich, Partener si Cofondator, The RBL Group si Professor of Business, Ross School of Business, University of Michigan

De-a lungul anilor HR-ul a evoluat de la un focus administrativ si tehnic catre unul strategic. Din acest punct de vedere, strategia de Resurse Umane este o oglinda a obiectivelor companiei, prin intermediul careia HR-ul isi aliniaza practicile pentru a ajuta la livrarea rezultatelor business-ului. Schimbarea pe care o propune acum Dave Ulrich pentru HR este de a muta focusul catre exteriorul companei si a dezvolta strategia in functie de context, privind  dinspre exteriorul companiei catre interior. Astfel, strategia nu mai este o oglinda a organizatiei, ci o fereastra prin care profesionistul in HR isi aliniaza activitatea cu fortele si stakeholderii din exteriorul companiei.
 

MANAGEMENTUL DIFERITELOR GENERATII - COMPENSATII SI BENEFICII IN ECONOMIA CUNOASTERII
Tudor Havriliuc, Director de Compensatii si Beneficii, Facebook

Bazandu-se pe o vasta experienta internationala in cadrul companiilor din Silicon Valley, Tudor ne va povesti despre principiile generale de dezvoltare a programelor de compensatii si beneficii care s-au dovedit de succes, despre alocarea eficienta a resurselor companiei si armonizarea nevoilor diferitelor generatii care alcatuiesc forta de munca.


3 ateliere paralele

Atelier 1: DEZVOLTAREA UNUI SISTEM DE COMPENSATII PENTRU O COMPANIE CU PROFIL INGINERESC - Tudor Havriliuc, Director Compensatii si Beneficii, Facebook

Atelier 2: ORGANIZATIA DIGITALA - PROVOCARILE STATEGIEI DE HR - Zsolt Szelecki, CEE Human Resource Consulting Partner, PricewaterhouseCoopers

Atelier 3: DEPASIREA PROVOCARILOR SPECIFICE FIECAREI GENERATII IN MANAGEMENTUL TALENTELOR - Michael Geke, Partner si Head of People & Change, HR Management Consulting Unit, KPMG Germania


Master Class

HR TOOLS FOR A CHANGE CHAMPION
Dave Ulrich
, Partener si Cofondator, The RBL Group si Professor of Business, Ross School of Business, University of Michigan

Ritmul schimbarilor de pe toate planurile vietii noastre s-a accelerat si ne este din ce in ce mai greu sa ne adaptam. Este mai usor sa te lasi coplesit de schimbare, decat sa o anticipezi si sa o conduci.

In cadrul acestui Master Class vom discuta despre trei nivele de schimbare si despre instrumentele necesare unui profesionist in resurse umane pentru a deveni un “campion al schimbarii“.


HR Change Champion EXPO

Un beneficiu suplimentar in cadrul conferintei va fi expozitia din zona de coffee break, unde vei putea afla de la furnizori despre servicii, instrumente sau inovatii din piata care te-ar putea ajuta sa dezvolti programe de success in organizatia ta.


CEO Power Breakfast

Manageri Generali si Directori de Resurse Umane ai unora din cele mai importante companii din Romania vor participa la o sesiune speciala cu Dave Ulrich.    

 

 

HR Change Champion EXPO

HR Change Champion EXPO intregeste conferinta HR Change Champion prin crearea unui spatiu in care cei peste 300 de participanti - profesionisti de HR si manageri generali - vor putea afla de la furnizori despre servicii, instrumente sau inovatii din piata care i-ar putea ajuta sa dezvolte programe de succes in organizatiile lor.

Lista expozantilor HR Change Champion

Aerotravel Stand 4
APT Group Stand 10
Ascendis Stand 8
Catalyst Solutions Stand 2
EVOLUTIV Consultants Network Stand 6
Max Relax Stand 5
Noble Manhattan Coaching Stand 3
Prior Media Group Stand 11
RILVAN Moving & Relocations Stand 7
Romanian Software Stand 1
UCMS Group Romania Stand 9

 

Schema standurilor

 

Persoana de contact: Roxana Simion, Project Manager, roxana.simion@hr-club.ro

 

 

Master Class

23 octombrie 2013, hotel Crowne Plaza, Bucuresti

HR TOOLS FOR A CHANGE CHAMPION
Dave Ulrich
, Partener si Cofondator, The RBL Group si Professor of Business, Ross School of Business, University of Michigan

Ritmul schimbarilor de pe toate planurile vietii noastre s-a accelerat si ne este din ce in ce mai greu sa ne adaptam. Este mai usor sa te lasi coplesit de schimbare decat sa o anticipezi si sa o conduci.

In cadrul acestui Master Class vom discuta despre trei nivele de schimbare si despre instrumentele necesare unui profesionist in resurse umane pentru a deveni un “campion al schimbarii“.

Schimbarea institutionala apare atunci cand se modifica modul de lucru sau cultura organizationala. Vom discuta despre diagnosticarea culturii organizationale si crearea unui plan detaliat de modificare a culturii, dinspre exterior catre interior si de eliminare a birocratiei in procesul de transformare.

Schimbarea initiata are loc atunci cand organizatia implementeaza programe, solutii sau alte actiuni prin care se gestioneaza schimbarea. Vom discuta despre un checklist care identifica principalele instrumente pentru schimbari de succes si modul in care profesionistii in HR pot ajuta la implementarea acestor instrumente.

Schimbarea individuala are loc atunci cand angajatii isi recunosc si lucreaza la imbunatatirea comportamentelor personale. Vom trece in revista cei 7 factori care sustin schimbarea individuala.

Acest Master Class este orientat catre actiuni si instrumente specifice si va ajuta profesionistii in HR sa devina campioni ai schimbarii, care transforma schimbarile dorite in rezultate sustenabile.
 

Master Class-ul este o sesiune complementara conferintei HR Change Champion, necesitand inscrierea distincta fata de restul evenimentului. Membrii HR Club beneficiaza de tarife preferentiale.

Tarife Participare

  Tip pachet Perioada inscriere Membri Gold Membri Silver
& Bronze
Non-Membri
Master Class
Dave Ulrich *
3 Iun – 2 Aug 350 350 420
3 Aug  – 6 Sept 370 370 450
7 Sept – 14 Oct 400 400 470
Sesiune Plenara +
Master Class
Dave Ulrich **
3 Iun – 2 Aug 350 500 620
3 Aug  – 6 Sept 370 520 650
7 Sept – 14 Oct 400 550 670

Agenda

8.00 - 9.30
Welcome coffee si inregistrare participanti
9.30 - 9.45
Deschidere conferinta
Radu Mavrodin, Presedinte, HR Club si Director Executiv Resurse Umane Regiunea Euromed - Africa, Grup Renault
9.45 - 11.15
Sesiune plenara I : Changing HR Agenda: HR from the Outside In
Dave Ulrich, Partener si Cofondator, The RBL Group si Professor of Business, Ross School of Business, University of Michigan
11.15 - 11.45
Pauza de cafea - Oferita de Talent Keepers
11.45 - 13.00
Tudor Havriliuc, Director Compensatii si Beneficii, Facebook
13.00 - 14.30
Pauza de pranz
14.30 - 16.30
3 ateliere in paralel:
Workshop 1 : Dezvoltarea unui sistem de compensatii pentru o companie cu profil ingineresc - Tudor Havriliuc, Director Compensatii si Beneficii, Facebook - Atelier sponsorizat de BCR Pensii
Workshop 2 : Organizatia digitala – provocarile strategiei de HR - Zsolt Szelecki, CEE Human Resource Consulting Partner, PricewaterhouseCoopers
Workshop 3 : Depasirea provocarilor specifice fiecarei generatii in Managementul Talentelor - Michael Geke, Partner si Head of People & Change, HR Management Consulting Unit, KPMG Germania - Atelier sponsorizat de Coca-Cola HBC Romania
Locurile la workshop 3 au fost completate; mai sunt locuri disponibile la atelierele 1 si 2.
14.30 - 18.00
Master Class: HR Tools for a Change Champion*
Dave Ulrich, Partener si Cofondator, The RBL Group si Professor of Business, Ross School of Business, University of Michigan
*Master Class-ul este o sesiune complementara conferintei HR Change Champion, necesitand inscrierea distincta fata de restul evenimentului. Membrii HR Club beneficiaza de tarife preferentiale.

Detalii sesiuni

Changing HR Agenda: HR from the Outside In

Dave Ulrich, Partener si Cofondator, The RBL Group si Professor of Business, Ross School of Business, University of Michigan

De-a lungul anilor, HR-ul a evoluat de la un focus administrativ si tehnic catre unul strategic. Din acest punct de vedere, strategia de Resurse Umane este o oglinda a obiectivelor companiei, prin intermediul careia HR-ul isi aliniaza practicile pentru a ajuta la livrarea rezultatelor business-ului. Schimbarea pe care o propune acum Dave Ulrich pentru HR este de a muta focusul catre exteriorul companiei si a dezvolta strategia in functie de context, privind  dinspre exteriorul companiei catre interior. Astfel, strategia nu mai este o oglinda a organizatiei, ci o fereastra prin care profesionistul in HR isi aliniaza activitatea cu fortele si stakeholder-ii din exteriorul companiei.

Vom afla care este urmatorul pas pentru resursele umane prin intermediul a 7 idei cheie:

 • HR din exterior catre interior. Reorientam focusul HR-ului catre conditii externe si stakeholder-i. Vor fi revizuite conditiile externe si stakeholder-ii specifici si modul in care HR-ul poate raspunde fiecaruia dintre acestia.
 • Valoare adaugata a HR-ului prin talent. Investim in dezvoltarea talentului prin formula: competente (abilitati) x dedicare (angajament) x contributie (semnificatie si scop).
 • Valoare adaugata a HR-ului prin capabilitati. Recunoastem si cream o cultura care contureaza identitatea organizatiei noastre in mintea stakeholder-ilor cheie.
 • Valoare adaugata a HR-ului prin leadership. Raspundem la trei intrebari referitoare la leadership:
 • De ce conteaza leadership-ul? Construim un “business case” pentru leadership.
 • Ce determina leadership-ul sa fie eficient? Construim un brand de leadership care aliniaza comportamentele de lider cu asteptarile clientilor.  
 • Cum poate fi sustinut leadership-ul? Ajutam liderii sa realizeze ceea ce isi doresc.
 • Trasformarea HR-ului. Transformam functiunea HR-ului astfel incat sa actioneze eficient pentru a indeplini obiectivele de business atat in interiorul, cat si in exteriorul organizatiei.
 • Practici de HR. Inovam, integram si aliniem practicile de HR la conditiile de business externe.
 • Competente de HR. Identificam competente critice pentru profesionistii in HR si investim in dezvoltarea lor.
Managementul diferitelor generatii - Compensatii si Beneficii in Economia Cunoasterii

Tudor Havriliuc, Director de Compensatii si Beneficii, Facebook
 

 • Profesionistii in resurse umane de astazi gestioneaza o forta de munca formata din reprezentanti ai mai multor generatii, intr-o economie a cunoasterii globalizata. Vom afla de la Tudor cum putem maximiza valoarea programelor de compensatii si beneficii, utilizand eficient resursele companiei.
 • Angajatii din diferite generatii au stiluri de lucru distincte si asteptari diferite de la angajator. Exista cateva principii generale de dezvoltare a programelor de compensatii si beneficii care s-au dovedit de succes printre companiile din Silicon Valley alaturi de care Tudor a lucrat. Vom afla in cadrul acestei sesiuni care dintre aceste principii pot fi implementate si in alte companii.
 • Intelegerea corecta a ceea ce pretuiesc cel mai mult angajatii reprezinta un punct de maxima importanta pentru alocarea eficienta a bugetului de compensatii si beneficii. Un altul este creativitatea. Noile instrumente ne pot ajuta sa monetizam valoarea perceputa pentru programele de compensatii si beneficii implementate.
 • Atragerea si retentia celor mai buni angajati prin intermediul compensatiilor si beneficiilor reprezinta doar o parte a ecuatiei; noile studii arata ca principalii factori ce ne influenteaza decizia de a ne alatura sau de a conduce o companie sunt dezvoltarea carierei si managementul performantei.
Dezvoltarea unui sistem de compensatii pentru o companie cu profil ingineresc

Tudor Havriliuc, Director de Compensatii si Beneficii, Facebook

 • Vom afla de la Tudor despre abordarea Facebook cu privire la atragerea si retentia celor mai buni ingineri intr-una dintre cele mai competitive piete globale de talente in zona tehnica.
 • Vom explora dinamica pietei talentelor din zona inaltei tehnologii, in Statele Unite si Europa: ce anume determina nevoia de ingineri si ce factori ingreuneaza angajarea acestora.
 • Vom discuta despre modul in care concuram cu companii mici si mari si despre provocarea ridicata de catre start-up-uri care au cerinte de angajare scazute dar ofera  posibilitatea de a fi o persoana cheie (si chiar actionar) intr-o companie cu o valoare de piata care creste exponential.
 • Strategii de compensatii pe termen scurt si pe termen lung pentru a angaja cei mai buni candidati.
 • Indicatori  din trecut si de previzionare pe care ar trebui sa-i urmarim pentru a ne asigura ca volumul de compensatii “cheltuit” ofera ROI-ul asteptat.
 • Sisteme de managementul performantei care incurajeaza inalta performanta si recompenseaza in functie de impactul activitatii angajatului.

Speram ca aceasta  sesiune va fi foarte interactiva, asa ca va asteptam pregatiti cu multe intrebari!

Organizatia digitala – provocarile strategiei de HR

Zsolt Szelecki, CEE Human Resource Consulting Partner, PricewaterhouseCoopers

Tehnologia ofera acum clientilor mai multa putere ca niciodata in relatia lor cu companiile. Dar sunt acestea pregatite sa gestioneze asemenea tip de interactiune cu clientii si  partenerii? In primul rand, pentru a interactiona cu acesti clienti carora tehnologia le ofera o putere sporita, organizatiile au nevoie nu doar de angajati cunoscatori ai noilor tehnologii, ci de un nou mod de a face business. In toate industriile, lideri de HR intampina provocarea de a intelege implicatiile acestei situatii pentru oameni si asupra organizatiei – si de a actiona ca si catalist al schimbarii care trebuie sa urmeze. In esenta – cum poate HR-ul sa amplifice si sa consolideze cultura operatiunilor digitale in organizatie?

Depasirea provocarilor specifice fiecarei generatii in Managementul Talentelor

Michael Geke, Partner si Head of People & Change, HR Management Consulting Unit, KPMG Germania

Planificarea strategica a fortei de munca ofera numeroase informatii in legatura cu angajatii unei companii; pot fi informatii cu privire la varsta, sub/supra-dimensionare sau calificari predominante. Cu ajutorul acestor informatii putem alinia procesul de management al talentelor la business si la nevoile de forta de munca. Cateva exemple:

 • conceptul de employer branding pe un grup tinta specific
 • identificarea pozitiilor cheie si dezvoltarea planurilor de cariera tinand cont de generatii si de structura fortei de munca
 • actiuni pe baza unor scenarii "creeaza sau cumpara"
 • dezvoltarea unor sisteme de beneficii bazate pe nevoile fiecarei generatii
 • dezvoltarea angajatilor prin programe de training specifice grupului tinta

 Locurile la atelierul 3 au fost completate; mai sunt locuri disponibile la atelierele 1 si 2.

Speakers

Dave
Ulrich

este profesor la Ross School of Business, University of Michigan, autor a 25 de volume si peste 200 articole, coach in management si consultant de management. In 2011 a fost desemnat cel mai influent lider international in HR de publicatia HR Magazine si s-a situat pe locul 23 in top Thinkers 50 ca “thought leader” in management.

A ajutat la generarea unor baze de date - recunoscute cu premii - care evalueaza alinierea dintre strategii, capabilitati ale organizatiei, practici de HR, competente de HR si rezultate livrate clientului si investitorului.

A editat “Human Resource Management 1990-1999”, a facut parte din board-ul editorial a 4 publicatii, din Consiliul Director al Herman Miller si cel al Southern Virginia University si este membru al Academiei Nationale de Resurse Umane. 

Tudor
Havriliuc

este Director de Compensatii si Beneficii al site-ului de socializare Facebook.com, unde impreuna cu echipa sa este responsabil de dezvoltarea programelor de atragere, motivare si compensare a angajatilor Facebook din toata lumea.

In trecut, Tudor a fost Vice President of Total Rewards and HR Operations la Salesforce.com unde a creat si implementat strategia de beneficii pentru companie. Tudor a mai fost Director de Comp&Ben la Logitech, unde a dezvoltat programe de compensatii si a implementat solutia de administrare pentru companie. De asemenea, Tudor a consiliat Logitech pe probleme de compensatii pentru nivelul executiv, HR Compliance si mobilitate internationala. Inainte de anii petrecuti la Logitech, Tudor a fost Manager de compensatii generale la PricewaterhouseCoopers, unde a consiliat companii multinationale cu privire la programe de compensatii si beneficii, inclusiv in vederea unor implementari majore.

Tudor a absolvit Stanford University, este autor a trei studii Global Equity Incentive citate de catre The Wall Street Journal, Bloomberg, World at Work si the Associated Press. A fost invitat ca speaker la Conferinta anuala Global Equity Organization, Conferinta E*Trade, the National Center for Employee Ownership (NCEO) National Conference, HR Technology Conference, NASPP  si Conferinta Internationala pe Compensatii a PricewaterhouseCoopers.

Zsolt
Szelecki

este liderul in consultanta de HR al PricewaterhouseCoopers pe Europa Centrala si de Est. A absolvit economia si a studiat apoi in Anglia (Studii Europene), in Japonia (Management intercultural) si la INSEAD (Corporate Finance). Are o vasta experienta in domeniul resurselor umane, dobandita prin initierea si dezvoltarea mai multor companii de consultanta in regiune si chiar a ocupat timp de 10 ani functia de Emerging Market Leader in cadrul unei companii multinationale de consultanta in HR.

Printre cei mai importanti clienti ai sai din regiune se numara organizatii mari din domeniul bancar, energie, utilitati si retail si organizatii de stat. Experienta sa practica in proiecte include (dar nu este limitata la):  Dezvoltarea managerilor de top, Conducerea organizatiei, Strategie de resurse umane, Managementul Talentelor/ Angajament, Managementul informatiilor, Achizitie suport HR, Restructurare, Transformare de HR si Managementul fuziunilor sau aliantelor.

Michael
Geke

este Partner si Head of People & Change al diviziei HR Management Consulting a KPMG Germania. Inainte de a se alatura KPMG in 2012, Michael Geke a fost Managing Partner al Dr. Geke & Associates GmbH, o companie de consultanta in HR de top. Incepand din 1996 a lucrat in calitate de consultant in managementul resurselor umane alaturi de numeroase companii internationale, timp in care a dezvoltat mai multe metode de imbunatatire si profesionalizare a managementului resurselor umane. A tinut cursuri la doua universitati, este un speaker foarte cautat la conferinte si autor a numeroase articole pe teme de resurse umane.

Experienta sa cuprinde auditarea si evaluarea eficientei si eficacitatii HR-ului conform “Modelului 5+1” pe care l-a creat, dezvoltarea si implementarea strategiilor de HR in companii internationale, dezvoltarea unor noi metode de management privind ciclul de viata al talentelor precum si proiecte in contextul schimbarilor demografice si planificarii strategice a fortei de munca.             

A studiat la Universitatile Konstanz/Germania, Aix-en-Provence/Franta, si ETH Zurich/Elvetia, unde a absolvit doctoratul in chimie, Master of Business Administration (Euro*MBA) si Diplôme de troisième cycle. In 2012 a fost desemnat “Consultantul Anului” in categoria HR Management de catre publicatia germana “WirtschaftsWoche”.

Inscrieri

Tarife Participare

  Tip pachet Perioada inscriere Membri Gold Membri Silver &
Bronze
Non-Membri
Sesiune Plenara +
Atelier *
3 Iun – 2 Aug Gratuit 220 290
3 Aug  – 6 Sept Gratuit 270 350
7 Sept – 14 Oct Gratuit 320 420
Sesiune Plenara +
Master Class Dave
Ulrich *
3 Iun – 2 Aug 350 500 620
3 Aug  – 6 Sept 370 520 650
7 Sept – 14 Oct 400 550 670
Atelier ** 3 Iun – 2 Aug - - -
3 Aug  – 6 Sept Gratuit 90 125
7 Sept – 14 Oct Gratuit 120 150
Master Class
Dave Ulrich **
3 Iun – 2 Aug 350 350 420
3 Aug  – 6 Sept 370 370 450
7 Sept – 14 Oct 400 400 470

Locatie

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali