Intalnire regionala HR Club: Pitesti, 26 mai 2015

Primul seminar regional din 2015 a avut loc in Pitesti, pe 26 mai. Evenimentul si-a propus sa prezinte cele mai valoroase proiecte inscrise in competitia Galei Premiilor de Excelenta in HR.

In cadrul seminarului, am avut ocazia sa aflam povestea proiectelelor implementate si, de asemenea, am putut adresa intrebarile noastre reprezentantilor proiectelor in sesiunile de Q&A de la finalul fiecarei prezentari.  

Agenda seminarului a cuprins o prezentare sustinuta de BCR Pensii pe tema "Lucrurile bune vin impreuna: o echipa fericita si un buget echilibrat", precum si trei dintre cele mai valoroase proiecte inscrise la Gala HR Club 2015: proiectul castigator al categoriei de Managementul Performantei si al Recompensarii, unul dintre proiectele castigatoare la categoria Formare si Dezvoltare si un proiect inscris la categoria Strategie de Resurse Umane:

Categoria Managementul Performantei si al Recompensarii

  • Flanco Retail - Managementul performantei in Flanco - Flanco Performance System

Flanco Performance System a adresat nevoia de a crea o cultura a performantei si de a implementa un proces de evaluare in timp real, corect, echitabil, obiectiv si transparent a performantei angajatilor Flanco. Pentru umanizarea procesului, i-a fost asociat un sistem de gamification care sa ofere recunoasterea si aprecierea angajatilor din topul de performanta in timp real, alaturi de un portal de comunicare interna, prietenos si interactiv, care sa le ofere angajatilor posibilitatea contributiei personale, dar si sentimentul de apartenenta la o comunitate care impartaseste aceleasi valori, misiune si obiective.

Categoria Strategie de Resurse Umane: 

  • Lafarge Romania - Program de Transformare Organizationala Lafarge Romania - Building our Future... NOW!

Scopul Programului de Transformare Organizationala Lafarge Romania a fost de a construi, la nivel de tara, o singura entitate (ONE Lafarge), cu o cultura comuna, cu un model de business comun si centrata pe mai buna intelegere si servirea clientilor. Programul a fost structurat pe 4 piloni, care au cuprins 10 workstream-uri (directii de lucru). Echipele de workstream au fost sponsorizate de catre un membru ExCom si conduse de catre un Senior Manager.

Categoria Formare si Dezvoltare:

  • Tenaris Silcotub - Men or Women? We Choose Performance!

In urma cu 5 ani, Tenaris si-a luat angajamentul de a oferi oportunitati de dezvoltare egale pentru barbatii si femeile care lucreaza in companie. Un comitet director global si 12 comitete directoare locale au lucrat impreuna pentru a dezvolta strategiile necesare transformarii spatiului industrial intr-un mediu de lucru atractiv pentru femei. Proiectul a abordat in tot acest timp diferite aspecte ale activitatii in cadrul TenarisSilcotub, de la conditiile de lucru la dezvoltarea personalului si recrutarea de talente.

Agenda

09:00 - 09:30
Inregistrarea participantilor & welcome coffee
09:30 - 10:15
Carmen Avramescu - HR Representative Europa, Rusia si Marea Caspica si Iulia Haiduc - Development Representative, Tenaris Silcotub
10:15 - 11:00
Nicoleta Capata - HR Director, Flanco Retail
11:00 - 11:30
Coffee Break & networking
11:30 - 12:00
Melania Mirea - Director Executiv, BCR Pensii
12:00 - 12:45
Delia Danescu - L&D and HR Processes Manager si Gabriel Matauan - Organization & HR Director, Lafarge Romania

Speakers

Carmen
Avramescu

HR Representative  Europa, Rusia si Marea Caspica, TenarisSilcotub

Iulia
Haiduc

Development Representative, TenarisSilcotub

Nicoleta
Capata

HR Director, Flanco Retail

Melania
Mirea

Director Executiv, BCR Pensii 

Delia
Danescu

 L&D and HR Processes Manager, CRH Romania (Lafarge Romania)

Gabriel
Matauan

Organization & HR Director, CRH Romania (Lafarge Romania)

Locatie

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali