MASTER CLASS - Emerging HR Competencies, Dave Ulrich

De ce sa participati la acest Master Class?
La acest Master Class va veti forma o idee clara legata de pasii pe care ii aveti de parcurs pentru a deveni business partners care creeaza si livreaza valoare. Vom discuta despre perspectiva outside in in HR, rezultatele resurselor umane (talent, leadership, capabilitati) iar apoi ne vom concentra pe competentele individuale si pe capacitatea departamentului de resurse umane de a avea impact in business. Rezultatele studiului 2016 Round 7 HR competency, prezentate in cadrul Master Class-ului ne vor ajuta sa construim un plan de actiune, atat personal cat si pentru departamentele de HR. 
 
Modulul 1. Perspective: Cum gandesc business partners legat de postul si rolul lor?
Dupa parcurgerea acestui modul, veti avea o intelegere mai clara despre ce inseamna sa fii un partener de business si perspectiva necesara pentru a livra valoare.
 
 
Subiecte abordate:
 • Cum a evoluat domeniul resurselor umane de la eficienta administrativa la excelenta functionala si apoi catre o aliniere strategica cu perspectiva outside in;
 • Folosirea perspectivei outside in pentru a seta standardele in HR;
 • Intelegerea contextului de business si efectele asupra resurselor umane;
 • Organizarea resurselor umane in asa fel incat sa serveasca clienti, investitori si comunitati;
 
Modulul 2. Rezultate: Care sunt rezultatele unei strategii eficiente in HR?
In urma acestui modul veti sti cum sa va implicati in conversatii productive despre key deliverables din HR.
 
 
Subiecte abordate:
 • Talent: imbunatatirea competentelor, a angajamentului si a contributiei oamenilor;
 • Leadership: construirea unui brand sustenabil de lider;
 • Capabilitate: organizarea unor procese de audit si construirea culturii;
 
Modulul 3: Competente HR: Care sunt competentele unor profesionisti de resurse umane?
In urma acestei sesiuni veti sti care sunt competentele fundamentale pe care trebuie sa le stapaniti pentru a fi eficienti.
 
 
Subiecte abordate:
O trecere in revista a datelor despre competentele din 2016 Round 7 HR competency.
 • Definirea competentelor pentru specialisti de HR eficienti;
 • Demonstrarea impactului competentelor de resurse umane personale asupra eficientei personalului si a stakeholder-ilor;
Sublinierea abilitatilor necesare pentru a performa pe aceste competente si sugestii despre cum le putem dezvolta. 
 • Sa fie pozitionat strategic;
 • Sa fie un activist credibil;
 • Este un “paradox naviagtor”;
 • Responsabil al sistemului de recompense;
 • Coordonator al capitalului uman;
 • Promotor al culturii de organizatie si al schimbarii;
 • Integrator al componentei sociale cu cea tehnologica;
 • Manger de conformitate;
 • Designer de programe bazate pe analize si implementator;
 
Modulul 4. Departamentele de HR : Ce pot face departamentele de HR pentru a livra valoare?
In urma acestui modul participantii vor putea sa dezvolte si sa dea o noua forma departamentului lor de HR, astfel incat sa se concentreze pe acele activitati care aduc valoare ridicata organizatiei. 
 
Subiecte abordate:
Redesign-ul de organizatie
 • Separearea activitatilor operationale de cele legate de strategie;
 • Eforturi care sa se potriveasca pe structura business-ului;
 • Managementul rolurilor in departamentul de HR;
Concentrarea resurselor umane pe lucrurile care conteaza cel mai mult.
 • Practici de resurse umane axate pe angajati;
 • Practici HR integrate;
 • Practici legate de flow-ul de informatie;
 • Crearea de capabilitati.

Agenda

13:30 - 14:00
Light Lunch
14:00 - 15:45
Master Class : Emerging HR Competencies I
Perspective: Cum gandesc business partners legat de postul si rolul lor? & Rezultate: Care sunt rezultatele unei strategii eficiente in HR?
15:45 - 16:15
Coffee Break
16:15 - 18:00
Master Class : Emerging HR Competencies II
Competente HR: Care sunt competentele unor profesionisti de resurse umane? & Departamentele de HR: Ce pot face departamentele de HR pentru a livra valoare?

Speakers

Dave
Ulrich
Revista Business Week l-a numit ca fiind #1 guru in management, revista Fast Company il considera unul dintre cei mai creativi 10 oameni din business, a intrat in top 5 coach in revista Forbes si a fost recunoscut de Thinkers 50 ca facand parte din elita mondiala a ganditorilor din business. Dave Ulrich a facut o mare pasiune pentru ideile cu impact. In cartile si articolele lui, in prezentarile lui dar si in munca de consultanta a continuat sa caute noi idei si sa atace cele mai mari si spinoase provocari din HR. 
Bestseller-urile si discursurile lui populare schimba agenda corporatiilor. Dave Ulrich a scris peste 30 de carti si peste 200 de articole care au conturat trei domenii:
 • Dave a influentat gandirea despre organizatie din perspectiva definirii lor ca fiind grupuri de capabilitati (Organization Capability) si a lucrat pentru a schita capabilitatile de invatare (Learning Organization Capability), de colaborare (Boundaryless Organization), talent management (Why of Work) si schimbarea culturii de organizatie (GE Workout).
 • El a subliniat elementele de baza ale leadershipului eficient (Leadership Code), conectand leadership-ul cu clientii (Leadership Brand) si sintetizeaza modurile in care aspiratiile de leadership se transforma in actiune (Leadership Sustainability). Munca recenta a lui Dave se concentreaza pe Leadership Capital Index (publicat de Barrett Koehler in septembrie 2015) creand un index Moody’s al leadership-ului. Munca lui examineaza leadership-ul prin ochii investitorilor si ne ajuta sa realizam valoarea de piata a leadership-ului, astfel aducand impreuna evaluarea companiilor cu cea a leadership-ului.
 • Dave este numit "parintele HR-ului modern” si “ganditorul deceniului in HR” pentru ca a modelat profesia de resurse umane prin concentrarea pe rezultatele aduse de HR, management, competente si practici (HR Champions; HR Value Added; HR Transformation; HR Competencies; HR Outside In). Peste un milion de profesionisti de resurse umane au citit ultima carte coordonata de el, aparuta sub forma unei culegeri de sfaturi de la 73 de lideri de gandire. 
Dave Ulrich a vorbit unor largi audiente  in peste 87 de tari, a tinut workshop-uri pentru pentru mai mult de jumate din oamenii inclusi in Fortune 200 si a pregatit lideri de succes in business. El este cofondator al RBL Group, o firma de consultanta care creste rezultatele din business prin leadership, organizatie si resurse umane. De asemenea, a fost timp de 10 ani redactorul revistei Human Resource Management.
Dave Ulrich este un trustee si consultant al unor universitati si a altor grupuri profesionale. Dave si sotia lui, in anul maxim al dezvoltarii carierei lor au decis sa inceapa 3 ani sabatici pentru a se dedica unei misiuni pentru biserica lor din Montreal. A fost episcop, lider al tinerilor si indrumator pentru parohii locale ale Bisericii Mormone. Wendy si Dave Ulrich au 3 copii, 8 nepoti si cea mai mare bucurie a lor este cand ei vin sa-i viziteze, vor sa le citeasca o carte sau ies la plimbare impreuna. 

 

Inscrieri

Master Class-ul va avea loc pe 7 Aprilie 2016 intre 14:00 si 18:00, la Athenee Palace Hilton - sala Regina Maria. Incepand cu 18:30 va avea loc Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane, unde Dave Ulrich va fi presedintele onorific al juriului si va oferi un premiu special - Dave Ulrich Award for HR Value Creation.
 
Daca doriti sa va inscrieti la Master Class si la Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane va rugam sa ne contactati la florina.dinca@hr-club.ro.

Membru GOLD
Premium
325 euro
Membru SILVER
Asociat
325 euro
Membru BRONZE
Baza
325 euro
Non-membru
400 euro

Locatie

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali