Seminar de Bune Practici in HR

Pe 7 iunie am auzit povestea a 3 proiecte de HR de succes, castigatoare in cadrul Galei din aprilie - am aflat de la reprezentantii de proiect despre modul lor de implementare, provocari, dificultati intampinate, succese si lectii invatate.
 
Pe 7 iunie, incepand cu ora 14:00, am aflat detalii despre proiectul castigator:
  • al categoriei "Recrutare si Selectie", 
  • al premiului special al juriului si
  • al premiului oferit de catre Generatia Z.
La finalul fiecarei sesiuni, am alocat cate 15 minute pentru intrebari punctuale pe care participantii le-au putut adresa reprezentantilor proiectelor.
 
Te invitam sa parcurgi agenda seminarului si detalierea sesiunilor.
 
Conditii de participare:
  • Membri Gold si Silver: beneficiaza de gratuitate
  • Membri Bronze: 50 euro + TVA
  • Non-membri: 75 euro + TVA
Locatie:
Evenimentul a avut loc la sediul HR Club din strada Culmea Veche, numarul 2, etajul 1, sector 3, Bucuresti (vezi harta aici).
 
Te asteptam cu drag si la alte evenimente!

Agenda

14:00 - 14:30
Inregistrarea participantilor & welcome coffee
14:30 - 15:15
Denumire proiect : Scoala de Ucenici ArcelorMittal Galati
Bogdan Liviu - Sef Departament Invatamant - ArcelorMittal Galati
15:15 - 15:30
Coffee Break & networking
15:30 - 16:15
Denumire proiect : Employee wellbeing beyond ROI
Anamaria Puie - Compensation and Organization Analyst - TenarisSilcotub
16:15 - 16:30
Coffee Break & networking
16:30 - 17:15
Denumire proiect : Cum sa angajezi 300 persoane doar prin Refer a Friend
Teodora Crisan - Manager Recrutare - Sykes Enterprises Eastern Europe

Detalii sesiuni

Scoala de Ucenici ArcelorMittal Galati

ArcelorMittal Galati a derulat in perioada februarie 2015 - aprilie 2016 un program de recrutare, selectie, angajare, integrare si dezvoltare a 50 de tineri din randul absolventilor scolilor tehnice si profesionale, program denumit "Scoala de ucenici" ArcelorMittal Galati. Programul a fost lansat intr-un context previzionar strategic al fortei de munca pe urmatorii 5 ani, care arata o crestere semnificativa a mediei de varsta a angajatilor in special in randul muncitorilor care reprezinta principala forta de munca. La finalul celor 6 luni de "Scoala de ucenici", toti cei 50 de ucenici au avut de trecut un examen de absolvire pe care toti l-au trecut cu bine si li s-a prelungit contractul de munca cu ArcelorMittal Galati. Acest proiect  a creat punti de legatura cu mediul educational si institutii publice si care stau acum la baza cladirii de proiecte viitoare. Deja in noiembrie 2016 am demarat o nou editie a "Scolii de ucenici" cu 125 de ucenici si intentionam sa avem mai multe parteneriate cu scolile tehnice.

Employee wellbeing beyond ROI
De ce este important wellbeing-ul angajatilor?
La Tenaris, este recunoscut faptul ca angajatii sunt factorul principal al succesului in business. Pentru ca este evident ca oamenii au o contributie mai mare atunci cand sunt in cea mai buna forma,  wellbeing-ul nu este, asadar, un beneficiu doar pentru angajati, ci pentru companie in sine. Sunt, de asemenea, dovezi clare ca fiecare program de wellness ar trebui sa fie legat de cultura pentru a fi eficient. De aceea, ne-am decis sa avem o abordare diferita a conceptului printr-o campanie de comunicare constanta, cu scopul de a educa angajatii despre importanta alegerilor sanatoase, in speranta ca aceste lucruri vor fi transferate si in afara orelor de munca, in cadrul familiilor lor si catre prieteni.
Cum sa angajezi 300 persoane doar prin Refer a Friend

In Top 100 cele mai mari companii clujene dupa numarul de angajati in anul 2016, SYKES Romania a avut o ascensiune de 7 locuri in doar un an si ajunge pana pe cea de-a sasea treapta, cu 1.303 salariati. Succesul se datoreaza programului "Refer a Friend" din cadrul SYKES Romania. 30% din persoanele angajate au fost recomandate de angajatii companiei. Dintr-un numar total de 904 recomandari primite de la angajati, 324 de persoane au semnat un contract de munca cu compania, rata de angajare fiind de 35,8%. Chiar daca majoritatea companiilor au programe "Refer a friend", la SYKES diferenta este facuta de modul inedit in care acest program este promovat: campanii precum "A wish come true" (indeplinirea unei dorinte a angajatului) "Refer a Friend and go more often on holidays" (1 zi de concediu extra pentru fiecare recomandare eligibila) etc.

Inscrieri

Membru GOLD
Premium
GRATUIT
Membru SILVER
Asociat
GRATUIT
Membru BRONZE
Baza
50 euro + TVA
Non-membru
75 euro + TVA

Locatie

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali