Fa cunostinta cu Board 20 HR Club!

De HR Club pe 11 Aprilie 2024

Noutatea absoluta a anului 2024 este Board 20 sau Board 2.0 HR Club. 
 
Rolul Boardul 20 este de a contribui la profesionalizarea tinerei generatii de HRi prin propuneri creative de adaptare si/sau promovare a proiectelor HR Club pentru acestia. De asemenea pot propune si proiecte noi, dedicate tinerilor HRi, aliniate cu strategia noastra. 
 

Ne bucuram sa iti prezentam membrii Board 20 HR Club!

 
Acestia au intre 20 si 30 de ani, sunt la inceput de cariera si imbratiseaza valorile comunitatii noastre: Share, Care, Dare. In procesul de selectie au fost mai multe aspecte ce ne-au atras atentia asupra lor, precum gandirea strategica, spiritul inovativ dar si capacitatea de a gandi „out of the box”.
 
Va lasam pe voi sa aflati mai multe despre ei, chiar din randurile de mai jos!
 
 

Adelina Popescu

HR Business Partner - Policolor
 
Adelina a terminat facultatea de Studii Politice si Administrative, Specializarea Psihologie, urmand ulterior masterul in Comunicare Manageriala si Resurse Umane.
 
Din anul 2023, face parte din echipa de HR a companiei Policolor, in rolul de HR Business Partner, fiind implicata in diverse proiecte organizationale.
 
De-a lungul calatoriei academice si profesionale a demonstrat in mod constant un angajament puternic fata de aceasta industrie si fata de lucrul cu oamenii, ea considerand ca a comunica asertiv este un element important in lucrul cu oamenii.

 

Adrian Marton

Corporate Trainer - CDM
 
Adrian este trainer la Centrul de Dezvoltare Manageriala din Cluj Napoca, unde imbina pasiunea pentru psihologie cu experienta indelungata din domeniul non-formal. Crede in valoarea adusa de invatarea prin joc si joaca si contribuie la crearea unor astfel de contexte in jurul meu
 
„Imi place mult sa invat si sa ii invat pe ceilalti”, ne marturiseste el.

 

Andra Voicu

HR Project Manager - Professional HR Agency
 
Andra este pasionata de programele de dezvoltare si orientare in cariera pentru tineri, avand incredere in descoperirea potentialului lor si in capacitatea de a influenta pozitiv lumea in domeniile de studii alese. 
 
Cu peste 7 ani de experienta in domeniu, in calitate de HR Project Manager a coordonat diverse initiative de resurse umane, inclusiv selectie si recrutare, programe de internship & traineeship si onboarding, assessment center si consiliere in cariera. 
 
„Sunt o adepta a expresiei "pay it forward" si de-a lungul timpului am observat ca atunci cand in echipa impartasesti informatii si insufli incredere, rezultatele nu intarzie sa apara. Iar acest lucru merita toate eforturile depuse!”

 

Laura Vanani

Learning And Development Business Partner - Bosch
 
Laura si-a inceput calatoria profesionala in urma cu 6 ani in cadrul Bosch. Dupa ce a experimentat aria de recrutare, s-a uitat cu multa curiozitate la partea de learning & development, loc in care si-a gasit cel mai puternic sensul. Se joaca cu diferite concepte din psihologie pe care le transforma in contexte de invatare. Provoaca liderii din organizatie sa fie mai constienti de sine si inspira entusiasm pentru invatare. Este interesata de proiectele de HR care vad omul ca intreg si care se preocupa de starea mentala si emotionala a angajatilor. 
 
Isi ia energia din interactiuni umane autentice, relatii profunde si conversatii cu substanta. Cu o fire visatoare, este convinsa ca poate schimba putin lumea din jurul ei calauzindu-i pe ceilalti sa se intoarca catre ei insisi. Pe langa dragostea clara pentru oameni si filosofie, este pasionata de masini, gadgeturi si labradori.  

 

Luise Brosser

Project Manager P&C Transformation - Petrom
 
Luise face parte din echipa OMV Petrom din 2018, unde lucreaza in cadrul departamentului Change & Communication.
 
In prezent, activitatea ei vizeaza in special procesele de transformare si schimbare, in timp ce gasirea de solutii inovatoare, crearea de noi concepte, cresterea gradului de implicare si imbunatatirea experientei angajatilor sunt activitati cheie in care Luise este implicata in prezent.
 
Inainte de OMV Petrom, ea a lucrat in domeniul educational, dar si ca voluntar in diverse activitati de cercetare. 
 
“In timpul liber, imi place sa pictez abstract, utilizand mult o imbinare de arta organica & dinamica plastica. Astfel, fiecare tablou are o poveste, care curge si se modeleaza in functie de perspectiva privitorului. Cu alte cuvinte, pasiunea si energia sunt ceea care ofera viata artei – exact ca in tot ceea ce facem in viata noastra de zi cu zi.”

 

Mara Ciobota

Human Resources Specialist - IMSAT
 
Mara este specialist HR la IMSAT SA si masterand in anul II la Managementul Resurselor Umane - Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din cadrul Universitatii din Bucuresti.
 
Aceasta este pasionata de domeniul resurselor umane, motiv pentru care a ales sa isi defineasca cariera in aceasta directie. Si-a propus sa se implice doar în activități în care crede. Este mare consumatoare de voie buna si dialog.
 
Si, mai mult decat atat, o inspira oamenii entuziasti si deschisi!

 

Vasilica Solomon

Human Capital/People Service - KPMG
 
Vasilica are peste 5 ani experienta in domeniul resurselor umane, activand atat in domeniul consultantei, cat si ca practician de resurse umane in activitatea de recrutare si selectie.
 
In rolul de Senior Assistant din cadrul echipei de consultanta in resurse umane din KPMG, Vasilica contribuie la diverse proiecte din arie, inclusiv in proiecte de optimizare de procese, proceduri, metodologii, pregatirea materialelor de formare, proiecte de recrutare si selectie, elaborarea de studii din aria de remunerare si piata fortei de munca.
 
Vasilica a absolvit Facultatea de Administratie si Management Public din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, specializarea Resurse Umane, si are un Master in Managementul Resurselor Umane in Sectorul Public in cadrul aceleiasi facultati.

 

 

 
 
 
 
 

 

Citeste si despre

Pe 4 aprilie 2024, peste 350 de membri ai comunitatii HR Club s-au reunit in decorul spectaculos al Gradinii Alhambra pentru a sarbatori castigatorii Citeste mai mult »
Aproape 400 de membri ai comunitatii profesionistilor in Resurse Umane au participat la Share|Care|Dare Conference, a 19-a editie a Conferintei Citeste mai mult »
In perioada 11 - 22 septembrie 2023, a avut loc o noua editie a Scolii de Vara HR Club Next Gen. Programul a avut ca scop dezvoltarea Citeste mai mult »

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Accace Outsourcing
Timisoara
Accace Outsourcing
Bucuresti

Parteneri Anuali