Happy@Work Conference by HR Club
Se spune ca pentru a fi cu adevarat fericit(a) ai nevoie de 3 lucruri: sa iubesti, sa faci ceva ce are insemnatate si sa ai ceva la care sa speri. Happy @Work Conference iti propune cate ceva din fiecare categorie:
Happy People
Pentru a putea avea grija de altii, trebuie sa ai intai grija de tine, sa te iubesti pe tine. Silje Løkeng - Head of Wellbeing la TechnipFMC (Norvegia) ne va impartasi povestea ei personala: ce schimbari a facut in viata pentru a-si imbunatati starea fizica si mentala dupa ce a fost diagnosticata cu cancer, cum a decis schimbarea si cum are grija de ea, acum. Povestea ei profesionala este la fel de "wow": Care este locul si rolul departamentului de wellbeing in organizatie, cum construiesc si monitorizeaza planul de wellbeing pentru angajatii companiei, cum au grija de fiecare.
Happy People/Happy Organizations – Panel Discussions
Dezvoltarea durabila este calea catre viitorul pe care ni-l dorim pentru toti. Ne ofera cadrul pentru a genera crestere economica, pentru a realiza justitia sociala, pentru a exercita administrarea mediului si pentru a consolida guvernanta in organizatii. Se vorbeste tot mai mult de ESG (Enviroment, Social, Governance – Mediu, Social, Guvernanta), indicatori de sustenabilitate ai organizatiei. Care este rolul HR-ului in dezvoltarea durabila a companiei?
Vom discuta cu Mihai Purcarea - Presedinte & CEO BRD Asset Management, Ioan Dumitrascu - Partener Filip & Company, Iuliana Stan - Managing Partner Human Synergistics Romania si Steven D'Souza - Senior Client Partner Korn Ferry (Marea Britanie). Moderator: Laura Iancu - Director Resurse Umane Kaufland Romania.
"How to" Masterclasses
In ultima vreme, in discutiile din comunitatea HR Club au aparut tot mai des replici de genul: „Avem niste actiuni de Wellbeing, dar as vrea sa construiesc o strategie” sau „Credem in DE&I, facem cate ceva, dar nu stiu de unde s-o apuc pentru a face ceva cu impact semnificativ”. Cele 2 masterclass-uri au fost gandite ca raspuns la aceste preocupari ale profesionistilor in HR, care isi doresc ca organizatia lor sa aiba un impact social. Mai multe detalii in meniul alaturat, tab-ul Sesiune speciala.
How the Future Works
Cel mai bun mod de a prezice viitorul este de a-l crea (The best way to predict the future is to create it) - spunea Peter Drucker.
In sesiunea de inchidere a Happy @Work Conference ne vom uita spre viitor. Stim deja ca viitorul muncii este hibrid. Cum construim insa un model hibrid potrivit pentru organizatia noastra vom afla de la Natasa Biscan - Project Leader Boston Consulting Group si Nick South - Senior Partner & Managing Director Boston Consulting Group (Marea Britanie). Vor fi prezentate de asemenea si rezultatele sondajul BSG "Future of Work" 2022, cu concluziile sale pe Romania.
***
Afla detalii despre sesiuni, speakeri si conditiile de participare din meniul din stanga.
Vrei sa fii partenerul acestui eveniment? Consulta Pachetele noastre de parteneriat.
Agenda
Detalii sesiuni
09:15-10:15 | Keynote speech | Happy People - Silje Løkeng - Head of Wellbeing, TechnipFMC, Norvegia
Silje va impartasi modul in care organizatia ei, TechnipFMC, isi structureaza munca in jurul starii de bine a angajatilor. Prezentarea ei va include subiecte precum echilibrul dintre viata profesionala si cea personala, activitatile sportive si de socializare, programul de lucru flexibil, engagement-ul angajatilor, comunicarea si cat este de important sa beneficiezi de implicare de la toate nivelurile organizatiei atunci cand iti structurezi programul de wellbeing.
***
11:00 -12:30 | Happy People/Happy Organizations - Panel Discussions
Dezvoltarea durabila este calea catre viitorul pe care ni-l dorim pentru toti. Ne ofera cadrul pentru a genera crestere economica, pentru a realiza justitia sociala, pentru a exercita administrarea mediului si pentru a consolida guvernanta in organizatii. Se vorbeste tot mai mult de ESG (Enviroment, Social,Governance - Mediu, Social, Guvernanta), indicatori de sustenabilitate ai organizatiei. Care este rolul HRului in dezvoltarea durabila a companiei? Vom afla mai multe de la Mihai Purcarea, Presedinte si Director General al BRD Asset Management, certificat ESG.
Este cert ca ESG va determina aparitia de legislatie noua si schimbari in legislatia existenta, adica drepturi si obligatii noi pentru societati, angajatori, angajati. Au fost facuti deja pasi la nivel national si poate fi anticipat ca urmeaza si alte modificari pentru a aduce legislatia nationala in linie cu cea europeana, precum si in anticiparea trendurilor europene si internationale. Aceste aspecte vor fi punctate de Ioan Dumitrascu, Partener Filip & Company.
Cultura organizationala reflectata prin experienta angajatului este, conform World Economic Forum, un factor important in toti cei 3 piloni ESG. Vom afla in premiera de la Iuliana Stan, Managing Partner Human Synergistics cateva dintre concluziile Cercetarii Nationale Human Synergistics cu privire la cultura de organizatie a anului 2021 in Romania si evolutia acesteia in ultima decada plina de provocari.
In 2020 si 2021, multe organizatii au promis sa puna DE&I (Diversitate, Echitate si Incluziune) in fruntea listei lor de prioritati. Dar chiar se fac pasi semnificativi inainte? Korn Ferry a intervievat 4.496 lideri de business din 97 de tari pe o varietate de teme legate de DE&I: provocarile lor organizationale, practicile DE&I, procesele de management al talentelor si altele. Compania de consultanta a suplimentat aceste date cu informatii din baza de date Korn Ferry cu opiniile angajatilor, care contine raspunsuri de la 1,7 milioane de angajati din peste 50 de tari si peste 90 de organizatii. Rezultatele ofera o perspectiva clara despre trendurile generale si progresele inregistrate de corporatii pe calea DE&I. Steven D'Souza, Senior Client Partner Korn Ferry (Londra), va prezenta aceste rezultate.
Moderator: Laura Iancu, Director Resurse Umane Kaufland Romania.
***
16:30 - 17:30 | How the Future Works
Intrebarea cu care se confrunta multi angajatori este cum sa creeze modelele potrivite pentru lucrul hibrid - modele care sa pastreze beneficiile muncii de la distanta si flexibilitatea acesteia, recuperand in acelasi timp energia interactiunilor fata in fata, fara a crea in mod neintentionat noi frictiuni si inechitati.
Pornind de la rezultatele studiului global Future of Work realizat de BCG in 2022 si concluziile sale specifice pentru Romania, vom incheia Happy @Work Conference explorand, impreuna cu Natasa Biscan - Project Leader BCG si Nick South - Senior Partner & Managing Director BCG UK, cele mai potrivite modele de lucru pentru organizatiile noastre.
Important! Nu se asigura servicii de traducere din limba engleza.
13:30-16:00 | "How to" Masterclasses | Sesiuni paralele
In ultima vreme, in discutiile din comunitatea HR Club au aparut tot mai des replici de genul: „Avem niste actiuni de Wellbeing, dar as vrea sa construiesc o strategie” sau „Credem in DE&I, facem cate ceva, dar nu stiu de unde s-o apuc pentru a face ceva cu impact semnificativ”. Cele 2 masterclassuri au fost gandite ca raspuns la aceste preocupari ale profesionistilor in HR care isi doresc ca organizatia lor sa aiba un impact social.
Important! Cele doua sesiuni se vor desfasura in paralel, fiind necesara inscrierea prealabila la adresa alina.musat@hr-club.ro. Nu se asigura servicii de traducere din limba engleza.
***
Masterclass 1 | How to design a wellbeing strategy - Herdis Pala Palsdottir (Islanda)
In cadrul acestui atelier interactiv, Herdis Pala va discuta despre wellbeing din diverse perspective, din ce punct pornim cu acest subiect si incotro ne indreptam din punct de vedere al viitorului muncii si al diverselor provocari de pe piata muncii. Ea va discuta despre importanta si beneficiile pentru fiecare companie care isi pune la punct propria strategie de wellbeing, in concordanta cu propria strategie generala, cultura organizationala etc.
Herdis Pala va impartasi propria experienta in a concepe si implementa strategii de wellbeing pentru diferite companii. Ea va impartasi, de asemenea, diverse alte exemple si idei. Apoi, participantii vor avea discutii si vor lucra impreuna in grupuri. La finalul workshop-ului, ideile si concluziile grupurilor vor fi adunate intr-un document la care participanții vor avea acces, o resursa plina de exemple si idei de wellbeing.
***
Masterclass 2 | How to design a DE&I strategy - Steven D'Souza, Korn Ferry (UK)
2020 si 2021 au fost ani de transformare. Multe organizatii si-au accelerat eforturile de DE&I (Diversitate, Echitate si Incluziune) si au examinat impactul practicilor lor asupra talentelor, clientilor, comunitatilor si altor parteneri din ecosistem. KornFerry a realizat in 2021 un sondaj pe tema modalitatii in care organizatiile din EMEA gestioneaza DE&I. Multe organizatii au promis sa puna DE&I în fruntea listei lor de prioritati Dar chiar se fac pasi semnificativi inainte? Sesiunea sustinuta de Steven D'Souza, Senior Client Partner Korn Ferry, va aborda urmatoarele subiecte:
- Explorarea unor concepte-cheie din aria diversitate-echitate-incluziune;
- Prezentarea "Maturity Model on DE&I" conceput de Korn Ferry;
- Explorarea maturitatii curente a DE&I in privinta incluziunii comportamentale si structurale d.p.d.v. al celor 5 dimensiuni: Compliance, Awareness, Talent Integration, Operations Integration, Market Integration;
- Exemple de strategii DE&I - bune practici si capcane de evitat;
- Determinarea prioritatilor viitoare si a urmatorilor pasi.
Speakers

De numele Andreei Voinea se leaga doua dintre cele mai mari transformari de resurse umane din economia romaneasca, fiind mandatata de Erste Group, actionar al BCR, si OMV, actionar al Petrom, sa conduca procesele de integrare si transformare de resurse umane ale celor doua companii.
Cu o vasta experienta internationala, Andreea a lucrat pentru companii din Londra, New York si Bruxelles, detinand pozitii precum Head of Reward, Group Central Functions la Barclays Plc London; Senior Consultant pentru Towers Perrin in Londra, New York si Bruxelles; precum si pozitia de Director Asociat in divizia de Global Equities pentru Deutsche Bank Securities New York.
Andreea a absolvit Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti si programul de MBA al Universitatii Tulane, A. B. Freeman School of Business din Statele Unite.
In prezent, Andreea este Presedinte HR Club Romania si este membru fondator al Romanian Education Trust si Romanian Business Club din UK.

Herdis Pala lucreaza in HR si management de peste 20 de ani. Ocupa pozitii executive de aproximativ 13 ani si face parte din consiliile de administratie a diverse companii si asociatii. In 2021 a realizat o cercetare in Islanda privind viitorul muncii si si este co-autoarea unei carti pe acest subiect, care a fost publicata in septembrie 2021. In ultimii 15 ani a publicat un numar mare de articole, in diverse reviste de specialitate din Islanda. De asemenea, a fost invitata frecvent la radio si tv pentru a discuta despre leadership si management si a sustinut prezentari la numeroase conferinte internationale.
Este activa pe Medium si Linkedin, unde publica si articole in limba engleza.
Herdis Pala detine un MBA cu specializare in HR si a absolvit cursurile de Executive Coach in 2012.

Ioan este unul dintre partenerii fondatori ai Filip & Company si coordonatorul departamentului de Drept Comercial. Principalele sale specializari sunt dreptul muncii, restructurare si insolventa, precum si protectia datelor cu caracter personal. De asemenea, a dobandit o experienta vasta in tranzactii de private equity, Corporate si M&A, dar si in achizitii publice. De-a lungul timpului, Ioan a asistat clienti din diverse industrii printre care domeniul auto, energie, retail, produse alimentare si bunuri de consum, telecomunicatii, servicii financiare sau IT.
Ioan este implicat frecvent in asigurarea de asistenta in proiecte complexe de restructurare, cazuri TUPE, acorduri de management, evaluarea impactului unor decizii de business, situatii de compliance, precum situatii de discriminare sau conflict de interese, precum si negocieri colective.

Iuliana are 16 ani de experienta in domeniul culturii organizationale si al procesului dezvoltarii valorilor pentru organizatii. A realizat diagnoza si consultanta pentru implementarea unor culturi constructive in organizatiile romanesti.
Este initiatoarea cercetarilor Culture of Romanian Organizations (2008-2009) si National Leadership Impact Research (2011). Este autoarea, co-autoarea sau coordonatoarea unor carti din domeniul culturii organizationale: "Bun Simt Organizational" (2013), "Constructiv" (2019), "Provocari pentru managementul resurselor umane in organizatiile moderne" - capitolul "Premisele unei culturi de organizatie inalt performante" (2020), "100 de fete ale inovației" (2015). Autoarea a peste 70 de articole despre cultura organizationala, dezvoltare profesionala si filosofie de business in Business Magazine (2011-prezent).

Laura Iancu s-a nascut si a facut scoala la Sibiu. A absolvit in 2001 Academia de Studii Economice, Facultatea de Studii Economice in Limbi Straine (actuala FABIZ). S-a angajat inca din timpul facultatii la Billa, in prima faza ca Asistent manager, apoi ca manager de procese. In 2005 a facut o schimbare de scurta durata la Baumax, ca Manager sisteme informatice, urmand ca in octombrie 2005 sa isi inceapa povestea la Kaufland. Primii 9 ani a coordonat departamentul de audit intern – procese, incepand cu iulie 2014 a facut trecerea (fara a avea experienta sau cunostinte) catre conducerea departamentului de HR. De atunci povestea continua, a invatat extrem de multe lucruri si poate spune ca acum se considera un specialist de HR. Coordoneaza o echipa de aproape 100 de oameni, care ii aduc bucurie in fiecare zi.

Mihai este Presedinte si CEO al BRD Asset Management, una din cele mai importante companii de administrare a investitiilor din Romania. Anterior a fost Director de Investitii in cadrul Erste Asset Management, fiind implicat in gestionarea unora dintre cele mai mari fonduri de investitii din Romania in ultimii 15 ani.
De asemenea, este membru in consiliului director al CFA Society Romania si al Asociatiei Administratorilor de Fonduri din Romania.


Nick South s-a alaturat BCG in 2003 si este un membru de baza al practicii de People and Organisation. Conduce echipa de People and Organisation din Marea Britanie din anul 2010, iar pe cele din Tarile de Jos si Belgia din 2017. Este expert in modele operationale, redesign organizational si schimbarea culturii organizationale. In ultimii doi ani, Nick a fost implicat intr-o mare varietate de cercetari in domeniul viitorului muncii, scriind si vorbind pe larg despre acest subiect.
Nick detine un MBA de la INSEAD si este licentiat in istorie moderna la Oxford University. Inainte de a se alatura BCG, a activat timp de 10 ani in domeniul comunicarii, intai in politica si apoi in mediul corporate, unde a fost directorul echipei de Corporate Reputation a Burson-Marsteller, in Londra. Are experienta vasta in comunicare si managementul schimbarii.

In calitate de Head of Wellbeing la compania norvegiana TechnipFMC, Silje este pasionata de starea de bine a angajatilor, dar este si un avocat al constientizarii cancerului de san dupa ce a fost diagnosticata cu cancer de san la varsta de 40 de ani. Povestea ei personala este o calatorie prin cele mai intunecate momente din viata ei si a masurilor luate pentru a-si imbunatatit sanatatea fizica si mentala. Prima ei provocare fizica dupa tratament a fost sa mearga pana la cutia postala.
Ea este acum manager de proiect pentru o expeditie de strangere de fonduri, in care ea si alte trei supravietuitoare scandinave vor traversa calota glaciara din Groenlanda in luna mai 2023. Silje este un exemplu viu al faptului ca fiecare obstacol in viata poate fi depasit, pas cu pas.

Steven este Senior Client Partner in departamentul de Leadership si Dezvoltare Profesionala al companiei de consultanta Korn Ferry, biroul din Londra. Are experienta globala in toate industriile si a lucrat in domeniile HR, Leadership si Talent Management, Incluziune si Diversitate si Dezvoltare Organizationala.
Inainte de Korn Ferry, Steven a fost Global Head of Leadership, Executive Development and Coaching in cadrul unei companii din domeniul FMCG, iar anterior a detinut functiile de Head of DEI si Vice President al unei cunoscute banci de investitii, precum si Head of Inclusion and Diversity pentru Marea Britanie al unei banci comerciale globale.
Steven este autorul a cinci carti publicate: “Made in Britain”, “Brilliant Networking” (Pearson) si o trilogie premiata despre leadership. Steven a fost, de asemenea, inclus de “Thinkers 50” pe lista liderilor cu potentialul de a schimba viitorul leadership-ului si managementului si a sustinut patru discursuri TEDx.
Steven a studiat Psihologia Gestalt, NLP si Dezvoltare Organizationala, Analytic Network Coaching, Ontological Coaching si este certificat in Leadership Incluziv, Hogan HPI, HDS, MVPI si FIRO-B. Detine o diploma de licenta in teologie, filosofie si istorie (First Class Hons) de la Universitatea Surrey si un master in consultanta organizationala de la Ashridge Hult Business School.
Inscrieri
Pentru a te inscrie la Happy @Work Conference, te rugam sa ne scrii la adresa alina.musat@hr-club.ro.
In functie de tipul de membership in HR Club si de optiunea aleasa, acestea sunt tarifele de inscriere:
PROMOVEAZA-TE LA HAPPY EXPO!
HAPPY EXPO face parte din Happy @Work Conference by HR Club - cel mai mare eveniment de HR al anului 2022, locul in care vom discuta despre wellbeing, invatare si digitalizare in contextul noului model de munca hibrida si al impactului sau asupra angajatilor si companiilor. Este locul in care poti promova cele mai noi produse si servicii destinate imbunatatirii experientei angajatilor, iar brandul tau va putea fi top of mind in randul profesionistilor in HR.
HAPPY EXPO inseamna 14 standuri care iti ofera oportunitatea de a interactiona cu cei peste 400 de participanti - CEOs, Directori de HR, specialisti in domenii precum Recrutare, Training, Managementul Performantei etc. De asemenea, HAPPY EXPO iti ofera o scena pe care iti poti prezenta live serviciile.
HAPPY EXPO MAP
EXPOZANTII CONFIRMATI
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
PREZENTARILE CONFIRMATE
PACHETELE HAPPY EXPO
EXHIBITOR - 1.000 EUR |
PRESENTER - 500 EUR0 |
|
|
TERMENI & CONDITII
- Primesti un discount de 10% la achizitionarea ambelor optiuni;
- Pentru pachetul EXHIBITOR: suprafata orientativa a standului este 2x2 mp; dotari standard: 1 masa si 2 scaune;
- Pentru pachetul PRESENTER: tematica prezentarii va fi agreata impreuna cu HR Club; prezentarea trebuie sa ofere continut de calitate (studii de caz, cercetari, how-to, tips&tricks etc.);
- Pentru o conferinta sustenabila si mai putini copaci taiati, te incurajam ca obiectele incluse in goodie bag sa nu fie din hartie; ex. gadgeturi, obiecte antistress, obiecte de birotica si papetarie, dulciuri/snacks etc.
Daca vrei sa afli mai multe informatii despre standuri si beneficiile incluse, te rugam sa ne scrii la adresa iulia.nani@hr-club.ro.