Competitia HR Club Awards 2023 si-a desemnat castigatorii

De HR Club pe 31 Martie 2023

Pe 30 martie 2023, aproape 300 de membri ai comunitatii HR Club s-au reintalnit live in cadrul celei de-a 15 editii a decernarii Premiilor de Excelenta in Resurse Umane, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de resurse umane ale anului.

Inaintea ceremoniei de premiere, a avut loc o sesiune speciala HR Club Talks live, dedicata unor invitati care impartasesc aceleasi valori cu cele ale HR Club, SHARE – CARE – DARE, si care ne-au impresionat prin dedicarea si inventivitatea cu care au gasit solutii la problemele tinerei generatii: Mirela Stetco – Head of Training, Teach for Romania, Valeriu Nicolae – Antreprenor si fondator Asociatia Casa Buna, Robert Avram – Elev si External Affairs Advisor la Delegatia de Tineret a Romaniei la ONU, Florin Rasteiu – Redactor la Gen, stiri si Mihai Preda, stiut ca Psihotrop – Artist si antreprenor.

Evenimentul a continuat cu anuntarea castigatorilor HR Club Awards. Iata care sunt acestia:

Sectiunea Initiative de Resurse Umane:

  • Innovative Sourcing: Ubisoft, cu proiectul Devino game tester la Comic Con!
  • Navigating the Great Resignation: Generali Romania, cu proiectul Redefinirea colaborarii in mediul hibrid si crearea comunitatii „New WOW”
  • Skilling, Reskilling, Upskilling & Flexible Development: Orange Romania, cu proiectul LeCO = Learning experts Community @Orange
  • Workplace Diversity, Equity & Inclusion: Kaufland Romania, cu proiectul PROGRAMUL A.C.C.E.S. (Angajare de Candidati cu Cerinte si Evolutii Speciale)
  • Embedding a Culture of Workplace Wellbeing: Publicis Groupe Romania, cu proiectul Lion’s Dreams
  • Employee Experience: Orange Romania, cu proiectul Skills & Projects Market.

Sectiunea Colegi:

  • Best HR & Business Team, partnering in Driving Company Success: Kaufland Romania
  • HR Rising Star of the Year: Alexandra Moldoveanu Employer Branding Project Manager, Grup Renault Romania.

Sectiunea Premii speciale:

  • Premiul Generatiei Z: Orange Romania, cu proiectul Skills & Projects Market.

Felicitari castigatorilor, finalistilor si tuturor participantilor! Mai multe detalii despre toate proiectele inscrise in competitie se gasesc pe pagina evenimentului: https://hr-club.ro/evenimente/hr-club-awards-2023.

***

Parteneri anuali: Romanian Software; Trend
Partner on legal matters: Filip & Company
Partener oficial: BCR
Parteneri premiu: Eucom Business Language; Kaufland Romania; Raiffeisen Bank; Regina Maria, Reteaua Privata de Sanatate; Rompetrol (KMG International); Sodexo Benefits and Rewards Services
Parteneri: Coca-Cola HBC; goFLUENT; Mindit Consulting; Nestor; Provident Financial Romania; Top Employers Institute
Coffee Partner: Tchibo Romania
Parteneri media: AngajatorulMeu.ro; Cariere; HR Manager; Portal HR; Wall-Street.ro

Citeste si despre

Aproape 400 de membri ai comunitatii profesionistilor in Resurse Umane au participat la Share|Care|Dare Conference, a 19-a editie a Conferintei Citeste mai mult »
In perioada 11 - 22 septembrie 2023, a avut loc o noua editie a Scolii de Vara HR Club Next Gen. Programul a avut ca scop dezvoltarea Citeste mai mult »
Am inceput in martie, am continuat in aprilie si mai si chiar si in iunie, pe perioada grevei din educatie, pentru ca am avut alaturi de noi Citeste mai mult »

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali