HR Club Awards 2024 si-a desemnat castigatorii

De HR Club pe 08 Aprilie 2024

Pe 4 aprilie 2024, peste 350 de membri ai comunitatii HR Club s-au reunit in decorul spectaculos al Gradinii Alhambra pentru a sarbatori castigatorii Premiilor de Excelenta in Resurse Umane, eveniment ajuns la cea de-a 16 editie si care a marcat totodata 20 de ani de la infiintarea HR Club.

In cadrul prestigioasei competitii a existat un record de proiecte inscrise:  86 de initiative de HR, venite de la 39 de companii. De asemenea, 9 echipe si candidati individuali s-au inscris in categoriile dedicate celor mai buni colegi.

Proiectele din competitie au fost analizate de catre un juriu de profesionisti in resurse umane format din membri seniori ai HR Club. In etapa finala, juriul a fost format din reprezentanti ai mediului de afaceri, manageri generali si antreprenori care nu au avut proiecte inscrise in competitie, presedinte al juriului fiind Mihaela BituCEO, ING Bank Romania.

Inaintea ceremoniei de premiere, a avut loc o sesiune speciala in care s-a lansat noul logo HR Club si a fost prezentat Board 20, un grup format din 7 tineri profesionisti HR, al carei rol va fi de a contribui la profesionalizarea tinerei generatii de HRi prin propuneri creative de adaptare si/sau promovare a proiectelor HR Club pentru acestia si construirea HR Club 2.0.

Evenimentul a continuat cu anuntarea castigatorilor HR Club Awards la fiecare categorie din competitie. Iata care sunt acestia:

Sectiunea Initiative de Resurse Umane:

 • Innovative Sourcing: Tenneco Romania Services, cu proiectul Shift Up Your Career at Tenneco
 • Innovation to Enable New Ways of Working: OMV Petrom Group, cu proiectul OMV Petrom New Values si Philip Morris Romania, cu proiectul Drive Employee Engagement
 • Skilling, Reskilling, Upskilling and Flexible Development: Rompetrol (KMG International), cu proiectul Together We Grow - Traineeship Program Rompetrol si TenarisSilcotub, cu proiectul TenarisSilcotub Technical Program - A guide towards successful technical careers
 • Catalyzing Business through Technology in HR: Banca Transilvania, cu proiectul People of BT Start
 • Workplace Diversity, Equity & Inclusion: Philip Morris Romania, cu proiectul Employee Resource Groups Fair
 • Embedding a Culture of Workplace Wellbeing: Banca Comerciala Romana, cu proiectul MindfulParent si Zitec, cu proiectul The Zitec Tribes
 • Employee Experience: Renault Group Romania, cu proiectul Procurement Employee Experience, powered by Youth Council
 • Best People Initiative in Small Entrepreneurial Businesses: UCMS by AROBS, cu proiectul Heart Beat

Sectiunea Colegi:

 • Best HR & Business Team, partnering in Driving Company Success: Teleperformance Romania
 • HR Rising Star of the Year: - Estera Flavia Fodorean, mindit.io

Sectiunea Premii speciale:

 • Premiul special al juriului: Consiliul Concurentei, cu proiectul Sustinerea performantei Consiliului Concurentei prin consolidarea unei culturi constructive
 • Premiul Generatiei Z: Renault Group Romania, cu proiectul Procurement Employee Experience, powered by Youth Council.

Felicitari castigatorilor, finalistilor si tuturor participantilor! Mai multe detalii despre toate proiectele inscrise in competitie se gasesc pe pagina evenimentului.

***

Parteneri anuali: Romanian Software; Trend
Partner on legal matters: Filip & Company
Parteneri premiu: Leviatan Group; Nestor; OrgXO; P&P InterSearch; Philip Morris Romania; Rompetrol (KMG International); SHL Romania; TotalSoft; Wellington
Parteneri: Co-Factor Performance Management; Professional HR Agency; tbi bank
Parteneri media: AngajatorulMeu.ro; Biz; Cariere; HR Manager; Portal HR

Citeste si despre

Noutatea absoluta a anului 2024 este Board 20 sau Board 2.0 HR Club. 
Aproape 400 de membri ai comunitatii profesionistilor in Resurse Umane au participat la Share|Care|Dare Conference, a 19-a editie a Conferintei Citeste mai mult »
In perioada 11 - 22 septembrie 2023, a avut loc o noua editie a Scolii de Vara HR Club Next Gen. Programul a avut ca scop dezvoltarea Citeste mai mult »

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Accace Outsourcing
Timisoara
Accace Outsourcing
Bucuresti

Parteneri Anuali