HR Club a pregatit timp de doua saptamani o noua generatie de HRi

De HR CLUB pe 19 Iulie 2017

Scoala de vara pentru studentii pasionati de HR are de saptamana trecuta o noua generatie de absolventi. 16 tineri au fost pregatiti intens  intr-un program de doua saptamani de peste 20 de tutori cu experienta in recrutare si selectie, formare si dezvoltare, compensatii si beneficii, managementul performantei sau strategie de resurse umane.

In prima zi, participantii s-au cunoscut mai bine in cadrul unui curs de comunicare cu impact. Apoi, in zilele urmatoare, au aflat mai multe despre fiecare arie a HR-ului, pornind de la o sesiune introductiva si continuand cu prezentarea unor proiecte care pot fi considerate bune practici in domeniu. Prima saptamana a fost incheiata prin vizita de companie de la Centrul Tehnic de Testare Titu al Renault Romania.

Pe parcursul intregului proiect, partenerul educational al scolii de vara a facut invatarea sa para ca o joaca – participantii s-au inregistrat pe o platforma gamificata unde au ars calorii si au parcurs zeci de kilometri intr-un maraton al invatarii. Munca in echipa s-a intensificat prin rezolvarea unui studiu de caz complex si pregatirea prezentarilor din ultima zi, cand echipele au fost evaluate de un juriu format din membrii HR Club.

Scopul scolii de vara de a-i conecta pe participanti cu realitatea cu care se confrunta angajatorii romani pe piata locala a muncii a fost atins si organizatorii spera ca o mare parte dintre ei vor alege sa profeseze in domeniu, avand in vedere si propunerile de internship si job-uri facute deja de tutorii din program.

Pentru cei 16 absolventi, procesul de invatare nu se incheie insa aici, HR Club oferindu-le tinerilor un membership anual in comunitatea profesionistilor de HR, pentru a profita de toate oportunitatile de invatare care se ivesc in urmatorul an.

Daca sunteti interesati sa participati pe viitor la astfel de evenimente organizate de HR Club, prin acest formular puteti sa va abonati la comunicarile asociatiei pentru a primi mesaje direct pe adresa voastra de e-mail.

Parteneri anuali: Romanian Software, Total Soft, Trend; Partner on Legal Matters: Pelifilip; Partener educational: Equatorial; Parteneri eveniment: BRD Groupe Societe Generale, Tenaris Silcotub, Ursus Breweries; Suporteri eveniment: Coca Cola HBC Romania, Macromex; Parteneri media: Angajatorulmeu.ro, Campus Bucuresti, Gratuitor, HIPO, HR Manager, OSUT Timisoara, Portal HR, Re-start, Studland, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi.

Citeste si despre

De HR Club pe 17 August 2018
Pentru multi dintre liderii corporativi de astazi, perioada actuala de turbulente in tot ceea ce se intampla, de la cresterea preturilor materiilor (citeste mai mult...)
De HR Club pe 18 Iulie 2018
De saptamana trecuta, Scoala de Vara pentru studentii pasionati de resurse umane are o noua generatie de absolventi. In acest an, 20 de tineri au (citeste mai mult...)
De HR Club pe 12 Iulie 2018
Oricine a lucrat vreodata intr-o companie a avut parte de „experienta de a fi angajat” in acel loc (employee experience). Dar, daca ati ruga zece (citeste mai mult...)

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Vola.ro
Bucuresti
Vola.ro
Bucuresti
AHK Romania
Bucuresti
ENGIE Romania
Bucuresti

Parteneri Anuali