20 de tineri pasionati de HR sunt invitati sa participe gratuit la Scoala de Vara Online HR Club Next Generation

De HR Club pe 29 Iulie 2020

In perioada 1-9 septembrie 2020 se va desfasura editia a XIV-a a Scolii de Vara HR Club Next Generation, dedicata studentilor si masteranzilor pasionati de resurse umane.

Adaptandu-ne “noului normal”, formatul va fi putin diferit fata de anii trecuti, iar cursurile se vor desfasura pe o platforma virtuala, insa obiectivul ramane acelasi: continuam sa ne concentram pe dezvoltarea profesionala si personala a tinerei generatii de specialisti HR, printr-o abordare practica si interactiva, a declarat Dana Cavaleru, Director Executiv HR Club.

Cine poate participa?

Cautam tineri interesati de dezvoltarea unei cariere in domeniul resurselor umane, cu profilul urmator: studenti in anul II / an terminal sau masteranzi, cu varsta intre 20 si 25 de ani; seriosi, proactivi, energici, cu bune abilitati de comunicare si lucru in echipa, cunoscatori ai limbii engleze; cu un strop de expunere la domeniul resurselor umane, dobandita prin stagii de practica, voluntariat in asociatii studentesti sau orice alte activitati extra-curriculare.

Ce se va invata la cursuri?

Participantii selectati vor beneficia de prezentari de concepte si bune practici implementate in companiile in care activeaza tutorii – prezentari ce vor acoperi toate ariile HR-ului; traininguri de dezvoltare personala si workshopuri; posibilitatea de a lucra in echipe pentru rezolvarea unui studiu de caz prezentat, la final, in fata unui juriu de specialisti in HR. Nu in ultimul rand, scoala de vara va deschide oportunitati de internship sau angajare. De altfel, mai mult de doua treimi dintre absolventii celor treisprezece editii anterioare activeaza in prezent in domeniul resurselor umane.

Care sunt costurile de participare?

Cursurile Scolii de Vara Online HR Club Next Generation sunt gratuite pentru cei 20 de studenti selectati. Programul a fost si ramane o initiativa de voluntariat a profesionistilor din comunitatea HR Club, care au inteles nevoia pregatirii viitoarei generatii de specialisti in Resurse Umane pentru a facilita intrarea ei pe piata muncii.

Cum se fac inscrierile?

Pentru a intra in procesul de selectie, studentii vor trimite CV-ul in limba romana sau engleza, insotit de un eseu de maximum o pagina, in limba romana, pornind de la un studiu de caz. Adresa de email pentru inscriere, studiul de caz si restul detaliilor legate de procesul de inscriere pot fi accesate pe pagina oficiala a evenimentului.

Termenul-limita de trimitere a candidaturilor este duminica, 16 august 2020, ora 23:59. 

Asteptam inscrierile cu mare interes si suntem mandri sa contribuim la formarea unei noi generatii de profesionisti HR de elita, care sa inteleaga si sa poata raspunde eficient provocarilor din acest domeniu.

***

Parteneri anuali: Romanian Software; Trend

Partner on legal matters: Filip & Company

Partener proiect: Telekom Romania

Parteneri media: AngajatorulMeu.ro; Cariere; HR Manager; Manager Express; Portal HR

Citeste si despre

Ziua de 29 octombrie a debutat cu prezentarea lui Bjarte Bogsnes, Presedinte Beyond Budgeting Roundtable. Un pionier al miscarii Beyond Citeste mai mult »
Desfasurata online, pe 28 si 29 octombrie a.c., a XVI-a editie a Conferintei Nationale HR Club, ReShape Conference, a fost urmarita de aproape Citeste mai mult »
In perioada 1-9 septembrie 2020, traditionala Scoala de Vara HR Club Next Generation, ajunsa la cea de-a 14-a editie, si-a deschis portile – de Citeste mai mult »

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Bombardier Transportation
Lactalis Romania
Lactalis Romania
Lactalis Romania

Parteneri Anuali