Care este cel mai important lucru pe care il poate oferi HR-ul unui angajat? Afla din episodul special HR Club Talks avandu-l ca invitat pe Dave Ulrich!

De HR Club pe 12 Aprilie 2022

Toti cei care am avut ocazia sa-l cunoastem pe Dave Ulrich, "parintele HR-ului modern", am ramas impresionati atat de know-how-ul valoros pe care il ofera cu generozitate, cat si de empatia, atentia cu care asculta fiecare interlocutor si sfatul pe care i-l ofera, de caldura pe care o emana de fiecare data.

Nu face exceptie nici acest episod despre provocarile momentului si viitorul HR-ului, un dialog reconfortant cu Andreea Voinea - Director Executiv Resurse Umane, BCR si Madalina Racovitan - Partner, Head of People Services, KPMG Romania si Moldova, pe care il poti asculta aici:

Iata cateva dintre sugestiile lui Dave la care liderii ar trebui sa reflecteze:

  • Ai grija de tine din punct de vedere fizic, emotional, social si spiritual, pentru a putea avea grija de ceilalti!
  • Cel mai bun lucru pe care i-l putem oferi unui angajat in aceste vremuri este o companie care are succes in piata. Intrebarea pe care trebuie sa si-o puna HR-ul este: Ce putem face pentru a ajuta compania sa aiba succes?
  • Cand vii la birou, nu rezolva lucruri pe care le poti face si de acasa. Profita pentru a socializa, a discuta si a fi impreuna cu oamenii.
  • Da-le angajatilor o obligatie – de a aduce valoare pentru clienti – si o alegere – de exemplu, de unde sa lucreze.
  • HR-ul trebuie sa isi dezvolte 5 abilitati in domeniul tehnologiei:
  1. Sa accelereze afacerea;
  2. Sa contribuie la progresul capabilitatilor umane;
  3. Sa mobilizeze informatia;
  4. Sa incurajeze colaborarea;
  5. Sa simplifice complexitatea.

Asculta intregul episod pentru a afla toate insight-urile valoroase transmise de Dave Ulrich. Auditie placuta!

Citeste si despre

Noutatea absoluta a anului 2024 este Board 20 sau Board 2.0 HR Club. 
Pe 4 aprilie 2024, peste 350 de membri ai comunitatii HR Club s-au reunit in decorul spectaculos al Gradinii Alhambra pentru a sarbatori castigatorii Citeste mai mult »
Aproape 400 de membri ai comunitatii profesionistilor in Resurse Umane au participat la Share|Care|Dare Conference, a 19-a editie a Conferintei Citeste mai mult »

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Accace Outsourcing
Timisoara
Accace Outsourcing
Bucuresti

Parteneri Anuali