Joblandia este locul unde intalnim profesii si descoperim companii!

De HR Club pe 17 Iulie 2023

Am inceput in martie, am continuat in aprilie si mai si chiar si in iunie, pe perioada grevei din educatie, pentru ca am avut alaturi de noi profesori entuziasti carora le-a placut ideea proiectului Joblandia.

Si, ca sa vorbim si in cifre, in Joblandia s-au inscris 30 de companii in peste 100 locatii din tara si 70 licee din toata tara. Aproape 3000 de elevi de liceu au trecut in acest interval impreuna cu profesorii lor portile companiilor inscrise pe platforma Joblandia.

Feedback-ul ne incurajeaza sa continuam, sa scalam proiectul, sa ajungem la cat mai multi elevi de liceu:

"Am invatat ca ca o companie inseamna  mult mai multe joburi, in diverse domenii, ca adevarata invatare se face la locul de munca si ca nu trebuie sa ne stresam atata timp cat avem un invatamant bun la baza." – elev Joblandia

"Vizitele in companii si contactul direct cu angajatorii si mediul de lucru sunt mult mai eficiente decat orice activitate de consiliere vocationala." – profesor Joblandia

Profesorii spun ca Joblandia vine in ajutorul liceenilor care nu stiu inca ce cariera si-ar dori sa urmeze. Elevii ne-au declarat ca au fost incantati sa vada cum arata cu adevarat o zi de munca intr-o companie, ca se asteptau la ceva si au gasit altceva: "Credeam ca intr-o banca toti sunt imbracati la costum si incruntati, dar am descoperit oameni normali."

Companiile din diversele industrii inscrise in platforma Joblandia au fost dornice sa impartaseasca cu cat mai multi tineri informatii despre domeniul lor de lucru, oferind o perspectiva cat mai cuprinzatoare a activitatii lor.

In octombrie reluam vizitele liceenilor in Joblandia. Vrei sa oferi elevilor ocazia sa inteleaga ce joburi ar putea ocupa in organizatia ta? Alatura-te Joblandia! Mai multe detalii poti afla de la Cristina Gheorghe, Project Manager, la adresa cristina.gheorghe@hr-club.ro.

Multumim pentru sustinere partenerilor strategici ai proiectului, BCR si OMV Petrom, precum si partenerului Kaufland Romania!

Citeste si despre

Noutatea absoluta a anului 2024 este Board 20 sau Board 2.0 HR Club. 
Pe 4 aprilie 2024, peste 350 de membri ai comunitatii HR Club s-au reunit in decorul spectaculos al Gradinii Alhambra pentru a sarbatori castigatorii Citeste mai mult »
Aproape 400 de membri ai comunitatii profesionistilor in Resurse Umane au participat la Share|Care|Dare Conference, a 19-a editie a Conferintei Citeste mai mult »

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Accace Outsourcing
Timisoara
Accace Outsourcing
Bucuresti

Parteneri Anuali