MANUALUL DE BUNE PRACTICI IN MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE, EDITIA XII - format digital

Editia a XII-a a Manualului de Bune Practici in Managementul Resurselor Umane este aici!

 
De aproape doi ani vorbim despre o noua realitate si impactul acesteia asupra noastra ca indivizi, dar si asupra organzatiilor din care facem parte. Nu mai este un secret ca revolutia digitalizarii s-a facut resimtita din ce in ce mai mult, "digital first" devenind acum parte din abordarea strategica a multor organizatii. Evolutia tehnologiei si digitalizarii trebuie privita cu un mindset de acceptare a schimbarilor inevitabile pe care le aduc acestea si de adaptare a modului in care gandim si muncim, acordand un rol important si perspectivei umaniste in conturarea strategiilor de HR. Caci tehnologia si empatia sau grija si atentia pe care le putem purta fata de colegii nostri merg mana in mana.

In acest context, editia a XII-a a Manualului de Bune Practici HR Club reuneste 27 de proiecte participante si castigatoare la Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane 2021, fiind disponibila in format exclusiv digital.

Editia a XII-a a Manualului este organizata pe 6 arii de activitate ale functiunii de HR, avand, pentru prima data, doua noi capitole care reflecta evolutia si preocuparile profesiei:
 
1. Recrutare si selectie: 3 proiecte
2. Managementul performantei si al recompensarii2 proiecte
3. Formare si dezvoltare: 6 proiecte 
4. Strategie de resurse umane: 9 proiecte
5. NOU! Digital HR3 proiecte
6. NOU! Health & Wellbeing4 proiecte
 

Cum poti accesa Manualul in format digital?

  • Scrie-ne la adresa office@hr-club.ro specificand numarul de utilizatori care vor accesa manualul, iar noi iti emitem factura.
  • Trimite-ne dovada platii.
  • Ulterior vei primi numele de utilizator(i) si parola (parolele) cu care te poti loga pe pagina manualului.
Preturile* individuale, precum si ale pachetelor, sunt urmatoarele:
 
*Preturile sunt exprimate in lei. 
** Pentru membrii HR Club, la minimum 3 manuale comandate din editia nr. 12, tariful este de 30 lei fara TVA/utilizator. 
 
Consulta un preview al primelor 12 pagini AICI. 

 

 

 

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali