Manualul de bune practici in resurse umane, editia a II-a

 HR Club a lansat in noiembrie 2011 cea de a doua editie a manualului de bune practici in resurse umane din Romania, cuprinzand 22 de studii de caz grupate pe sase sectiuni: recrutare si selectie, compensatii si  beneficii, managementul performantei, formare si dezvoltare profesionala, dezvoltare organizationala si strategie de resurse umane.

 Studiile de caz au fost selectate dintr-un total de 55 de proiecte, fiind evaluate de un grup de lucru format din voluntari HR Club pe baza unor criterii precum recaplicabilitatea/ relevanta proiectelor pentru  beneficiarii manualului, existenta si indeplinirea unor indicatori specifici (KPIs), originalitatea si componenta locala a initiativelor, fundamentarea conceptuala, teoretica si etica a acestora, precum si simplitatea/  eficienta si acuratetea in implementare a proiectului in ansamblul sau.

 Prima editie a manualului a fost lansata in anul 2010 si a fost distribuita gratuit profesionistilor in resurse umane datorita finantarii europene prin proiectul Parteneriat in sprijinul dezvoltarii domeniului resurselor umane (POSDRU/41/3.3/G/17900). Editia I a manualului este disponibila gratuit in format pdf (click aici).

In 2011, am continuat aceasta initiativa din resurse proprii. Editia a doua a manualului de bune practici in resurse umane poate fi achizitionata impreuna cu editiile a III-a si a IV-a ale manualului la pretul de 150 lei (TVA inclus) de catre non-membri HR Club si la pretul de 110 lei (TVA inclus) pentru membri HR Club. Pentru comenzi va stam la dispozitie la adresa office@hr-club.ro.

An: 
2011

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Asociatia HR Management Club

Parteneri Anuali