Participa la primul studiu despre "Starea functiunii de HR in Romania"

De Florina Dinca pe 25 Iulie 2019

Va invitam sa contribuiti la realizarea primei radiografii a functiunii de resurse umane in organizatiile care activeaza in Romania, un demers pe care il consideram cu atat mai important cu cat anul acesta se implinesc 30 de ani de la Revolutie si 15 ani de existenta oficiala a HR Club.

Pentru a obtine o baza solida ca punct de invatare si imbunatatire pentru fiecare dintre organizatiile noastre, va propunem sa facem un efort comun colectand structurat date relevante privind practica de HR.

Credem ca este important pentru comunitatea noastra sa intelegem:

 • Care este structura functiunii de HR in companiile care activeaza in Romania
 • Care sunt cele mai rafinate procese de HR, cele asupra carora HR-ul s-a dedicat mai mult, si care sunt cele carora li s-a acordat mai putina atentie
 • Care este distributia profesionistilor pe procesele de HR in organizatii
 • Care sunt provocarile momentului pentru profesie si care este perceptia fata de cele din viitor
 • Cat de agila si cat de matura este functiunea de HR in Romania
 • Care este pozitionarea functiunii de resurse umane in organizatiile noastre
Si, pentru fiecare dintre noi, sa vedem unde ne pozitionam fata de celelalte organizatii.
 
Chestionarul este structurat in 2 parti, care pot fi completate separat:
 1. Oameni si provocari (click aici) - completarea dureaza aproximativ 15 minute
 2. Procese de HR (click aici) - completarea dureaza aproximativ 45 minute
Puteti lua oricate pauze. Raspunsurile se salveaza pe masura ce completati, iar chestionarul poate fi reluat de unde v-ati oprit;
** Cele doua parti ale chestionarului se completeaza o singura data pe companie, de preferat de catre Head of HR sau o persoana care are o imagine globala asupra functiunii de HR din companie.
 
Asteptam cu interes raspunsurile voastre pana pe 30 august. Rezultatul acestui studiu va fi prezentat in cadrul Conferintei Nationale HR Club din 30 octombrie 2019.
 
Fiecare dintre cei care participa la acest studiu va primi:
 • Un raport despre practicile de HR din piata generala romaneasca
 • Un raport al proceselor de HR din compania voastra avand ca referinta piata generala romaneasca
Stim ca nu este usor sa gasim resurse de timp pentru un astfel de demers, insa credem ca o ora alocata de fiecare dintre noi acestui proiect va avea un impact major in conturarea unei imagini complexe a functiei de HR in sfera business-ului de pe piata romaneasca.
 
Daca aveti nevoie de ajutor pe parcursul completarii, ne puteti contacta la adresa florina.dinca@hr-club.ro sau la numarul de telefon 0764 446 533.
 

Citeste si despre

De HR Club pe 14 August 2019
Cum pot companiile sa creeze valoare si sa obtina un avantaj competitiv in aceste vremuri caracterizate printr-o mare complexitate? In medie, (citeste mai mult...)
De HR Club pe 15 Iulie 2019
In perioada 1-12 iulie 2019, sediul HR Club a fost un loc al tineretii, curiozitatii si dorintei de a afla cat mai multe despre ce inseamna (citeste mai mult...)
De Florina Dinca pe 11 Iulie 2019
Pregatim primul studiu despre "Starea functiunii de HR in Romania", la 30 de ani de la Revolutie si 15 ani de existenta oficiala a HR Club. Stay (citeste mai mult...)

Evenimente

Bucuresti
 • Leadership
 • Management
 • Performanta
 • Conferinta Nationala HR Club

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Romanian Software
Bucuresti
UNIQA Asigurari
Bucuresti
Stein & Partner
Bucuresti

Parteneri Anuali