Radu Mavrodin: HR Club lanseaza Modelul de Competente in Resurse Umane

De HR CLUB pe 16 Iunie 2016

Dragi colegi,
 
Sunt deosebit de onorat ca, in numele Consiliului Director HR Club, sa introduc Modelul de Competente in Resurse Umane pentru profesionistii din Romania, primul de acest fel realizat in tara noastra. Inca de la infiintarea asociatiei noastre profesionale, unul dintre cele mai importante deziderate ale comunitatii de HR a fost crearea unui sistem de competente adaptat nevoilor si pietei romanesti, ca baza a unei certificari recunoscute de membrii comunitatii noastre.

Dupa 11 ani de framantari si planuri si inca unul de munca efectiva, in care multi dintre voi ati pus umarul, avem astazi un Model de competente in HR comprehensiv, un adevarat reper pentru dezvoltarea profesionala a celor pasionati de resurse umane indiferent de nivelul de senioritate.
 
Credem sincer ca modelul propus este bun si de asemenea ca este perfectibil. Am ales un model cu granularitate mare din dorinta de a oferi comunitatii noastre un instrument util, un ghid cu suficiente informatii, care sa permita auto-evaluarea sau evaluarea membrilor echipei de HR de catre managerul acesteia.
 
Acest sistem a fost construit pornind de la un design general dezvoltat in cadrul Taskforce-ului de Dezvoltare Profesionala. La acesta s-a adaugat feedbackul adunat in focus grupuri si interviuri, de la peste 40 HRi seniori din diverse zone ale Romaniei si cercetarea modelelor similare din alte tari. Consideram ca rezultatul este adaptat cerintelor pe care organizatiile moderne le au de la noi, oamenii de resurse umane ai anului 2016, si ne propunem sa-l modificam in timp pentru a tine pasul cu ritmul schimbarilor din profesia pe care o reprezentam.
 
Avem astazi la dispozitie aceasta resursa importanta pentru profesia noastra datorita eforturilor si pasiunii pe care un grup de membrii HR Club l-au dovedit pentru ducerea la bun sfarsit a acestui proiect.
 
Multumiri:
Coordonatorului de proiect: Monica Marchis
Membrilor Taskforceului Dezvoltare Profesionala: Brandusa Fecioru, HR Manager, Honeywell Romania; Gabriel Matauan, Director de Organizare & Resurse Umane, CRH Romania; Laura Badiu, Supervizor, BCR; Lavinia Rasca, Director, ASEBUSS ExecEdu; Monica Vrabiescu, Managing Director, Hill International Romania; Nicoleta Dumitru, Pricewaterhouse Coopers; Roxana Simion, Talent Management Specialist, Renault Romania; Sandra Jitianu, Principal, Ensight Management Consulting
 
Radu Mavrodin
Presedinte HR Club
 
 
Pentru a accesa documentul care contine Modelul de Competente in Resurse Umane trebuie sa aveti un cont de utilizator pe siteul nostru. Este simplu, gratuit si dureaza doar 1 minut. In coltul drept din partea superioara al paginii trebuie sa selectati butonul "Autentifica-te".
 
Pentru membri: Va puteti loga cu user name-ul si parola voastra AICI. Daca ati uitat parola pentru contul vostru, puteti solicita una noua, trebuie doar sa aveti adresa de e-mail cu care v-ati facut contul initial. Parola noua se poate solicita AICI. Urmati apoi instructiunile primite pe e-mail. 
 
Pentru utilizatori noi: Accesati formularul de inregistrare AICI si completati datele personale. In scurt timp, veti primi un e-mail cu un link pentru confirmarea adresei de e-mail. Va rugam sa va autentificati cu user name-ul si parola primite in e-mail. Odata logati, puteti alege o noua parola.
 
Pentru probleme intampinate la logare, va rugam sa scrieti pe adresa: tudor.chira@hr-club.ro
 
Dupa logare, puteti accesa documentul care contine Modelul de Competente in Resurse Umane AICI
 

Citeste si despre

Pe 30 martie 2023, aproape 300 de membri ai comunitatii HR Club s-au reintalnit live in cadrul celei de-a 15 editii a decernarii Premiilor de Citeste mai mult »
Consiliile directoare ale companiilor trebuie sa aduca sustenabilitatea cat mai sus pe agendele lor pentru a nu se confrunta cu consecinte economice Citeste mai mult »
Daca ai gasit macar o data informatie si inspiratie in evenimentele si resursele HR Club, atunci ajuta-ne sa le oferim in continuare! Redirectionand Citeste mai mult »

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali