Sustine comunitatea profesionistilor de HR si redirectioneaza 3,5% din impozitul pe salarii catre HR Club!

De HR Club pe 07 Mai 2021

Daca ai gasit macar o data informatie si inspiratie in evenimentele si resursele HR Club, atunci ajuta-ne sa le oferim in continuare! Redirectionand 3,5% din impozitul pe salarii catre Asociatia HR Management Club, pui si tu umarul ca frumoasa noastra comunitate sa mearga mai departe.

Mai jos, iti spunem care sunt variantele prin care poti face acest lucru:

1. Depunerea formularului “inteligent” D230 prin SPV sau www.e-guvernare.ro de catre persoanele fizice care au semnatura electronica, cu mentiunea ca nu este nevoie sa completezi suma, este suficienta completarea procentului (ex. 3,5%). Descarca formularul pre-completat cu datele HR Club.

2. Completarea formularului D230 pe format fizic si semnarea acestuia (descarca formularul), apoi transmiterea acestuia catre:

Descarca ghidul ANAF al contribuabilului pentru mai multe informatii.

Multumim anticipat pentru sustinere!

Citeste si despre

De mai bine de un an discutam despre o noua realitate si impactul acesteia asupra noastra ca indivizi si asupra organizatiilor din care facem parte. Citeste mai mult »
Cea mai recenta editie a Scolii de Vara HR Club, care a avut loc in perioada 30 august - 8 septembrie 2021, a dat startul in cariera pentru 23 de Citeste mai mult »
Desfasurata pe 31 martie 2021, ceremonia online transmisa in direct pe site-ul Asociatiei HR Club a fost urmarita de peste 600 de membri ai Citeste mai mult »

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali