Sustine si in 2022 comunitatea profesionistilor de HR: redirectioneaza 3,5% din impozitul pe salarii catre HR Club!

De HR Club pe 12 Aprilie 2022

Daca ai gasit macar o data informatie si inspiratie in evenimentele si resursele HR Club, atunci ajuta-ne sa le oferim in continuare! Redirectionand 3,5% din impozitul pe salarii catre Asociatia HR Management Club, pui si tu umarul ca frumoasa noastra comunitate sa mearga mai departe.

Mai jos, iti spunem care sunt variantele prin care poti face acest lucru:

1. Depunerea formularului “inteligent” D230 prin SPV sau www.e-guvernare.ro de catre persoanele fizice care au semnatura electronica, cu mentiunea ca nu este nevoie sa completezi suma, este suficienta completarea procentului (ex. 3,5%). Descarca formularul pre-completat cu datele HR Club (informatiile devin vizibile dupa descarcare).

2. Completarea formularului D230 pe format fizic si semnarea acestuia (descarca formularul), apoi transmiterea acestuia catre:

Multumim anticipat pentru sustinere!

Citeste si despre

Pe 30 martie 2023, aproape 300 de membri ai comunitatii HR Club s-au reintalnit live in cadrul celei de-a 15 editii a decernarii Premiilor de Citeste mai mult »
Consiliile directoare ale companiilor trebuie sa aduca sustenabilitatea cat mai sus pe agendele lor pentru a nu se confrunta cu consecinte economice Citeste mai mult »
Toti cei care am avut ocazia sa-l cunoastem pe Dave Ulrich, "parintele HR-ului modern", am ramas impresionati atat de know-how-ul valoros pe care il Citeste mai mult »

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali