Sustine si in 2022 comunitatea profesionistilor de HR: redirectioneaza 3,5% din impozitul pe salarii catre HR Club!

De HR Club pe 12 Aprilie 2022

Daca ai gasit macar o data informatie si inspiratie in evenimentele si resursele HR Club, atunci ajuta-ne sa le oferim in continuare! Redirectionand 3,5% din impozitul pe salarii catre Asociatia HR Management Club, pui si tu umarul ca frumoasa noastra comunitate sa mearga mai departe.

Mai jos, iti spunem care sunt variantele prin care poti face acest lucru:

1. Depunerea formularului “inteligent” D230 prin SPV sau www.e-guvernare.ro de catre persoanele fizice care au semnatura electronica, cu mentiunea ca nu este nevoie sa completezi suma, este suficienta completarea procentului (ex. 3,5%). Descarca formularul pre-completat cu datele HR Club (informatiile devin vizibile dupa descarcare).

2. Completarea formularului D230 pe format fizic si semnarea acestuia (descarca formularul), apoi transmiterea acestuia catre:

Multumim anticipat pentru sustinere!

Citeste si despre

Noutatea absoluta a anului 2024 este Board 20 sau Board 2.0 HR Club. 
Pe 4 aprilie 2024, peste 350 de membri ai comunitatii HR Club s-au reunit in decorul spectaculos al Gradinii Alhambra pentru a sarbatori castigatorii Citeste mai mult »
Aproape 400 de membri ai comunitatii profesionistilor in Resurse Umane au participat la Share|Care|Dare Conference, a 19-a editie a Conferintei Citeste mai mult »

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Genpact
Bucuresti
Accace
Timisoara
Accace
Bucuresti

Parteneri Anuali