ReShape Organizations Masterclass Series: Dave Ulrich, 10 iunie 2020

Vorbim de ani buni despre "future of work" si "VUCA World", dar niciodata magnitudinea elementelor definitorii (volatilitate, incertitudine, complexitate si ambiguitate) nu a fost mai mare si nu am luat in consideratie viteza schimbarilor care ne influenteaza realitatea actuala. Extinderea fara precedent a pandemiei COVID-19 a determinat schimbari extraordinare ale modului in care lucram. Pentru multi dintre noi, spatiul de lucru si casa au devenit acelasi lucru, iar cei care nu pot lucra remote iau masuri drastice de siguranta. 

Tuturor ne este din ce in ce mai clar ca nu ne vom mai intoarce acolo unde eram inainte de declansarea pandemiei. Multe dintre masurile pe care le-am adoptat fortati de imprejurari in aceasta perioada merita pastrate. Am invatat multe in aceasta perioada si mai avem multe de invatat. 

ReShape Organizations Masterclass Series este o serie de sesiuni tip masterclass sustinute de nume de prestigiu in HR si business pe care vi le propunem in perioada urmatoare, cu scopul de a dobandi impreuna acele "hard skills" de care avem nevoie in noua realitate organizationala. 

***

Deschidem seria masterclassurilor cu Ten insights to discover opportunities in crisis: Implications for individuals, leaders, and organizations, sustinut de Dave UlrichRensis Likert Professor of Business la Ross School, University of Michigan, cunoscut drept "parintele HR-ului modern". Pe baza rezultatelor activitatii colegilor sai de la Ross School si din firma de consultanta RBL, Dave va impartasi 10 idei specifice despre "descoperirea oportunitatilor in actuala criza COVID-19". Fiecare insight se aplica bunastarii individuale, eficacitatii leadershipului si progresului organizational. La un loc, aceste 10 idei reprezinta un "meniu" care poate fi folosit pentru a privi dincolo de criza din prezent. Afla mai multe despre sesiune aici si despre Dave aici.

***

Cum te inscrii? Consulta tarifele de participare si trimite un email la madalina.tanase[at]hr-club.ro.

Agenda

17:00-18:30
Ten insights to discover opportunities in crisis: Implications for individuals, leaders, and organizations - with Dave Ulrich

Detalii sesiuni

Ten insights to discover opportunities in crisis: Implications for individuals, leaders, and organizations | 17:00-18:30
 

In aceasta criza fara precedent, oamenii si organizatiile se straduiesc sa inlocuiasca teama cu speranta, sa isi pastreze realismul si optimismul, sa reactioneze la constrangerile de astazi, dar si sa vizualizeze idealurile de maine.

Colegii lui Dave Ulrich de la Ross School si din grupul RBL au o vasta experienta de cercetare si consultanta in domeniul gestionarii talentului, leadershipului si organizatiilor pentru a oferi valoare tuturor partilor interesate. Pe baza rezultatelor activitatii lor, Dave va impartasi 10 idei specifice despre "descoperirea oportunitatilor in actuala criza COVID-19". Fiecare insight se aplica bunastarii individuale, eficacitatii leadershipului si progresului organizational. La un loc, aceste 10 idei reprezinta un "meniu" care poate fi folosit pentru a privi dincolo de criza din prezent.

Cele zece insighturi sunt:

  1. Invatati permanent;
  2. Personalizati pentru oameni si customizati pentru clienti;
  3. Faceti ca munca de acasa sa functioneze;
  4. Distantati-va social, dar nu va izolati;
  5. Traiti-va valorile in viata de zi cu zi;
  6. Navigati printre paradoxuri;
  7. Tolerati incertitudinea;
  8. Priviti inapoi pentru a fi rezilienti, mergeti inainte pentru a determina succesul;
  9. Cautati indrumare;
  10. Aveti grija de voi.

Pentru fiecare dintre cele 10 insighturi, Dave va oferi principii bazate pe teorie, cercetare si experienta care pot imbunatati rezultatele individuale, de leadership si organizationale.

 

Speakers

Dave
Ulrich
Rensis Likert Professor of Business
Ross School, Universitatea din Michigan

Dave Ulrich preda Managementul Afacerilor la Ross School, Universitatea din Michigan si este partener RBL Group (www.rbl.net), firma de consultanta axata pe sprijinirea organizatiilor si liderilor in demersul lor de a oferi valoare. Cunoscut drept "parintele HR-ului modern", a publicat peste 30 de carti si 200 de articole/ capitole care au influentat decisiv leadershipul in livrarea de rezultate, organizatiile in dezvoltarea capabilitatilor si resursele umane in crearea de valoare. A colaborat cu mai mult de jumatate dintre companiile din lista Fortune 200, a obtinut numeroase premii de-a lungul carierei pentru activitatea sa legata de organizatii, leadership si resurse umane si este inclus in Thinkers 50 Hall of Fame.

Partenerii Evenimentului

Parteneri anuali HR Club
Partner on Legal Matters

Inscrieri

Tarifele de participare:

Inscrierile se fac trimitand un email la  madalina.tanase[at]hr-club.ro.

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali