Scoala de Vara HR Club Next Generation, editia a XV-a, a pregatit cu succes o noua generatie de specialisti in resurse umane

De HR Club pe 13 Septembrie 2021

Cea mai recenta editie a Scolii de Vara HR Club, care a avut loc in perioada 30 august - 8 septembrie 2021, a dat startul in cariera pentru 23 de tineri pasionati de Resurse Umane. La fel ca in anul precedent, desfasurarea sesiunilor pe o platforma virtuala a permis participarea studentilor din Bucuresti, dar si din alte orase, precum Cluj-Napoca, Iasi, Brasov, Timisoara si Pitesti.

Le-au fost alaturi 18 mentori, manageri si specialisti HR din companii cunoscute din Romania, care le-au impartasit din cunostintele lor si le-au oferit feedback si indrumare, sub forma unor sesiuni de training si prezentare.

Astfel, tinerii participanti au beneficiat de cursuri intensive de introducere in cele mai importante arii ale Resurselor Umane: Strategie, Recrutare si Selectie, Formare si Dezvoltare, Legislatie, Managementul performantei, Dezvoltare organizationala, Compensatii si Beneficii si, pentru prima data in programa, Change Management & Digital HR. De asemenea, au aflat detalii despre cele mai apreciate proiecte participante la Gala Premiilor HR Club 2021, adevarate exemple de best practices.

In ultima zi de scoala, studentii impartiti in 4 echipe si-au prezentat solutiile pentru studiul de caz, in fata unui juriu format din 12 profesionisti cu experienta – unii dintre ei, alumni ai editiilor anterioare ale Scolii de Vara. Participantii din acest an ne-au impresionat prin implicarea in activitatile scolii si prin dorinta de invatare si aprofundare a notiunilor de HR. Acestea s-au reflectat si in prezentarile lor, fiind primul an in care am avut doua echipe castigatoare!

Castigatorii vor primi invitatii la editia din acest an a Conferintei Nationale HR Club si un membership gratuit timp de 1 an. Nu in ultimul rand, participantilor le-au fost oferite oportunitati de internship si angajare din partea companiilor partenere si a celor implicate in mentorship si jurizare.

Felicitari absolventilor si multumiri partenerilor, tutorilor si membrilor juriului!

***

Parteneri proiect: OMV Petrom; Tenneco

Parteneri anuali: Romanian Software; Trend

Partner on legal matters: Filip & Company

Parteneri media: AngajatorulMeu.ro; Cariere; HR Manager; Portal HR

Citeste si despre

Noutatea absoluta a anului 2024 este Board 20 sau Board 2.0 HR Club. 
Pe 4 aprilie 2024, peste 350 de membri ai comunitatii HR Club s-au reunit in decorul spectaculos al Gradinii Alhambra pentru a sarbatori castigatorii Citeste mai mult »
Aproape 400 de membri ai comunitatii profesionistilor in Resurse Umane au participat la Share|Care|Dare Conference, a 19-a editie a Conferintei Citeste mai mult »

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Genpact
Bucuresti
Accace
Timisoara
Accace
Bucuresti

Parteneri Anuali