Smart Work Conference || 28 octombrie 2021

De mai bine de un an vorbim despre o noua realitate si impactul acesteia asupra noastra ca indivizi si asupra organizatiilor din care facem parte. Despre cum ne-am schimbat, cum s-au schimbat organizatiile si incotro mergem vom vorbi la cea de a XVII-a editie a Conferintei Nationale HR Club.
 

SMART WORK CONFERENCE va propune 4 sesiuni construite pe cei 3 piloni ai agendei comunitatii HR Club in 2021: Leadership & Culture in New Reality; Digital Transformation; Workplace Experience & Wellbeing.

» Leadership – In acest moment de rascruce din istoria omenirii, liderii care se bazeaza pe gandirea magica nu ne vor rezolva problemele. Dar care este profilul de leader potrivit in noua realitate? Vom afla din interviul pe care Georgeta Dendrino i-l va lua lui Manfred F. R. Kets de Vries, in sesiunea speciala The CEO Whisperer.
 
» Cultura organizationala – Cum arata cultura de organizatie anului 2021 si care este evolutia ei in ultimele decade in Romania? Exista vreo schimbare notabila de mentalitate pe care o putem surprinde in acesti ani? Care sunt punctele cheie care definesc cultura organizatiilor noastre in noua realitate? Informatii despre Cercetarea Nationala Human Synergistics – Iuliana Stan in dialog cu Marius Decuseara-Brandenburg despre demistificarea buzzword-urilor momentului si despre cauzele si efectele culturii de organizatie.
 
» Digital Trasformation – “Digital first” face acum parte din abordarea strategica a multor organizatii. Cum va impacta insa automatizarea joburile viitorului? Cum ne pregatim pentru lumea care va veni? Vom aborda acest subiect cu Daniel Susskind.
 
» Workplace Experience & Wellbeing – Cum infloreste performanta? Cum transformam convingerile care ne limiteaza intr-unele care ne imbunatatesc starea de bine si si ne conduc catre noi niveluri de performanta? Vom afla intr-un masterclass cu Arianna Huffington si Joey Hubbard - Thrive Global.
 
Afla toate detaliile despre agenda, speakeri si inscriere in meniul din stanga paginii.
 
***
 
Vrei sa fii partenerul acestui eveniment? Consulta pachetele noastre de sponsorizare.

Agenda

10:00-11:15
Sesiune speciala Manfred F. R. Kets de Vries (in dialog cu Georgeta Dendrino): The CEO Whisperer
11:30-11:45
Deschidere Conferinta | Top Employers Institute – 2021 HR Trends
11:45-12:45
Iuliana Stan in dialog cu Marius Decuseara-Brandenburg despre cultura de organizatie in Romania
12:45-14:30
Video Rooms/ Pauza
14:30-15:45
Keynote Daniel Susskind: The Future of Work in the Age of COVID-19
15:45-16:00
Pauza
16:00-17:15
Masterclass with Joey Hubbard & Arianna Huffington: Thriving Performance: The Science of Belief and Habit Formation

Detalii sesiuni

Iuliana Stan in dialog cu Marius Decuseara-Brandenburg despre cultura de organizatie in Romania | 11:45 - 12:45

Dialog despre demistificarea buzzword-urilor momentului: employees market, great resignation, atrition strategies, culture in pandemic era.

Ce vede din date vs. ce vede in teren? Ce se vede diferit la manageri vs ce se vede diferit la angajati? Cum arata cultura de organizatie in anul 2021? Ce s-a schimbat?

Sigur ti-ar placea sa fii parte dintr-o organizatie constructiva. Participa la transformarea organizatiei tale!” - Sub acest indemn, Human Synergistics Romania a lansat in luna septembrie 2021 o noua Cercetare Nationala pe tema Culturii de Organizatie si a Leadershipului in Romania abordand 3 arii de interes:

  • Daca exista si cum se creeaza legatura dintre cultura de organizatie si leadership?
  • Cum arata cultura de organizatie in anul 2021?
  • Ce isi doresc angajatii?

Va oferim un cadru de referinta pentru a va intelege si anticipa mai usor organizatiile. Cu problemele, provocarile si reactiile lor.

 
***
 
The Future of Work in the Age of COVID-19 | Keynote speech by Daniel Susskind | 14:30 - 15:45
 
Aceasta sesiune va explora viitorul muncii, bazandu-se pe cartile best seller ale lui Daniel Susskind, The Future of the Professions (2015; 2017) si A World Without Work (2020; 2021). Traditional, multi oameni si-au imaginat ca numai gulerele albastre sunt tinta automatizarii; cu toate acestea, acum si gulerele albe sunt pe punctul de a fi afectate. In viitor, nu vom avea nevoie si nici nu vom dori ca arhitectii si designerii – sau avocatii, medicii, contabilii, profesorii, clerul, consultantii si multi alti profesionisti – sa lucreze la fel ca in secolul XX. In acest discurs pragmatic si optimist, Daniel Susskind explica de ce si arata cum ne putem pregati cu totii sa inflorim in deceniile urmatoare.
 
***
 
Thriving Performance: The Science of Belief and Habit Formation | Masterclass cu Joey Hubbard & Arianna Huffington | 16:00 - 17:15
 
In aceasta sesiune, veti afla cele mai noi descoperiri stiintifice despre convingeri si formarea obisnuintelor si veti explora modul in care propriile convingeri si paradigme va pot limita capacitatea de a prospera. Bazandu-va pe aceasta constientizare, veti invata cum sa incepeti imediat sa transformati convingerile limitative intr-unele care va sporesc starea de bine si va conduc pe noi culmi ale performantei.
 
Pentru aprofundare, veti practica exercitii si reflectii pentru a crea noi convingeri si obiceiuri si veti lua cu voi "Micropasi" demonstrati stiintific pe care ii puteti incorpora in munca si viata voastra chiar de astazi.
 
Thriving Performance este un masterclass despre trecerea de la constientizare la actiune, permitand participantilor sa exploreze barierele care pot opri o cultura infloritoare sa prinda radacini. Experienta este conceputa pentru a permite participantilor sa devina ambasadori ai prosperitatii complet pregatiti sa creeze o cultura infloritoare in cadrul organizatiilor lor.
 
***
 
Nota: Sesiunile invitatilor Daniel Susskind, Joey Hubbard si Arianna Huffington vor fi sustinute in limba engleza. Nu vor fi asigurate servicii de traducere in limba romana.
THE CEO WHISPERER - Sesiune speciala cu Manfred Kets de Vries | 10:00 - 11:15
 
In acest moment de rascruce din istoria omenirii, liderii care se bazeaza pe gandirea magica nu ne vor rezolva problemele. Avem nevoie de lideri care sa reziste tentatiei regresului si a caror perspectiva sa fie ancorata ferm in realitate. Avem nevoie de lideri reflexivi, pregatiti sa faca o calatorie in interiorul lor, care sunt dispusi sa-si infrunte atuurile si slabiciunile si care isi folosesc propriile experiente ca instrument de dezvoltare pentru a-si construi noi puncte de vedere. Cu alte cuvinte, avem nevoie de lideri care sa fie atenti nu numai la ceea ce se intampla la suprafata, ci si la ceea ce se intampla in profunzime.
 
In aceasta sesiune Q & A cu Georgeta Dendrino, Manfred Kets de Vries exploreaza capcanele leadershipului si provocarile profesionistilor care lucreaza cu directori executivi in mediul cibernetic de astazi. El va discuta nu numai despre ceea ce ii face pe lideri sa “deraieze”, ci si despre ceea ce ii poate face mai eficienti.
 
Nota: Sesiunea va fi sustinuta in limba engleza. Nu vor fi asigurate servicii de traducere in limba romana.
 
Participantii pot achizitiona cea mai noua carte a prof. Kets de Vries, "The CEO Whisperer: Meditations on Leadership, Life, and Change", publicata in decembrie 2020, la pretul de 25 EURO+TVA.
 

 

Speakers

Manfred
Kets de Vries
Distinguished Clinical Professor of Leadership Development and Organizational Change -
INSEAD
Manfred F. R. Kets de Vries aduce o viziune diferita asupra mult-studiatelor subiecte ale leadershipului si dimensiunilor psihologice ale schimbarii individuale si organizationale. Aducand laolalta cunostintele si experienta sa in economie (Econ. Drs., Universitatea din Amsterdam), management (ITP, MBA si DBA, Harvard Business School) si psihanaliza (Membership Canadian Psihanalitic Society, Paris Psychoanalytic Society si International Psychoanalytic Association), el exploreaza interfata dintre stiinta managementului, psihanaliza, psihologia dezvoltarii, psihologia evolutionista, neurostiinte, psihoterapie, coaching executiv si consultanta. Domeniile sale specifice de interes sunt leadershipul (cu partea sa "luminoasa" si cea "intunecata"), antreprenoriatul, dinamicile carierei, managementul talentelor, afacerile de familie, managementul intercultural, planificarea succesiunii, stresul organizational si individual, team buildingul de nivel C-suite, coachingul executiv, dezvoltarea organizationala, managementul transformarii, consultanta in management.
 
Este directorul programului de top management al INSEAD, "The Challenge of Leadership: Creating Reflective Leaders” si fondatorul programului executiv de master in managementul schimbarii al INSEAD. A fost, de asemenea, fondatorul Global Leadership Center al INSEAD. A predat la Universitatea McGill, École des Hautes Études Commerciales, Montreal, European School for Management and Technology (ESMT), Berlin si Harvard Business School. A predat la institutii de management din intreaga lume. Financial Times, Le Capital, Wirtschaftswoche si The Economist l-au inclus pe Manfred Kets de Vries printre cei mai importanti lideri de opinie in management din lume si printre cei mai influenti contribuitori la managementul resurselor umane. Afla mai multe.
Georgeta
Dendrino
General Manager - Interact Business Communications &
Head of Corporate - Thrive Global Romania

Georgeta Dendrino este Executive Coach, General Manager al Interact Business Communication, Head of Corporate la Thrive Global Romania, VP of Partnerships pentru Professional Women's Network, membru in board-urile Association for Values in Education si Romanian Gifted School. De asemenea, este mentor international pentru PWN Norwich si Insead. 

Georgeta este un lider cu experienta, cu un palmares dovedit in industria de training si coaching; a fost Business Coach in cadrul Cartier Women's Initiative Awards doi ani consecutiv; are experienta relevanta in dezvoltarea managementului executiv, imbunatatirea performantei, dezvoltarea carierei, consultanta in resurse umane si dezvoltarea strategiei de afaceri.

Este antreprenor, absolventa a Masterului Executiv in Coaching si Consultanta pentru Schimbare la Insead, Franta; EMBA la Asebuss. Este pasionata de scris, dezvoltare personala si profesionala, mentorat, coaching de management.

Iuliana
Stan
Organizational Culture Consultant &
Managing Partner - Human Synergistics Romania
Iuliana are 15 ani de experienta in domeniul culturii organizationale si al procesului dezvoltarii valorilor pentru organizatii. A realizat diagnoza si consultanta pentru implementarea unor culturi constructive in organizatiile romanesti.
 
Este initiatoarea cercetarilor Culture of Romanian Organizations (2008-2009) si National Leadership Impact Research (2011). Este autoarea, co-autoarea sau coordonatoarea unor carti din domeniul culturii organizationale: "Bun Simt Organizational" (2013), "Constructiv" (2019), "Provocari pentru managementul resurselor umane in organizatiile moderne" - capitolul "Premisele unei culturi de organizatie inalt performante" (2020), "100 de fete ale inovației" (2015). Autoarea a peste 70 de articole despre cultura organizationala, dezvoltare profesionala si filosofie de business in Business Magazine (2011-prezent).
Marius
Decuseara-Brandenburg
Senior Partner – Head of Strategy -
Trend

Marius este un consultant cu experienta bogata in proiecte legate de #vanzari si #leadership. In calitate de #business advisor si #coach, lucreaza cu echipe de board si individual cu membri ai echipelor de management pentru cresterea eficacitatii acestora si pentru a le oferi sprijin in dezvoltarea personala si profesionala. Este implicat si in proiecte de #sales management, fiind parte din initiative de definire si implementare a unor procese productive bazate pe bune practici si metodologii internationale.

Dupa mai mult de 11 ani de sales management si consultanta regionala intr-o companie multinationala, Marius s-a alaturat echipei TREND in anul 2007 si a condus compania in perioada 2014-2019. Este coach si consultant pentru mai multe echipe de board si se implica alaturi de echipa TREND in diverse proiecte de consultanta.

Este membru in boardul unor companii antreprenoriale si a unor initiative nonprofit cum ar fi HR Club Romania (Asociatia Profesionistilor in Resurse Umane), ENVISIA Board of Elite (1st Business School in Romania pentru Board Directors) si ETURIA Travel (High-end tour operator).

Daniel
Susskind
Fellow in Economics - Oxford University &
Visiting Professor - King’s College London
Dr. Daniel Susskind este coautor al bestsellerului The Future of the Professions (2015) si autorul cartii A World Without Work (2020), descrisa de The New York Times drept "o lectura obligatorie pentru orice potential candidat la prezidentiale care se gandeste la economia viitorului". Discursul sau TED despre viitorul muncii a fost vizionat de peste 1,6 milioane de ori. Articolele sale au aparut in publicatii precum The Financial Times, Wired Magazine, The Atlantic si The Harvard Business Review.
 
Anterior, a detinut diferite functii in Guvernul britanic – in Strategy Unit, Policy Unit si Cabinet Office. A fost bursier Kennedy la Universitatea Harvard.
Joey
Hubbard
Director of Trainings -
Thrive Global
Joey Hubbard si-a dedicat ultimii 30 de ani coaching-ului si facilitarii de seminarii motivationale pentru a ajuta indivizii si organizatiile profesionale din intreaga lume sa-si imbunatateasca vietile, carierele si afacerile. Recent, Joey a fost Consultant Executiv si Partener pentru McGhee Productivity, care ofera consultanta si servicii educationale companiilor pentru a creste productivitatea, comunicarea si calitatea vietii. Crescut in Los Angeles-ul urban, Joey s-a ridicat deasupra provocarilor si a obtinut o bursa de fotbal la UCLA si de studii la UCSD. Are un masterat in psihologie si teologie. Dupa facultate si-a inceput cariera ca speaker motivational si coach de imbunatatire a performantelor.
Arianna
Huffington
Founder - The HuffingtonPost &
Founder & CEO - Thrive Global
Arianna Huffington este fondatoarea The Huffington Post, fondatoarea si CEO ThriveGlobal, autoare a 15 carti, care acopera teme dintre cele mai variate: arta, mitologie, politica sanatate. In 2005, a lansat The Huffington Post, o platforma de stiri si opinii, care a devenit foarte rapid unul dintre cele mai prestigioase brand-uri media online. In august 2016, a lansat Thrive Global, o platforma de wellbeing si eficienta, pentru corporatii si consumatori individuali, ce are ca misiune schimbarea modului in care muncim si traim si care isi propune sa puna capat conceptiei false potrivit careia burnout-ul este pretul pe care trebuie sa-l platim pentru succes. Arianna Huffington a fost desemnata printre cei mai influenti 100 de oameni din lume de catre publicatia Time si se gaseste pe lista celor mai puternice 100 de femei din lume. Nascuta in Grecia, s-a mutat la Londra la varsta de 16 ani, si a absolvit Universitatea Cambridge, cu specializarea in economie. La 21 de ani, a devenit presedinta faimoasei societati de dezbateri Cambridge Union.
 
Cele mai recente carti ale Ariannei Huffington – Thrive (Succesul redefinit: prosperitate, intelepciune, miracol si crearea unei vieti pline de sens) si The Sleep Revolution (Revolutia somnului) – au ajuns, imediat dupa lansare, bestseller-uri internationale.
Andreea
Voinea
Director Executiv Resurse Umane -
Banca Comerciala Romana, Erste Group

De numele Andreei Voinea se leaga doua dintre cele mai mari transformari de resurse umane din economia romaneasca, fiind mandatata de Erste Group, actionar al BCR, si OMV, actionar al Petrom, sa conduca procesele de integrare si transformare de resurse umane ale celor doua companii.

Cu o vasta experienta internationala, Andreea a lucrat pentru companii din Londra, New York si Bruxelles, detinand pozitii precum Head of Reward, Group Central Functions la Barclays Plc London; Senior Consultant pentru Towers Perrin in Londra, New York si Bruxelles; precum si pozitia de Director Asociat in divizia de Global Equities pentru Deutsche Bank Securities New York.

Andreea a absolvit Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti si programul de MBA al Universitatii Tulane, A. B. Freeman School of Business din Statele Unite.

In prezent, Andreea este Presedinte HR Club Romania si este membru fondator al Romanian Education Trust si Romanian Business Club din UK.

Davide
Banterla
Senior HR Account Manager -
Top Employers Institute

Davide Banterla este un profesionist cu peste 10 ani de experienta in consultanta in resurse umane, ultimii 7 ani fiind petrecuti la Top Employers Institute. Are o experienta remarcabila in asistarea companiilor si a directorilor executivi pentru a-si dezvolta maturitatea in resurse umane si este extrem de pasionat de employer branding, de dezvoltarea performantei si de programele de leadership.

Activitatea in sectorul de consultanta in HR i-a permis lui Davide sa-si dezvolte diferite abilitati, cum ar fi empatia, rezolvarea problemelor si abilitatea de a se dezvolta pentru a obtine rezultate.

Davide s-a nascut in Verona, Italia si in prezent locuieste in Valencia, Spania; in afara muncii, ii place sa impartaseasca experiente cu familia și prietenii si sa joace baschet.

Partenerii Evenimentului

Main Partners
Event Partners
Annual Partners
Partner on Legal Matters
Media Partners

Inscrieri

Pentru a te inscrie la Smart Work Conference, te rugam sa ne trimiti un email la adresa alina.musat@hr-club.ro.
 
In functie de tipul de membership in HR Club si de optiunea aleasa, acestea sunt tarifele de inscriere:
Grupurile beneficiaza de urmatoarele discounturi:
  • 5% pentru minimum 5 participanti;
  • 10% pentru minimum 10 participanti.
Chiar daca nici in acest an nu ne putem bucura de socializarea din pauzele de cafea ale conferintelor offline, incercam sa iti aducem, totusi, un strop din atmosfera din lobby! 
 
Fie ca ajungi mai devreme la sesiuni ori iti doresti sa mai ramai dupa conferinta, dar si pentru a ne bucura de revederile virtuale, pentru a povesti cu cei pe care nu i-am mai intalnit de mult sau, pur si simplu, pentru a cunoaste si alti colegi de breasla, te asteptam la Video Rooms – spatiul destinat conectarii si discutiilor scurte.
 
Ai o idee pe care vrei sa o discuti cu membrii comunitatii? 
 
Scrie-ne la anca.toma@hr-club.ro, noi o propunem si, daca ai minimum 5 participanti interesati, iti alocam 30 de minute.
 
Nota: Video rooms pot fi folosite ca spatii de prezentare pentru produse si servicii doar de catre partenerii evenimentului.
 
Ce teme au fost anuntate deja pentru Video Rooms?
 
Pe 28 octombrie, in intervalul 13:00-13:30, te asteptam cu 4 teme de discutie super interesante!
 
» Filip & Company ne invita sa discutam despre:
“Principalele dificultati legate de bonusurile de performanta. Cand devine obligatorie acordarea unui bonus si care sunt punctele cheie pentru evitarea disputelor cu angajatii.”
 
» Romanian Software ne propune sa ne impartasim provocarile pe tema:
Digital HR. Sunteti gata de onboarding?”
 
» Iuliana Stan, Managing Partner, Human Synergistics, ne asteapta sa povestim pe tema:  
“Cercetarea Nationala Cultura de Organizatie si Leadersip in Romania 2021. De ce? Cum? Pentru cine?”
 
» Code of Talent ne provoaca la o discutie despre strategii si trenduri in L&D:
Microlearning – o schimbare de paradigma: 10x engagement in procesul de invatare si impact rapid in business”
 
 

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali