26 de companii nationale si multinationale si-au inscris proiectele in competitia Galei Premiilor de Excelenta in Resurse Umane HR Club 2018

De HR CLUB pe 27 Februarie 2018

In data de 4 aprilie 2018 va avea loc editia cu numarul 10 a Galei Premiilor de Excelenta in Resurse Umane HR Club, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de resurse umane ale anului, singurul eveniment in cadrul caruia este recunoscuta si premiata excelenta in resurse umane si managementul oamenilor.

Anul acesta, 26 de companii au depus 46 de candidaturi, dintre care 38 la cele 4 categorii de Proiecte de Resurse Umane: Recrutare si Selectie, Managementul Performantei si al Recompensarii, Formarea si Dezvoltarea Oamenilor si Strategie de Resurse Umane. Ultima categorie,  care include proiecte de HR - partener strategic, employer branding, engagement, design organizational, schimbare culturala, dialog social etc., a avut cele mai multe inscrieri, reflectand tendintele si preocuparile actuale de pe piata muncii. Celelalte 8 candidaturi s-au depus la sectiunea de Management General, unde se vor acorda premii pentru Managerul anului si pentru Echipa CEO-HR a anului (separat pentru companii cu mai putin de 499 de angajati si companii cu peste 500 de angajati).

Lista completa a companiilor candidate si descrierile proiectelor se pot consulta pe pagina evenimentului.

Proiectele inscrise in competitie vor fi analizate de catre un juriu de profesionisti in resurse umane format din membri seniori ai HR Club, specialisti de renume, presedinte fiind Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurari. In etapa finala, juriul va fi format din reprezentanti ai mediului de afaceri, manageri generali si antreprenori care nu vor avea proiecte inscrise in competitie.

Premiul special Developing Trustworthy Leaders Award va fi acordat de catre invitatul international al Galei, Gianpiero Petriglieri, Profesor de Comportament Organizational la INSEAD, inclus in cea mai recenta editie a topului Thinkers50 al celor mai influenti ganditori de management ai lumii. Acesta va sustine, in aceeasi zi, si un Master Class cu tema “Competence is not enough: Developing Trustworthy Leaders in the Age of Nomadic Professionalism”.

Editia Galei HR Club de anul acesta va continua o initiativa foarte apreciata anul trecut, prin care tinerii Generatiei Z vor oferi un premiu special angajatorilor. Juriul Generatiei Z va fi format din 5 liceeni care s-au remarcat prin activitati extrascolare, abilitati de leadership si interes fata de zona organizationala.

Cele mai valoroase proiecte de resurse umane desemnate in cadrul Galei Premiilor de Excelenta HR Club vor aparea in editia a 9-a a Manualului de Bune Practici in Managementul Resurselor Umane, un volum ce contine detalierea celor mai apreciate proiecte de catre juriul Galei. Cea mai recenta editie a Manualului cuprinde 24 de studii de caz, proiecte inscrise in competitia anului 2017.

Castigatorii editiei 2017 a Galei la sectiunile din cadrul categoriei “Proiecte de Resurse Umane” au fost companiile Sykes Enterprises Eastern Europe, Arval Service Lease Romania, Zoppas Industries Romania, Generali Romania Asigurare Reasigurare, HP Inc., Vodafone, Carrefour Romania, Orange Romania, UNIQA Asigurari, TenarisSilcotub si ArcelorMittal Galati. La sectiunile categoriei “Management General” au castigat Valentin Coroiu (Director National de Vanzari UNIQA), Florin Godean si Roxana Andrei (Adecco Resurse Umane), Franz Weiler si Cristina Anculescu (UNIQA).

***

Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane 2018 va avea loc pe 4 aprilie 2018, intre orele 18:30-22:00, la Athenee Palace Hilton, Bucuresti.

Parteneri anuali: Romanian Software, Trend; Partner on legal matters: PeliFilip; Parteneri premiu: BCR Pensii, Coca-Cola HBC Romania; Partener: Professional.

Parteneri media: Biz, Cariere, Govnet.ro, HR Manager, IQads, Romanian Business Leaders, Smark.

***

HR Club este asociatia profesionistilor in resurse umane din Romania. Infiintat in anul 2004, misiunea HR Club este de a incuraja dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea si promovarea celor mai bune practici in domeniu.

HR Club are peste 450 de membri din peste 300 de organizatii ce activeaza in principalele industrii din Romania. HR Club este membru al Asociatiei Europene pentru Managementul Oamenilor (EAPM), al Federatiei Mondiale a Asociatiilor din Domeniul Managementului Oamenilor (WFPMA) si al Consiliului Economic si Social (CES), fiind una dintre cele 15 organizatii reprezentative ale societatii civile.

Citeste si despre

De HR Club pe 14 August 2019
Cum pot companiile sa creeze valoare si sa obtina un avantaj competitiv in aceste vremuri caracterizate printr-o mare complexitate? In medie, (citeste mai mult...)
De HR Club pe 15 Iulie 2019
In perioada 1-12 iulie 2019, sediul HR Club a fost un loc al tineretii, curiozitatii si dorintei de a afla cat mai multe despre ce inseamna (citeste mai mult...)
De Florina Dinca pe 11 Iulie 2019
Pregatim primul studiu despre "Starea functiunii de HR in Romania", la 30 de ani de la Revolutie si 15 ani de existenta oficiala a HR Club. Stay (citeste mai mult...)

Evenimente

Bucuresti
  • Leadership
  • Management
  • Performanta
  • Conferinta Nationala HR Club

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Romanian Software
Bucuresti
UNIQA Asigurari
Bucuresti
Stein & Partner
Bucuresti

Parteneri Anuali