7 motive sa obtii Certificarea in Resurse Umane HR Club

De HR CLUB pe 16 Octombrie 2017

Invatarea continua este o investitie in propria cariera care iti poate plati dividende semnificative. Indiferent daca iti planifici sau nu o schimbare a locului de munca, o certificare iti poate aduce o crestere salariala, o promovare sau alte beneficii. De exemplu, 90% dintre angajatorii intervievati in cadrul studiului global CompTIA (2015) au raportat ca sunt mai inclinati sa promoveze un angajat daca acesta are o certificare profesionala. De asemenea, conform aceluiasi studiu, 67% dintre recruiteri folosesc certificarile pentru a evalua dorinta unui candidat de a munci din greu si a indeplini un obiectiv, iar 60% considera certificarile o confirmare a cunostintelor.

Daca ai deja la activ cel putin 2 ani ca practician HR si iti doresti sa treci la nivelul urmator, un bun punct de pornire este Sistemul de Certificare in Resurse Umane HR Club, construit pe baza Modelului de Competente in Resurse Umane©, elaborat de noi in 2016.

De ce sa obtii o Certificare in Resurse Umane de la HR Club? Daca nu te-au convins statisticile de la inceput, iti mai dam 7 motive:

     1. Este bazata 100% pe realitatile romanesti si pe situatii concrete din activitatea practicienilor si consultantilor care au lucrat la acest sistem. Fara teorii sterile sau exemple neadaptate la legislatia romaneasca!

     2. Iti ofera credibilitate, fiind acordata de profesionisti de prestigiu, membri seniori ai comunitatii profesionale de HR din Romania.

     3. Atesta faptul ca experienta ta este aplicabila in orice industrie, intrucat cele 14 scenarii de business din cadrul examinarii te vor purta prin tot atatea domenii.

     4. Reflecta abilitatile tale de lider si strateg, apreciate in orice companie care pune pret pe managementul talentelor.

     5. Iti asigura un atu in plus si un argument de diferentiere in CV, dovedindu-ti pasiunea si angajamentul pe termen lung fata de domeniul resurselor umane.

     6. Reprezinta un ghid de dezvoltare ulterioara in ascensiunea ta profesionala, pe masura ce parcurgi cele 3 nivele: Generalist, Integrator si Strateg.    

     7. Daca te numeri printre primii 5 inscrisi la sesiunea de certificari din 21-25 mai 2018, vei primi o sesiune de coaching gratuita, 1 la 1, cu durata de 2 ore, pe rezultatele obtinute.

Ai intrebari sau doresti mai multe informatii despre Sistemul de Certificari in Resurse Umane HR Club? Intra pe pagina noastra dedicata, unde poti consulta Ghidul candidatului, participa la sesiunile de pregatire sau scrie-ne la adresa florina.dinca@hr-club.ro si pregateste-te sa faci un salt in cariera cu o Certificare in Resurse Umane HR Club!

Citeste si despre

De HR Club pe 17 August 2018
Pentru multi dintre liderii corporativi de astazi, perioada actuala de turbulente in tot ceea ce se intampla, de la cresterea preturilor materiilor (citeste mai mult...)
De HR Club pe 18 Iulie 2018
De saptamana trecuta, Scoala de Vara pentru studentii pasionati de resurse umane are o noua generatie de absolventi. In acest an, 20 de tineri au (citeste mai mult...)
De HR Club pe 12 Iulie 2018
Oricine a lucrat vreodata intr-o companie a avut parte de „experienta de a fi angajat” in acel loc (employee experience). Dar, daca ati ruga zece (citeste mai mult...)

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Vola.ro
Bucuresti
Vola.ro
Bucuresti
AHK Romania
Bucuresti
ENGIE Romania
Bucuresti

Parteneri Anuali