Cele mai creative si complexe proiecte de resurse umane au fost premiate in cadrul Galei HR Club 2019

De HR Club pe 28 Martie 2019

In data de 27 martie 2019 a avut loc a 11-a editie a Galei Premiilor de Excelenta in Resurse Umane HR Club. Organizata in an aniversar, cand HR Club implineste 15 ani de activitate, competitia a dovedit inca o data ca reprezinta un adevarat barometru ce indica evolutia si maturitatea profesiei de HR in Romania.

Au fost premiate 8 companii dintre cele 28 participante cu 46 de candidaturi. Leitmotivele proiectelor castigatoare au fost: tendinta catre digitalizarea diverselor procese de HR si atentia acordata managementului talentelor si experientei angajatilor.

„De 11 ani, identificam si recompensam, intr-un mod structurat si obiectiv, profesionistii care se disting din punct de vedere al inovatiei, performantelor si valorii adaugate de catre HR organizatiilor din care fac parte. Suntem foarte bucurosi sa constatam, in urma candidaturilor depuse, ca aceasta preocupare nu mai este exclusiv apanajul companiilor multinationale si ca numarul companiilor romanesti tinere, interesate de modernizarea proceselor de resurse umane, este in crestere”, a declarat Dana Cavaleru, Directorul Executiv HR Club.

Iata lista castigatorilor Galei HR Club 2019:

 • Sectiunea Proiecte de Resurse Umane
  • Recrutare si Selectie: ENGIE Romania, proiectul „ENERGIE pentru Meseria Mea”;
  • Managementul Performantei si al Recompensarii: Carrefour Romania, proiectul „Dezvoltare 360”;
  • Formare si Dezvoltare: Coca-Cola HBC Romania, proiectul „3R Learning Challenge@Code Of Talent” si eMAG, proiectul „Future 25”;
  • Strategie de Resurse Umane: Groupe Renault Romania, proiectul „Digital Employee Experience #GRR-DEX” si Orange Romania, proiectul „Meet the Orange Employee Personas”.
 • Sectiunea Management General
  • Managerul Anului: Ion Mustata – Power Distribution Manager, Grupul KMG International (Rompetrol);
  • Echipa CEO – HR a anului – companii cu peste 500 de angajati: Omer Tetik (CEO) si Nevenca Doca (Director Executiv Resurse Umane), Banca Transilvania.
 • Sectiunea Premii speciale
  • Premiul special al Juriului: Banca Transilvania, pentru programul „Screening-ul salveaza vieti”;
  • Premiul Generatiei Z: Banca Transilvania, pentru proiectul „BT Con(vention)”.

Vezi galeria foto.

Proiectele castigatoare si cele finaliste vor fi incluse in a 10-a editie a Manualului de Bune Practici in Managementul Resurselor Umane, un alt proiect traditional HR Club care sustine si promoveaza bunele practici in industria de HR din Romania.

***

Multumim candidatilor, juriului si partenerilor care au facut posibil acest eveniment!

Parteneri anuali: Romanian Software, Trend

Partner on legal matters: PeliFilip

Parteneri premiu: Alexandrion Group, Coca-Cola HBC Romania, Great People Inside, Regina Maria, Tenaris Silcotub

Parteneri: CIEL, Dr. Pendl & Dr. Piswanger, Fundatia Calea Victoriei, Rompetrol, Top Employers Institute

Parteneri media: Biz, Cariere, HR Manager, IQads, Smark

Sustinatori media: AngajatorulMeu.ro, Portal HR

 

 

Citeste si despre

Daca ai gasit macar o data informatie si inspiratie in evenimentele si resursele HR Club, atunci ajuta-ne sa le oferim in continuare! Redirectionand Citeste mai mult »
Desfasurata pe 31 martie 2021, ceremonia online transmisa in direct pe site-ul Asociatiei HR Club a fost urmarita de peste 600 de membri ai Citeste mai mult »
Ziua de 29 octombrie a debutat cu prezentarea lui Bjarte Bogsnes, Presedinte Beyond Budgeting Roundtable. Un pionier al miscarii Beyond Citeste mai mult »

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Asociatia HR Management Club

Parteneri Anuali